Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szon patroI

Widmok chyba nie chce, zeby jezyk dowiedział sie, ze wg niego kobieta niedzievica to jak osrrany kibel pkp.

Polecane posty

3 minuty temu, Szon patroI napisał:

Elcia tez zawsze pisze ‚my tylko piszemy’ itd a później iskra pali forum. 

A co ja mam do iskry bo nie czaje?

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Wszystko wiedzą i to wyrocznie są.

Ja tam nie umiem nawet na nikogo coś złego powiedzieć. 

Ale podobno zadaje sie tutaj z nieodpowiednimi osobami. 

Ale Ogórek jest jednym z najmądrzejszych na forum i tego się trzymajmy.

A coca cola jednym z najzdrowszych napojów. A ksysio był w Kanadzie.

Tutka paryska chyba jest krótkowłosa stąd jej odpał, no i rzekomo jest teraz z nazYczonym na Kanarach ale nudno na wakacjach i woli bić pianę o mnie pewnie do drugiej w nocy. 😅

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Tutka paryska chyba jest krótkowłosa stąd jej odpał, no i rzekomo jest teraz z nazYczonym na Kanarach ale nudno na wakacjach i woli bić pianę o mnie pewnie do drugiej w nocy. 😅

Rodzą się nowe urojenia na następne kilka miesięcy/ lat 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

9 minut temu, Szon patroI napisał:

Wydaje mi sie ze mogło chodzić jak zwykle o wulgarne przedstawienie tematu przez patusa widmoka ‚cvel z cyckami’ tak to było? 

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wczoraj była akcja że widmok stwierdził, że kobieta z krótkimi włosami wygląda jak cwel z cycami. Na temacie były kobiety z krótkimi.

Nie kojarzyłem tego stwierdzenia ale ja tu wszystkiego nie czytam.

Może niekulturalnie facet napisał ale halo, jesteśmy w internetach, na tym forum także kobiety dużo mocniejsze teksty rzucają więc imo to akurat czepialstwo. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale Ogórek jest jednym z najmądrzejszych na forum i tego się trzymajmy.

A coca cola jednym z najzdrowszych napojów. A ksysio był w Kanadzie.

A ty jesteś rezydentem Wawy ćwoku i widziałeś ją jak świnia niebo. 😅

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wczoraj była akcja że widmok stwierdził, że kobieta z krótkimi włosami wygląda jak cwel z cycami. Na temacie były kobiety z krótkimi. Myślisz, że jeżyk cieszący się że ma długie nie dowalił innym na temacie? Przecież to jest jakiś moralny upadek w podlizywaniu się.

Przeciez nie była jedyna, druga pick me girl Elka która wysłała piiizdeee leżakowi, żeby 'ktoś ją pochwalił' też skwapliwie przedstawiała świrmowi, że ma długie 🤣🤣🤣

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A co ja mam do iskry bo nie czaje?

Jak ktos czuje ze masz romansik z któryms tam to tez zawsze piszesz ‚my tylko piszemy’ z malowanym bylo to samo a chyba tam coś więcej sie odjaniepawlilo. Tak wiem ze już sprawa zakończona i teraz łatwiej ci będzie  napisać ze tylko pisaliście ale jak sprawa była aktualna to widać było ze coś jest grane

teraz znowu z lexem tylko piszesz aż do wybuchu kolejnej burzy na forum 

8 minut temu, Onaaaa napisał:

To się nazywa syndrom Abla 😴

W sensie bycia urodzoną ofiarą 

Edytowano przez Monty

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

No chyba każdy jakby był z dziadzią libedem na wakacjach to by już wolał na kafe pisać xD to akurat nic nadzwyczajnego heh 

• Haha 1

Przed chwilą, Gеt Out napisał:

A ty jesteś rezydentem Wawy ćwoku i widziałeś ją jak świnia niebo. 😅

No jestem mieszkanką od urodzenia i kolejny raz robisz z siebie ...ę, oby jak najdłużej 🙂

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wczoraj była akcja że widmok stwierdził, że kobieta z krótkimi włosami wygląda jak cwel z cycami. Na temacie były kobiety z krótkimi. Myślisz, że jeżyk cieszący się że ma długie nie dowalił innym na temacie? Przecież to jest jakiś moralny upadek w podlizywaniu się.

Widziałam tylko jedną którąś tego tematu... tego zwrotu cwel z cycami nie widziałam. : ) Miałam kiedyś krótkie włosy i takie teksty mnie nie ruszają, ok. mile nie było... dosadnie się wyraził co do swoich preferencji i cóż... a Ona (?) chyba nie o to jej chodziło by Wam dowalić... na stwierdzenie, że wszystkie mają krótkie włosy napisała, że ma długie co spotkało się z pozytywnym odbiorem, ale to tyle. 

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale tam były chyba trzy niewiasty mające krótkie. Logiczne, że nie były zwolenniczkami teorii że tylko długie są ładne. Chociaż dla ciebie oczywiście może tak być.

Gdyby to byla normalna dyskusja o gustach to raczej nikt by się nie oburzał o to ze komus sie nie podoba jego dlugosc włosów. On na tamtym temacie wylał całą serię mizoginicznych komentarzy wyzywał od starych bab, pisał, że krótkie włosy świadczą o zaniedbaniu, a teraz struga wariata.

Edytowano przez salix

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

O nie śpisz?

miałeś isc spać 1.5h temu?

Dajesz przykład jak udawac ze

cie nie ma tak jak dziś mnie instruowałeś jak udawac ze jestem na wakacjach?

nie, nie mam krótkich a nawet jesli to zdanie prostaka nie interesowałoby mnie i tak. Nawet mnie nie było na tej inbie. Chodzi o twoje prostactwo i chamstwo i klaszczącego jeża 

Edytowano przez Szon patroI

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Rodzą się nowe urojenia na następne kilka miesięcy/ lat 😄

Może jednak tutka kanaryjska udowodni, że jest na wczasach poczekajme😅

1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał:

Przeciez nie była jedyna, druga pick me girl Elka która wysłała piiizdeee leżakowi, żeby 'ktoś ją pochwalił' też skwapliwie przedstawiała świrmowi, że ma długie 🤣🤣🤣

Tam to w ogóle był kosmiczny klimat, bo chyba tylko Pokraka nie wzięła udziału w tej poniżającej dyspucie. Reszta przekonywała ksysia że nie trzeba być od razu cwelem, albo skakała do góry z radości że nie jest.

3 minuty temu, big buu napisał:

No chyba każdy jakby był z dziadzią libedem na wakacjach to by już wolał na kafe pisać xD to akurat nic nadzwyczajnego heh 

Niestety już wrocilam i przeżyłam szok termiczny 😆

1 minutę temu, big buu napisał:

To on śpi po  lekach może, a tutka przeżywa moją osobę i po UJ oni tak liczą się z moim zdaniem na temat włosów . 😅

Zwykle dłuższe włosy podobają się bardziej mężczyznom (nie wszystkim) ale tych swoich preferencji nikt w życiu nie stawia na ostrzu noża... fryzurę zawsze można zmienić. Są długie i nagle krótkie lub odwrotnie... facet może się nie raz zaskoczyć. : ) dobranoc

Edytowano przez yeya

10 minut temu, Onaaaa napisał:

To jak się komuś nie podoba to niech da w ignor albo się wyloguje a nie decyduje kto z kim ma pisać. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tam to w ogóle był kosmiczny klimat, bo chyba tylko Pokraka nie wzięła udziału w tej poniżającej dyspucie. Reszta przekonywała ksysia że nie trzeba być od razu cwelem, albo skakała do góry z radości że nie jest.

Czy ty chcesz powiedzieć że jesteś cwеlem z cycami 🤔😁

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Hahaha idealne podsumowanie 

ja najbardziej  lubie jak brum próbuje mu wyjaśniać oczywistości jakby miała do czynienia z homo sapiens sapiens. Wyglada to z boku jakby wysiewała coś na betonie.

Edytowano przez Szon patroI
  • Like 1
  • Haha 2

3 minuty temu, salix napisał:

Gdyby to byla normalna dyskusja o gustach to raczej nikt by się nie oburzał o to ze komus sie nie podoba jego dlugosc włosów. On na tamtym temacie wylał całą serię mizoginicznych komentarzy wyzywał od starych bab, pisał, że krótkie włosy świadczą o zaniedbaniu, a teraz struga wariata.

Dokładnie tak, raczej nikt by nie bił piany o "mi się bardziej podobają długie".

1 minutę temu, yeya napisał:

Zwykle dłuższe włosy podobają się bardziej mężczyznom (nie wszystkim) ale tych swoich preferencji nikt w życiu nie stawia na ostrzu noża... fryzurę zawsze można zmienić. Są długie i nagle krótkie lub odwrotnie... facet może się nie raz zaskoczyć. : ) dobranoc

Dobranoc mądra sowo. 🙂

5 minut temu, Szon patroI napisał:

Jak ktos czuje ze masz romansik z któryms tam to tez zawsze piszesz ‚my tylko piszemy’ z malowanym bylo to samo a chyba tam coś więcej sie odjaniepawlilo. Tak wiem ze już sprawa zakończona i teraz łatwiej ci będzie  napisać ze tylko pisaliście ale jak sprawa była aktualna to widać było ze coś jest grane

teraz znowu z lexem tylko piszesz aż do wybuchu kolejnej burzy na forum 

No to by był chyba za mocny plot twist, nawet jak na to forum. 😄

Krzysiu to ty czy nie ty? Zapewne nie ty bo gdybys to był ty to byś pewnie napisał do jezyka zamiast od 1.5h udawac ze śpisz 🤭

1 minutę temu, big buu napisał:

To jak się komuś nie podoba to niech da w ignor albo się wyloguje a nie decyduje kto z kim ma pisać. 

Tu nikt nie ma prawa decyzji kto ma z kim pisać, nie dramatyzuj. Ale komentować każdy ma prawo, z czego sam korzystasz z radością, chociaż tez potrzebne to jak świni siodło.

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

Hahaha idealne podsumowanie 

ja najbardziej  lubie jak brum próbuje mu wyjaśniać oczywistości jakby miała do czynienia z homo sapiens sapiens. Wyglada to z boku jakby wysiewała coś na betonie.

Betona to ty masz pewnie po psychotropach śpi, a ty walisz sobie pisząc o mnie pobudzona kanaryjska tutko 😁 

3 minuty temu, big buu napisał:

Jak sie komuś nie podoba ze ktos komentuje to co widzi na forum to niech da ignor albo sie wyloguje zamiast decydować co kto ma pisać i myśleć;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się