salix 504 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: To wy się zeesralyscie że macie krótkie i komuś się to nie podoba, stąd te święte oburzenie. Trochę podkręciłem atmosferke żeby was nieco sprowokować ale nic co by było chamskie także tego To oburzenie a nie te oburzenie, poza tym nie przypominam sobie, żebym w tamtym temacie pisała o swoich włosach, więc nie do mnie ten komentarz. Na twoje chamskie komentarze, na które już nawet nikt nie reagował, ew. próbował obrócić w żart, napisałam ci tylko kilka słów prawdy o nic się nie 'zesralam'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: Od mycia cienki mysi strąk nie stanie sie pięknym włosem. Od odzywki takze. Specjalisto od kobiet (na YouTube raczej). To mówisz że masz mysie strąki temu ścinasz na jeża i to ma się podobać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 6 godzin temu Świrmo wracaj spać i nie blokuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Szon patroI napisał: Wy obrońcy widmoka macie wszyscy jeden wspólny powtarzający sie mianownik pt ‚nie czytalam’ 🫠 Odnoszę się do tego co napisałaś że śliwką przecież 6 minut temu, Szon patroI napisał: Poza tym włosy / fryzura musza pasowac do osoby , nie wszystkie długie smętne strąki są piekne. Są osoby którym ładnie w krótkich albo średnich typu long bob, innym w długich. Tyle że pisaliśmy o uniwersalnym ideale, tak samo krasnal półmetrowy nie będzie takim ideałem dla kobiet. c'est la vie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: To mówisz że masz mysie strąki temu ścinasz na jeża i to ma się podobać Nie odpowiadam za wizje z twej chorej głowy i brak czytania ze zrozumieniem. ale jeżyk z pewnością ci zaklaszcze na twoj dowcip i polot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Świrmo wracaj spać i nie blokuj. Nie mam kiedy podpisywać a ty liczysz że jeszcze blokuje idiоtko skończona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Szon patroI napisał: Nie odpowiadam za wizje z twej chorej głowy i brak czytania ze zrozumieniem. ale jeżyk z pewnością ci zaklaszcze na twoj dowcip i polot Słuchaj ty teraz powinnaś być zakochana w narzeczonym i cieszyć się życiem na tych Kanarach , a nie jakieś żale bo co to ma być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu Dobra to nie ma sensu. Przecież jedyne co jeżyk bohaterka tematu z tego wyniesie to to ze ludzie sie rzucają o długie włosy z zazdrosci i generalnie jeszcze promyczka jej zazdraszczaja. iq 180 znalezione w laysach zobowiązuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Słuchaj ty teraz powinnaś być zakochana w narzeczonym i cieszyć się życiem na tych Kanarach , a nie jakieś żale bo co to ma być Widocznie kocha kogo innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Słuchaj ty teraz powinnaś być zakochana w narzeczonym i cieszyć się życiem na tych Kanarach , a nie jakieś żale bo co to ma być Zacznij czytać jelopie, napisałam na tym temacie ze już wrocilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Widocznie kocha kogo innego Tak, promyczka kocham. Patologia która bawi smierć noworodka i gwałt. Totalnie zgadlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu Jezowa chyba z leżakiem tym samym testem sie badali 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Tak, promyczka kocham. Patologia która bawi smierć noworodka i gwałt. Totalnie zgadlas Zachowujesz się jakbyś go kochała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Widocznie kocha kogo innego Na początku znajomości z wyra nie powinni wychodzić, a tu takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zachowujesz się jakbyś go kochała. Nie dziwie sie ze nie nawiązałaś żadnej głębszej relacji przyjaźni z kobieta - nie masz z nimi faktycznie za wiele wspolnego. Analiza i intuicja grubo ciosanego chłopa. naprawde sięgnij po pomoc bo twoje ciągoty do patologii są zatrważające a masz dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Na początku znajomości z wyra nie powinni wychodzić, a tu takie coś. A skad ty takie opinie możesz wydawać jesli jesteś ekspertem w tej dziedzinie tylko jesli chodzi o kontakt z dłonią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Szon patroI napisał: Dobra to nie ma sensu. Przecież jedyne co jeżyk bohaterka tematu z tego wyniesie to to ze ludzie sie rzucają o długie włosy z zazdrosci i generalnie jeszcze promyczka jej zazdraszczaja. iq 180 znalezione w laysach zobowiązuje Ja to wszytko tak obrócę, że twoja wina będzie zawsze i może zapuść już te włosy zamiast wyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: A skad ty takie opinie możesz wydawać jesli jesteś ekspertem w tej dziedzinie tylko jesli chodzi o kontakt z dłonią? Tu nie trzeba eksperta aby wiedzieć, że powinna być między wami chemia chociaż na początku relacji, a nie ma chyba nic i pewnie nawet z nim się nie ruсhałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zachowujesz się jakbyś go kochała. Odwrotnie większość ma fetysz jakiś odtrącania mężczyzn.. .Napewno nie jeden ich w wała zrobili inaczej jak to możliwe? To jest odrzucenie jak ktoś komuś się układa to chcą zniszczyć.. Nic więcej.jak zawiść.gleboko uzasadniona życiowo. Na forum może 2 osoby są szczęśliwe to są pieprz i stara baba. Reszta jak pisze. Margarite wyłączył z nie ma aż takich do świadczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Szon patroI napisał: Nie dziwie sie ze nie nawiązałaś żadnej głębszej relacji przyjaźni z kobieta - nie masz z nimi faktycznie za wiele wspolnego. Analiza i intuicja grubo ciosanego chłopa. naprawde sięgnij po pomoc bo twoje ciągoty do patologii są zatrważające a masz dziecko. A po co jej koleżanki żeby buntować ją i nastawić przeciwko mnie , albo jej czegoś zazdrościć bo jest zaradna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Zachowujesz się jakbyś go kochała. To zawiść że się dogadujemy, a tutka chyba nawet z narzeczonym nie może. Dobranoc Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 5 Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy KermitZaba, ZabaMonika, Szynszyla, Asgard, Bennie, Nimfa czasem tutaj wchodzą i piszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 11 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, big buu napisał: Tyle że pisaliśmy o uniwersalnym ideale, tak samo krasnal półmetrowy nie będzie takim ideałem dla kobiet. c'est la vie A to o to jest bòl dupy, kobiety nie lecą na karkowate warhlaki, było tak od razu, a nie wlosami oczy mydlić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Szon patroI napisał: iq 180 znalezione w laysach zobowiązuje To akurat bardzo wysokie IQ, wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: A to o to jest bòl dupy, kobiety nie lecą na karkowate warhlaki, było tak od razu, a nie wlosami oczy mydlić Nie wiem co mi bablasz nad nosem prostaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Nie wiem co mi bablasz nad nosem prostaczko Jeszcze te aseksualne okrągłe mordki i kartoflowate nosy, budzą odrazę kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Zachowujesz się jakbyś go kochała. O, to to. Wiesz że ta jej obsesja na punkcie Krzycha jest dziwna? Na pewno nie jest dla niej obojętny, to możemy założyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Zachowujesz się jakbyś go kochała. Nie każdy ma tak patologiczny wzorzec milosci jak ty, ale to wiele wyjaśnia skoro wg ciebie to ze traktuje twojego kolegę jak śmiecia i nim gardzę to dla ciebie wyznacznik milosci. Wiele mowi o twoich wzorcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 504 Napisano 5 godzin temu Masakra co za toksyk wmawia jej, że koleżanki są zagrożeniem, żeby ją od siebie uzależnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: To akurat bardzo wysokie IQ, wiesz? Tak wiem i jeżyk sie chwaliła ze ma ponadprzeciętne tego typu;) coś jak lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach