mr_Kumpir 128 Napisano 2 godziny temu do kogo tera zarywa Iskra ? z kim kręci Elka ? czy Libed i Krejzi siedzo w Tajlandii ? co zaoszczędził Leżak ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 128 Napisano 2 godziny temu o Elka żyje xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 2 godziny temu Z nikim, piszę bo zaraz ktoś inny mnie ubiegnie twierdząc coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 128 Napisano 2 godziny temu a co ciekawego u ciebie i innych celebrytów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: a co ciekawego u ciebie i innych celebrytów ? U mnie ok, a u innych ciężko powiedzieć, lepiej pytać u źródła. Leżak to w kółko chyba o 10 komputerze nawija. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 58 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: do kogo tera zarywa Iskra ? z kim kręci Elka ? czy Libed i Krejzi siedzo w Tajlandii ? co zaoszczędził Leżak ? Iskra i Elcia to nie wiem Libed i Krejzi są bardzo powściągliwi i chyba słusznie, biorąc pod uwagę atmosferę na forum A Leżak za dwa tygodnie będzie bardzo pieniężny i już się kobiety ustawiają w kolejce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, RC_+ napisał: Iskra i Elcia to nie wiem Libed i Krejzi są bardzo powściągliwi i chyba słusznie, biorąc pod uwagę atmosferę na forum A Leżak za dwa tygodnie będzie bardzo pieniężny i już się kobiety ustawiają w kolejce No własnie, o tym istotnym fakcie zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 532 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, mr_Kumpir napisał: do kogo tera zarywa Iskra ? z kim kręci Elka ? czy Libed i Krejzi siedzo w Tajlandii ? co zaoszczędził Leżak ? Kiedy się żenisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No własnie, o tym istotnym fakcie zapomniałam. No, będzie pewnie casting robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 112 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, mr_Kumpir napisał: co zaoszczędził Leżak ? Leżak musiał odmaczać tonę naczyń zarośniętych pleśnią w wodzie po kąpieli. Ten to musi mieć płuca paląc i wdychając zarodniki grzybów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Leżak musiał odmaczać tonę naczyń zarośniętych pleśnią w wodzie po kąpieli. Ten to musi mieć płuca paląc i wdychając zarodniki grzybów. Nie można mu zarzucić, że nie jest eco. UE powinna mu dać dotację. Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, RC_+ napisał: Nie można mu zarzucić, że nie jest eco. UE powinna mu dać dotację. Plus za ten kompostownik w kiblu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 50 minut temu Ale plotkara. Mam gołębnik dywan i czerwony szlafrok. I zostalam bezdomna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 1 Napisano 48 minut temu To zapraszam do mnje do lasu, niedlugo namiot drugi kupuje xD. U mnje jest bezpiecznie i spokojnie xD. Dzisiaj znowu bede ogladal gwiazdy z namiotu, lezac w spiworze w ciepelku pod kocykiem jee xD A wy na kafe i leb w telefony XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 46 minut temu Mnie dziś za nogę coś zlapalo pod kolanem. Dziwne rzeczy się dziejo u mnie przechodzę do 4 d ewidentnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 1 Napisano 43 minuty temu To do basenu i chodzenie w wodzie albo bieganie, dobre na kolana i stawy po saunie ja codziennie od paru tygodni to robie, jak mnie bola kolana, a potem przechodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 1 Napisano 43 minuty temu Wysoki jestem i czasem spie w namiocie cala noc ze zgietymi kolanami, i po jakims czasie bola kolana i musze sie porozciagac, w wodzie spoko sprawa rozciaganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 41 minut temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Mnie dziś za nogę coś zlapalo pod kolanem. Dziwne rzeczy się dziejo u mnie przechodzę do 4 d ewidentnie Czyli klątwa działa za to co zrobiłaś wiesz komu. To dopiero początek twoich cierpień... Edytowano 40 minut temu przez suse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 29 Napisano 40 minut temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: do kogo tera zarywa Iskra ? z kim kręci Elka ? czy Libed i Krejzi siedzo w Tajlandii ? co zaoszczędził Leżak ? Iskra dała sobie spokoj z facetami, Elka kreci z kazdym kto sie do niej uśmiechnie, libed i krejzi na wyspach kanaryjskich a lezak dostanie kilka mln złotych za ziemie od dziadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 53 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Iskra dała sobie spokoj z facetami, Elka kreci z kazdym kto sie do niej uśmiechnie, libed i krejzi na wyspach kanaryjskich a lezak dostanie kilka mln złotych za ziemie od dziadka What? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Iskra dała sobie spokoj z facetami, Elka kreci z kazdym kto sie do niej uśmiechnie, libed i krejzi na wyspach kanaryjskich a lezak dostanie kilka mln złotych za ziemie od dziadka Jak świnia niebo zobaczysz wyspy Kanaryjskie tutko paryska siedzisz tu całe dnie , a narzeczony pewnie na silnych psychotropach dogorywa, bo odbijajało mu ostatnio . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 570 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Jak świnia niebo zobaczysz wyspy Kanaryjskie tutko paryska siedzisz tu całe dnie , a narzeczony pewnie na silnych psychotropach dogorywa, bo odbijajało mu ostatnio . Ale doopsko piecze że ktoś jeździ po świecie a ten 10 lat musiał zmyślać Jukon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 166 Napisano 33 minuty temu 16 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Ale plotkara. Mam gołębnik dywan i czerwony szlafrok. I zostalam bezdomna. Gdzie koczujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 166 Napisano 31 minut temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Jak świnia niebo zobaczysz wyspy Kanaryjskie tutko paryska siedzisz tu całe dnie , a narzeczony pewnie na silnych psychotropach dogorywa, bo odbijajało mu ostatnio . Francji była bujać Bambo to i Kanarach też może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale doopsko piecze że ktoś jeździ po świecie a ten 10 lat musiał zmyślać Jukon Przecież pisze że to ściema z tymi ich wycieczkami po świecie , bo nawet nie potrafią udawać, że ich nie ma pelikanie łatwowierny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 29 Napisano 29 minut temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Jak świnia niebo zobaczysz wyspy Kanaryjskie tutko paryska siedzisz tu całe dnie , a narzeczony pewnie na silnych psychotropach dogorywa, bo odbijajało mu ostatnio . Chcesz foteczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Francji była bujać Bambo to i Kanarach też może? Jedyne co może bujać jedno i drugie to jaja za pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 532 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Przecież pisze że to ściema z tymi ich wycieczkami po świecie , bo nawet nie potrafią udawać, że ich nie ma pelikanie łatwowierny . Ile ryb dziś złowiłeś w Jukonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 570 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Przecież pisze że to ściema z tymi ich wycieczkami po świecie , bo nawet nie potrafią udawać, że ich nie ma pelikanie łatwowierny . Twoja stała zagrywka, zakrywasz uszy, zamykasz oczy i powtarzasz że to niemożliwe gdy tylko coś nie jest po twojej myśli. To, że ty się okazałeś głupim mitomanem nie znaczy, że wszyscy śmiejący się z ciebie są tacy sami jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 570 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ile ryb dziś złowiłeś w Jukonie? On już udaje, że Jukonu nigdy nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach