Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Jak Leżak przewidzisz, jak obaj się ze sobą zgadzaliśmy te trzy lata temu, że...

Polecane posty

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

ja tam bym sie mogl w pracy nudzic. nudna praca jest ok 😄 jak dobrze placa 😄 im bardziej nudna tym sie zwykle mniej robi mnie tam by pasowala 😄

mnie też

zapomniałem jeszcze że przez miesiąc robiłem w meblowym a tam było 3 klientów dziennie i cały dzień zajmowałem się swoimi rzeczami

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

zwykle jak ktos pisz eprywaciarze i narzeka to mysli jak komuch przeciez nie ma juz rpawie panstwowych rpac to gdzie chcesz pracowac ? sami prywaciarze ? nie rozumie tego nazewnictwa

No trudno. 

4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

no tak nic tak nie boli jak to ze ktos zarabia 😄 pewnie sadzilas ze powinien sie z toba dzielic przynajmniej pol na pol

i prywaciarz i nie, ale prywaciarz zawsze bezpracownikowy wiec nikogo nie wyzyskuje komunistko bo pewnie do tego zmierzasz

niekoniecznie po prostu kupa tzw prywaciarzy łamie prawo

On i tak zarabiał od tych co go tam wzięli żeby nie było ze kogos wykorzystałam no i nie prosiłam o te foty 😛

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

No nie wystarczy i o tym napisalam. Czego nie kumasz. Na żaden to już chyba cie odkleilo

na zaden mlodszy jak 5 lat bo stary samochod to wieczne problemy to juz l;epiej znalezc prace w handlu z samochodem niz pracowac w sklepie dadza ci samochod za 100k i masz czym jezdzic i placa lepiej niz w sklepie.

teraz smaochod nowy ksoztuje 80k taki ktory sie nie psuje pewnie z 40k jak czlowiekj zarabiajacy 3,5k netto ma kupic samochod ?

moim zdaniem to niemozliwe w przypadku pracy za tyle wiec albo rupiec i nerwy bo sie psuje albo nie masz samochodu

lepiej zwykle pracować w dużej firmie bo tak są jasne zasady i procedury wdrożeniowe

• Haha 1

ja teraz chwilowo jezdze 10 letnim samochodem i widze roznice co nowy samochod to nowy lepsza nowa skoda niz 12 letni mercedes

na zaden mlodszy jak 5 lat bo stary samochod to wieczne problemy to juz l;epiej znalezc prace w handlu z samochodem niz pracowac w sklepie dadza ci samochod za 100k i masz czym jezdzic i placa lepiej niz w sklepie.

teraz smaochod nowy ksoztuje 80k taki ktory sie nie psuje pewnie z 40k jak czlowiekj zarabiajacy 3,5k netto ma kupic samochod ?

moim zdaniem to niemozliwe w przypadku pracy za tyle wiec albo rupiec i nerwy bo sie psuje albo nie masz samochodu

Normalnie. Jak większość na kredyt. Czasami mam wrażenie czytając kafeterie ze tu naprawdę jest jakaś inna rzeczywistośc oderwana od ziemi

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

lepiej zwykle pracować w dużej firmie bo tak są jasne zasady i procedury wdrożeniowe

Pa ziemnior ide spać 

3 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

mnie też

zapomniałem jeszcze że przez miesiąc robiłem w meblowym a tam było 3 klientów dziennie i cały dzień zajmowałem się swoimi rzeczami

no fajna robota z kafeteria nie koliduje 😄

9 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Guwno a co ma być. Elzbiete zaproś ona lubi pozować. Salowa też lubi ostre wygibasy z barłogu. Mnie nie kręco sejse i obsesje. Żadnych zdjęć 

Nie mówiłam nigdy że lubię pozować. 

niekoniecznie po prostu kupa tzw prywaciarzy łamie prawo

no to idziesz do innej pracy moim zdaniem wielkie sieci handlowe czesciej lamia prawo i korporacje typy uber

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

ja bym wolal mala ale w sumie w malej nigdy nie pracowalem 😄 moze dlatego 😄 

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ktoś kto ma własny ołtarzyk raczej lubi no nie widzę innej opcji bo jak ktoś nie lubi pozować to i raczej samego siebie na zdjęciach nie ubóstwia

• Thanks 1

mnie też

No nie wiem, pracowałam kiedyś w Ladbrokes, do 16 prawie nie było klientów a trzeba było siedzieć w okienku. Tortura. To jeszcze nie były czasy smartfonów i wszędzie dostępnego internetu, ale i tak w końcu by się rzygało scrollowaniem neta.

spoko ja chciałem Babuszkę bo jeszcze nie miałem modelki 190 cm

na brak modelek nie narzekam pchajo się drzwiami i oknami jak za darmo

jak za kasę też czasem się kto trafi

1 minutę temu, Szon patroI napisał:

Lepiej pracować w orkiestrze niz być autystyczka po szkole glownej peezdowej

A nie można być autystyczka w orkiestrze i po szkole? Jak widać ludzie nadal żyją stereotypami 

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Normalnie. Jak większość na kredyt. Czasami mam wrażenie czytając kafeterie ze tu naprawdę jest jakaś inna rzeczywistośc oderwana od ziemi

no a na kredyt to co ? jak nie mozesz odlozyc przez 5 lat to na kredyt nagle bedziesz miala ? jak zarabiasz 3,5k a kredyt za samochod to penwie z 800zl minimum to jak masz kupic ? a co bedziesz jesc ? 

wynajem glugoterminowy i leasing to od 800zl sie gdzies zaczyna minimum a do tego dochodza koszty jak paliwo etc. no sorry ale jak sie pracuje wjakims sklepie to czlowieka nie stac na samochod po prostu dlatego pisze ze nie da sie godnie zyc. wczoraj czekalem na autobus na przystanku pol godziny a zimno bylo i jechalem pociagiem i przypomnialem sobie jak ujowo sie zyje jak sie jezdzi komunikacja miejska. straszne to jest 

• Like 1

no a na kredyt to co ? jak nie mozesz odlozyc przez 5 lat to na kredyt nagle bedziesz miala ? jak zarabiasz 3,5k a kredyt za samochod to penwie z 800zl minimum to jak masz kupic ? a co bedziesz jesc ? 

wynajem glugoterminowy i leasing to od 800zl sie gdzies zaczyna minimum a do tego dochodza koszty jak paliwo etc. no sorry ale jak sie pracuje wjakims sklepie to czlowieka nie stac na samochod po prostu dlatego pisze ze nie da sie godnie zyc. wczoraj czekalem na autobus na przystanku pol godziny a zimno bylo i jechalem pociagiem i przypomnialem sobie jak ujowo sie zyje jak sie jezdzi komunikacja miejska. straszne to jest 

No dobrze juz niech Ci bedzie

Ktoś kto ma własny ołtarzyk raczej lubi no nie widzę innej opcji bo jak ktoś nie lubi pozować to i raczej samego siebie na zdjęciach nie ubóstwia

Płyta tobie też się zacieła?

Tamte zdj na ścianie o których mówisz były naklejane trochę lat temu, już dawno nie posiadam żadnego ołtarzyka. xd

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No nie wiem, pracowałam kiedyś w Ladbrokes, do 16 prawie nie było klientów a trzeba było siedzieć w okienku. Tortura. To jeszcze nie były czasy smartfonów i wszędzie dostępnego internetu, ale i tak w końcu by się rzygało scrollowaniem neta.

tam pewnie trzeba bylo z hazardzistami i menelami kibolami obcowac to ciezka praca 😄 ale samo siedzenie to moim zdaniem ok 😄

ja bym mogl 😄

Tamte zdj na ścianie o których mówisz były naklejane trochę lat temu, już dawno nie posiadam żadnego ołtarzyka. xd

Tobie też się zacięła bo piszesz to nty raz a ja za pierwszym przyswoiłam. Co nadal nie zmienia faktu tego o czym napisalam wyżej..

spoko ja chciałem Babuszkę bo jeszcze nie miałem modelki 190 cm

na brak modelek nie narzekam pchajo się drzwiami i oknami jak za darmo

jak za kasę też czasem się kto trafi

Ona nie ma tyle przecież tylko nie zaprzecza jak schizujom wiesniaki 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

bandzior ma racje po tej scianie bylo widac zes atencjuszka i wpatrzona w seibie niczym w oltarz

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Ona nie ma tyle przecież tylko nie zaprzecza jak schizujom wiesniaki 

No mam ale co z tego. Musi się obejść smakiem i poszukać innego babochlopa do chorych sesji bicz fejs

No mam ale co z tego. Musi się obejść smakiem i poszukać innego babochlopa do chorych sesji bicz fejs

On taki populars normals, dziwny typ koleżanek szuka nowych do pup8enia żeby mieć w kolekcji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się