Onaaaa 1285 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a mi Womack & Womack A mi Dawid Kwiatkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1031 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A mi Dawid Kwiatkowski idziesz ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: idziesz ze mną? Ale za rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1031 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ale za rękę. Proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: A mi Dawid Kwiatkowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a mi Womack & Womack Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 2 godziny temu Zróbmy silent disco. Każde z nas zatańczy do melodii, którą ma w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Proste Z tobą wszystko mi gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1031 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Z tobą wszystko mi gra. Czy znajdę Cię być może po drodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1285 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Czy znajdę Cię być może po drodze? I w dobra pójdę stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1031 Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: I w dobra pójdę stronę. Wciąż pływamy sobie w nadprzestrzeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach