Zapent 2 Napisano 1 godzinę temu Jest śnieg w Anglii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 1 godzinę temu Nie ma Za to jest bezchmurne niebo dzisiaj i chyba mocna kawe zapodam z mlekiem na noc i bede trenowal perkusje i ogladal gwiazdy XDD Nie mam neta w namiocie zapent, wiec jutro wroce. Dzisiaj mnie juz nie bedzie. Jestem wlasnie po kapieli i saunowaniu, pakuje manatki i zwijam Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 1 godzinę temu Jutro saunarium do 22 wiec jutro sobie dluzej przysaunuje Sesje wieczorne w saunarium sa dojeebane, jak ciemno na dworze. Cos pieknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu W namiocie czy plus 5 czy minus 5 to i tak ciepło nie jest. W nocy jeszcze zimniej Ognisko se rozpalasz? 12 minut temu, Dogma napisał: Jutro saunarium do 22 wiec jutro sobie dluzej przysaunuje Sesje wieczorne w saunarium sa dojeebane, jak ciemno na dworze. Cos pieknego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 2 minuty temu 1 godzinę temu, Dogma napisał: Nie ma Za to jest bezchmurne niebo dzisiaj i chyba mocna kawe zapodam z mlekiem na noc i bede trenowal perkusje i ogladal gwiazdy XDD Nie mam neta w namiocie zapent, wiec jutro wroce. Dzisiaj mnie juz nie bedzie. Jestem wlasnie po kapieli i saunowaniu, pakuje manatki i zwijam Dobranoc Jak wytrzymujesz te mrozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach