Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Jak Leżak przewidzisz, jak obaj się ze sobą zgadzaliśmy te trzy lata temu, że...

Polecane posty

4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Mi wypada odbyt i szczęka mam chùjowy angielski i proszę mnie zatrudnić do widzenia 

Pisali tu kiedyś że w takim przypadku trzeba zapodać klina. ;pp

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Ostrzegam że jestem w tym wybitna

zrobię ci foty

Chyba cie poyebalo

owszem to co z tą sesją ?

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

Guwno a co ma być. Elzbiete zaproś ona lubi pozować. Salowa też lubi ostre wygibasy z barłogu. Mnie nie kręco sejse i obsesje. Żadnych zdjęć 

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

Mi fotograf zrobił zdjęcia ostatnio fajne ale potem trzeba to było chyba kupic i przycebulilam😛 pokazał mi co zrobił na aparacie a ja ooo niezle jak fotograf myslalam ze tylko taki tshirt masz z napisem fotograf i to jakis fejk 😛

Edytowano przez Szon patroI
  • Haha 1

15 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Teoria to nie praktyka. I na tym zakończę. Trzeba też pamiętać że nie każdy ma ambicje na robienie rzeczy wielkich i zarabianie hajsu. Niektórym wystarczy że majo na godne życie i naprawdę nie ma co tego oceniać bo to cudze zycie i cudze sprawy. Nasza miarą nie jest odpowiednia dla wszystkich ludzi. Tyle.

ale ja pisze o pracy ktora pozwala na godne zycie a nie o robienia jakies kariery 😄

pracujas w sklepie nigdy nie bedziesz godnie zyc niestety

• Like 1

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

zostan i ty prywaciarzem albo poszukaj sobie innej pracy 

No se poszukałam. Nie będę pomagać w pomnażaniu majtków impertynenckim chùjom i tym podobnym. A ty co prywaciarz że się unosisz xD

• Like 1

Lekka praca jest spoko ale żeby się nie zanudzić tesz, dobre dla leniwego garkotluka co by wolał seksy robić ale nikt nie chce utrzymywać bo brzydal

Edytowano przez Kocopoł

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

Mi fotograf zrobił zdjęcia ostatnio fajne ale potem trzeba to było chyba kupic i przycebulilam😛 pokazał mi co zrobił na aparacie a ja ooo niezle jak fotograf myslalam ze tylko taki tshirt z napisem fotograf i to jakis fejk 😛

co xD to jak to wyglądało

ale ja pisze o pracy ktora pozwala na godne zycie a nie o robienia jakies kariery 😄

pracujas w sklepie nigdy nie bedziesz godnie zyc niestety

Zależy co dla kogo oznacza godnie. Bo jeśli dla ciebie to wczasy na Malediwach co pol roku czy mercedesy to ja mam np wyebane na takie coś. Ale niedługo będę bogata wg moich standardów wiec nie narzekam. I może na Częstochowę starczy

No se poszukałam. Nie będę pomagać w pomnażaniu majtków impertynenckim chùjom i tym podobnym. A ty co prywaciarz że się unosisz xD

no tak nic tak nie boli jak to ze ktos zarabia 😄 pewnie sadzilas ze powinien sie z toba dzielic przynajmniej pol na pol

i prywaciarz i nie, ale prywaciarz zawsze bezpracownikowy wiec nikogo nie wyzyskuje komunistko bo pewnie do tego zmierzasz

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Lekka praca jest spoko ale żeby się nie zanudzić tesz

ja tam bym sie mogl w pracy nudzic. nudna praca jest ok 😄 jak dobrze placa 😄 im bardziej nudna tym sie zwykle mniej robi mnie tam by pasowala 😄

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

co xD to jak to wyglądało

Ogolnie był gość zatrudniony jako fotograf ale myslalam ze beznadziejne foty robi i ze to jakaś sciema 😛 ale zrobił pare fot pogadałam z nim chwile, pokazał mi na aparacie co zrobił i naprawdę fajnie to wyglądało, spodziewałam sie jakichś zwykłych zdjęc jak robi kazdy na tel. I zazartowalam ze jednak chyba naprawdę umie robić zdjęcia a nie ma tylko taki tshirt 😛 i sie pseudo oburzył

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Zależy co dla kogo oznacza godnie. Bo jeśli dla ciebie to wczasy na Malediwach co pol roku czy mercedesy to ja mam np wyebane na takie coś. Ale niedługo będę bogata wg moich standardów wiec nie narzekam. I może na Częstochowę starczy

wiem ile zarabia sie w sklepach i na nic z tego nie wystarczy na zaden samochod a nie na mercedesa bo tam sie zarabia od minimalnej do 120% minimalnej i ci wszyscy kierownicy tez podobnie. chyba ze ktos robi na dwa etaty z sklepach od switu do nocy

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

Ogolnie był gość zatrudniony jako fotograf ale myslalam ze beznadziejne foty robi i ze to jakaś sciema 😛 ale zrobił pare fot pogadałam z nim chwile, pokazał mi na aparacie co zrobił i naprawdę fajnie to wyglądało, spodziewałam sie jakichś zwykłych zdjęc jak robi kazdy na tel. I zazartowalam ze jednak chyba naprawdę umie robić zdjęcia a nie ma tylko taki tshirt 😛 i sie pseudo oburzył

a gdzie go wykopałaś

no tak nic tak nie boli jak to ze ktos zarabia 😄 pewnie sadzilas ze powinien sie z toba dzielic przynajmniej pol na pol

i prywaciarz i nie, ale prywaciarz zawsze bezpracownikowy wiec nikogo nie wyzyskuje komunistko bo pewnie do tego zmierzasz

Co ty pjerdolisz znowu. Dzielić nie ale traktować cie jak człowiek a nie ktoś kto myśli że ma pole bawełny a ja jestem murzyn za miskę zupy obudź się kùrwa chlopie. Nie podpalaj się bo napisalam swój pkt widzenia 

wiem ile zarabia sie w sklepach i na nic z tego nie wystarczy na zaden samochod a nie na mercedesa bo tam sie zarabia od minimalnej do 120% minimalnej i ci wszyscy kierownicy tez podobnie. chyba ze ktos robi na dwa etaty z sklepach od switu do nocy

No nie wystarczy i o tym napisalam. Czego nie kumasz. Na żaden to już chyba cie odkleilo

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

a gdzie go wykopałaś

To była taka powiedzmy impreza. Potem mi powiedział gdzie isc po odbior ale raz zapomniałam a potem nie poszłam z premedytacja bo myslalam ze trzeba będzie to kupic i nie będzie jak sie z tego wywinąć 😝 i będzie mi wstyd nie zaplacic wiec wolałam nie isc w ogóle 😛

Edytowano przez Szon patroI

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

ja tam bym sie mogl w pracy nudzic. nudna praca jest ok 😄 jak dobrze placa 😄 im bardziej nudna tym sie zwykle mniej robi mnie tam by pasowala 😄

mnie też

zapomniałem jeszcze że przez miesiąc robiłem w meblowym a tam było 3 klientów dziennie i cały dzień zajmowałem się swoimi rzeczami

zwykle jak ktos pisz eprywaciarze i narzeka to mysli jak komuch przeciez nie ma juz rpawie panstwowych rpac to gdzie chcesz pracowac ? sami prywaciarze ? nie rozumie tego nazewnictwa

No trudno. 

4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

niekoniecznie po prostu kupa tzw prywaciarzy łamie prawo

On i tak zarabiał od tych co go tam wzięli żeby nie było ze kogos wykorzystałam no i nie prosiłam o te foty 😛

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

No nie wystarczy i o tym napisalam. Czego nie kumasz. Na żaden to już chyba cie odkleilo

na zaden mlodszy jak 5 lat bo stary samochod to wieczne problemy to juz l;epiej znalezc prace w handlu z samochodem niz pracowac w sklepie dadza ci samochod za 100k i masz czym jezdzic i placa lepiej niz w sklepie.

teraz smaochod nowy ksoztuje 80k taki ktory sie nie psuje pewnie z 40k jak czlowiekj zarabiajacy 3,5k netto ma kupic samochod ?

moim zdaniem to niemozliwe w przypadku pracy za tyle wiec albo rupiec i nerwy bo sie psuje albo nie masz samochodu

lepiej zwykle pracować w dużej firmie bo tak są jasne zasady i procedury wdrożeniowe

• Haha 1

ja teraz chwilowo jezdze 10 letnim samochodem i widze roznice co nowy samochod to nowy lepsza nowa skoda niz 12 letni mercedes

na zaden mlodszy jak 5 lat bo stary samochod to wieczne problemy to juz l;epiej znalezc prace w handlu z samochodem niz pracowac w sklepie dadza ci samochod za 100k i masz czym jezdzic i placa lepiej niz w sklepie.

teraz smaochod nowy ksoztuje 80k taki ktory sie nie psuje pewnie z 40k jak czlowiekj zarabiajacy 3,5k netto ma kupic samochod ?

moim zdaniem to niemozliwe w przypadku pracy za tyle wiec albo rupiec i nerwy bo sie psuje albo nie masz samochodu

Normalnie. Jak większość na kredyt. Czasami mam wrażenie czytając kafeterie ze tu naprawdę jest jakaś inna rzeczywistośc oderwana od ziemi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się