Dogma 9 Napisano 2 godziny temu Jestescie po prostu normikami, to dla was ludzie, ktorzy umieja grac na instrumencie, muzykalni, inni od was to chorzy umyslowo ale ja sie tym nie przejmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Bambo napisał: Ciuszki ? A ja mam ochotę na jakieś żelki z Azji, ostatnio jadłam takie ala żelki, mochi truskawkowe ...y takie żadne ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Dogma napisał: Jestescie po prostu normikami, to dla was ludzie, ktorzy umieja grac na instrumencie, muzykalni, inni od was to chorzy umyslowo ale ja sie tym nie przejmuje Po prostu jesteśmy stare baby z autyzmem i ci nie obciągnięmy ani stopek nie mamy fajnych a ty po to tu jesteś tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 2 godziny temu a ja w chooyu mam baby, ja kocham muzyke i granie na perkusji i tanczyc, w chooyu mam baby, znudzily mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 2 godziny temu Tak to nudne popieram. Graj tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 2 godziny temu tam w lesie w namiocie jest tak zajeebiscie ;DD nikt tam nie przychodzi, bo to pipidowa totalna xD a ja tam sobie party robie dzisiaj xDD ale mam fuksa ze znalazlem tyle piwa xDD. to chyba od Boga tak jak sluchawki, zebym dzisiaj sobie z nich sluchal muzyki i pil piwko jak fajnie, ze bezchmurne niebo dzisiaj, tyle gwiazd bedzie ;DD ale bede mial dzisiaj i jutro impreze XDD dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 2 godziny temu ide dzisiaj sobie po przedtreningowke do supermarket, bo do trenowania perkusji lubie sobie wypic, a wychodze z hipermarket a tam na wozku lezy karton otwarty od piw i corona extra z 13 butelek wyliczylem i nikt nie widzi XDD tak jak sluchawki xD to dzisiaj bede mial party ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 54 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BabkaBunioBoża napisał: On jest moim przyszywanym wnukiem i żadnej kiełbasy nie będzie. Ja mam swój specyficzny stosunek do wariatów i się nimi opiekuje jako babka tak XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 71 Napisano 22 minuty temu Witam. Rozgość się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach