murb 538 Napisano 5 godzin temu Zimno! A włosy nadal krótkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu Za to na dole puszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 538 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Za to na dole puszcza Kampinos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Zimno! A włosy nadal krótkie. -7 było bladym świtem u mnie. Jeszcze wychodząc, bym się przewróciła w nowych butach. Na szczęście nie ciasnych Haha i bez czapki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu Po zwyczajnym weekendzie nadszedł cukier puder. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 538 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: -7 było bladym świtem u mnie. Jeszcze wychodząc, bym się przewróciła w nowych butach. Na szczęście nie ciasnych Haha i bez czapki. Minus 7???? Przerażona jestem! U mnie pewnie z -2. Tak szacuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Po zwyczajnym weekendzie nadszedł cukier puder. Kobieta z awatara jest z Rosji ? Bo takie mam od odczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: -7 było bladym świtem u mnie. Jeszcze wychodząc, bym się przewróciła w nowych butach. Na szczęście nie ciasnych Haha i bez czapki. Na Łysą glace polecam czapkę ja też noszę jak mam ostrzyżone na jeża i jest zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Minus 7???? Przerażona jestem! U mnie pewnie z -2. Tak szacuję. Tak minus O 3.30 czasu polskiego obudził mnie sąsiad, który nie mógł odpalić auta i gazował Sąsiad niczego sobie i kierowca autobusu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: -7 było bladym świtem u mnie. Jeszcze wychodząc, bym się przewróciła w nowych butach. Na szczęście nie ciasnych Haha i bez czapki. Salowa tylko nie pij alkoholu w taki mróz. pisze poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Kobieta z awatara jest z Rosji ? Bo takie mam od odczucia Tak dokładniej to nie Rosjanka a Groczanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Na Łysą glace polecam czapkę ja też noszę jak mam ostrzyżone na jeża i jest zimno A skąd się wziął ten spin, że ona jest łysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Tak dokładniej to nie Rosjanka a Groczanka. Też wygląda jak ai Na obraz i podobieństwo carycy? To nawet roochable Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, murb napisał: Zimno! A włosy nadal krótkie. U mnie czujka pokazuje - 2 Nie popłakałaś się i nie zaczęłaś zapuszczać? Się? Czas się umówić do fryzjera bo za tydzień to już się nie zapiszesz by się jeszcze wyrobić przed światami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Też wygląda jak ai Na obraz i podobieństwo carycy? To nawet roochable Całkiem przypadkiem wygląda jak moja koleżanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: A skąd się wziął ten spin, że ona jest łysa? Jest na pewno łysa intelektualnie a tak w ogóle to ja nic nie wymyśliłem 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, suse napisał: na szczęcie jaja masz solidnie owłosione i tam cie ciepło Ktoś musi nie mieć zarostu żeby inny miał więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, big buu napisał: Też wygląda jak ai Na obraz i podobieństwo carycy? To nawet roochable A tak w ogóle to najpierw mi wygenerowało Azjatkę. Absurdalnie to wyglądało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 3 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, big buu napisał: Ktoś musi nie mieć zarostu żeby inny miał więcej ja wole być łysy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, suse napisał: ja wole być łysy Przemku glowa do góry Całkowity brak zarostu to znak twojego szlachetnego reptiliańskiego pochodzenia. Jak się czujesz będąc potomkiem bogów? Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: -7 było bladym świtem u mnie. Jeszcze wychodząc, bym się przewróciła w nowych butach. Na szczęście nie ciasnych Haha i bez czapki. Zawsze chodzę bez czapki i śniegowce mam tylko 1 do wychodzenia na jakieś sanki i snieżki z dzieciakami. Kozaki, botki i inne kupuje bez ocieplenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Zawsze chodzę bez czapki i śniegowce mam tylko 1 do wychodzenia na jakieś sanki i snieżki z dzieciakami. Kozaki, botki i inne kupuje bez ocieplenia Ja też chodzę bez czapki, bo gęsta czupryna mnie chroni przed mrozem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1808 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja też chodzę bez czapki, bo gęsta czupryna mnie chroni przed mrozem A ja bo jeżdżę wszędzie samochodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 4 godziny temu Ja powinnam sobie nauszniki dokupić, bo mi zawsze podwiewa pod czapkę. Albo czapkę wiązaną pod brodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 339 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Ja powinnam sobie nauszniki dokupić, bo mi zawsze podwiewa pod czapkę. Albo czapkę wiązaną pod brodą Te nauszniki super wyglądają. Różne wzory i kolory ino ja bym głupawo w nich wyglądała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 339 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Zimno! A włosy nadal krótkie. Już się pogubiłam, kto czapki nosi, kto nie. Do której grupy należysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 4 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Te nauszniki super wyglądają. Różne wzory i kolory ino ja bym głupawo w nich wyglądała Dla mnie to takie dziecinne więc się powstrzymuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IQ 69 5 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja też chodzę bez czapki, bo gęsta czupryna mnie chroni przed mrozem Nie masz gęstej czupryny, nie kłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 339 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Dla mnie to takie dziecinne więc się powstrzymuję Dla wielu kobiet czapki są dziwne. Albo inaczej, odbierają im urodę (info z pierwszej ręki), są jednak sytuacje, że lepiej 2 godziny wyglądać "tak sobie", niż cierpieć tydzień. Kilkanaście lat temu były na topie kominy (łączony szal z włóczki zawijany w ósemkę). Robiłam je dla córek koleżanki i tak nam się spodobało, że dla nas kilka kompletów też. Do tego czapki w komplecie. Jak moda przeminęła, czasem robiłam takie klocki na głowie. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRvW6MnpQqFauMNe-B7vzAdwzIOzNpPS6tepct1ci8pnnY18oDzVrWDnI&s=10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach