Еlciаа 57 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a koncentrat z czego jest myslisz ? z winogron ? K#rwa chodziło o to że nie dodaje świeżych pomidorów. Nie rób z siebie większego dėbila niż jesteś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A uważasz że z jakiego powodu mu w ogóle odpisywałam. Bo psycholog bierze ze dwie stówy za sesję wysłuchania tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Z kartonu jak mleko w sklepie . ty to przeklejasz gdzies zeby sprawdzic co autor mial na mysli ? bo slownik by ci wszstekie cytaty poprawial a nie tylko moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: I widzę że ładnie sobie poprawiłeś sam. Zacznij jeść masło może wzrok ci się poprawi i zdołasz napisać normalnie chociaż jedno słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: K#rwa chodziło o to że nie dodaje świeżych pomidorów. Nie rób z siebie większego dėbila niż jesteś. napisalas to na cytat o spaghetii wiec to co napiisalas bylo bez sesnu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: ty to przeklejasz gdzies zeby sprawdzic co autor mial na mysli ? bo slownik by ci wszstekie cytaty poprawial a nie tylko moje Zanudziłeś mnie totalnie już. Naura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Zacznij jeść masło może wzrok ci się poprawi i zdołasz napisać normalnie chociaż jedno słowo. a od kiiedy od tluszczy ttrans poprawia sie wzrok i od cholesterolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo psycholog bierze ze dwie stówy za sesję wysłuchania tego tutaj to jest wrecz obowiazkowe zeby sie chlopki roztropki na ciebie nie burzyly i pisaly same komplementy ktorych srelki pewnie spragnione jak kania dzdzu. Edytowano 7 godzin temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 7 godzin temu ....chyba jak będziecie tu sobie życzyć wszystkiego co dobre przed świętami i zaczniecie wyliczać, ile postnych dań podacie żeby się grzechu ustrzec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: A uważasz że z jakiego powodu mu w ogóle odpisywałam. A zdjecia ciipy to wysyłałaś też z litości? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Weź wstaw tu ten brakujący przecinek, bardzo go brakuje Twój przyjaciel jest tak napruty, że nie potrafi już napisać normalnie nawet jednego wyrazu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Monty napisał: A zdjecia ciipy to wysyłałaś też z litości? Nie k#rwa, z miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bambo napisał: tutaj to jest wrecz obowiazkowe zeby sie chlopki roztropki na ciebie nie burzyly i pisaly same komplementy ktorych srelki pewnie spragnione jak kania dzdzu. Nikt ci nie każe z nikim pisać, a resztę wypowiedzi nawet mi się nie chce interpretować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie k#rwa, z miłości. ale naprawde mialas ochote na tego smierdzacego niemytego lezaka ? sorry ze draze ale naprawde nie moge tego pojac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu juz bardziej bym zrozumial jakby jakas baba mu powiedziala dasz 200zl to ci wysle zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 57 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a od kiiedy od tluszczy ttrans poprawia sie wzrok i od cholesterolu Nieważne i ja odpuszczam, bo szkoda czasu żeby się domyślać o czym bełkoczesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 10 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: ....chyba jak będziecie tu sobie życzyć wszystkiego co dobre przed świętami i zaczniecie wyliczać, ile postnych dań podacie żeby się grzechu ustrzec... Gwoli ścisłości w Wigilię post nie obowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Gwoli ścisłości w Wigilię post nie obowiązuje. a kto jeszcze jakichs postów przestrzega i po co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 507 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: a od kiiedy od tluszczy ttrans poprawia sie wzrok i od cholesterolu Tłuszczów 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: ....chyba jak będziecie tu sobie życzyć wszystkiego co dobre przed świętami i zaczniecie wyliczać, ile postnych dań podacie żeby się grzechu ustrzec... Będziemy sobie życzyć życzliwości i bardziej człowieka w człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Gwoli ścisłości w Wigilię post nie obowiązuje. Napisałam wyraźnie: Przed świętami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał: a kto jeszcze jakichs postów przestrzega i po co ? 99% dla tradycji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Tłuszczów no faktycznie ale jak sie tluszczy tłumaczy cos to mozna z bykami oni i takk nie zauwaza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie k#rwa, z miłości. No chyba tak, bo po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Będziemy sobie życzyć życzliwości i bardziej człowieka w człowieku. To lepiej milcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: 99% dla tradycji. chyba ui ciebie w rodzinie w spoleczenstwie to pewnie mniej jak polowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: ale naprawde mialas ochote na tego smierdzacego niemytego lezaka ? sorry ze draze ale naprawde nie moge tego pojac Pojėbało cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Napisałam wyraźnie: Przed świętami! Czyli kiedy? Nie widziałam żeby tu się ktoś postnymi daniami chwalił. A święta to są 25 i 26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: 99% dla tradycji. Chyba w twojej wsi Papież Jan Paweł II dawno zniósł post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 340 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Będziemy sobie życzyć życzliwości i bardziej człowieka w człowieku. I wtedy mnie zemdli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach