BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu Jestem tu nowa i pragnę się przywitać. Hałarju gajz end gejz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 9 Napisano 3 godziny temu Szanowna pani, witamy w najzacniejszym gronie polskiego internetu! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu Wiele słyszałam zarówno o użytkownikach jak i samym miejscu. Oczywiście samych dobroci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu A jeśli o kielubase się rozchodzi to owszem lubie. Zwłaszcza slasko z cebulo albo z grila zjarana aż węgiel się sypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu Witaj kochana Babko Boza ja mam dzisiaj szczesliwy dzien. od rana sloneckzo, bezchmurne niebo xD dzisiaj beda gwiazdy, a pod hipermarket znalazlem 13 butelek corona extra i dzisiaj bede cala noc pil sluchajac muzyki i tanczac w lesie ogladajac gwiazdy XDD a jutro z rana na saunowanie :P a wieczorem do jazz klubu bede gral na perkusji przed 100 ludzi XDDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 9 Napisano 3 godziny temu Najlepsza jest zwyczajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Hej Babo a czemu nie całujesz w Cavilla tylko w Srynika wstrętnego bo ponętna jestes a to nudziarz straszny a jak dobrze się bawisz kiełbasa to dodatkowa wartość za takie usługi Edytowano 3 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu saunowanie dobre na wytrzezwienie, bo rano o 6 pewnie bede najeebany, mam zamiar dzisiaj w nocy wychlac 10 butelek corona extra pod gwiazdami mmm a jutro z rana saunowanie, to wypoce alkohol i wymyje sie moimi kosmetykami Bramley to nie bede smierdzial xD BOG MNIE KOCHA wy nie musicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu Bambo nie jestem wstretny, jestem super, i co tydzien gram muzyke w jazz klubie, a ludzie tancza do moich rytmow zaluj, ze ty tez nie mozesz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu to jest cos pieknego, jak raz gralem na perkusji, a przede mna blondynka wokalistka spiewa, ludzie tancza na scenie, faceci z babami to cos niesamowitego, ale widok wy mozecie sobie o tym pomarzyc hejterzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu kiedys poznalem kolege damiana i pojechalismy gdzies do lasu w Polsce i ja spalem w namiocie, i gralismy muzyke, kolega Jimmy mial gitare fender i wygladala jak panterka i ludzie tez tanczyli ja prdl to byl trip zajeebisty a na nastepny dzien pojechalismy do lasu i byly kapiele w jeziorze XDD to byl ostatni koncert jaki gralem w Polsce w 2013, fajnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dogma napisał: to jest cos pieknego, jak raz gralem na perkusji, a przede mna blondynka wokalistka spiewa, ludzie tancza na scenie, faceci z babami to cos niesamowitego, ale widok wy mozecie sobie o tym pomarzyc hejterzy 0 twoim namiocie pomarzyć? Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dubel słowa Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu Ten kolega Jimmy jak gral na tej gitarze fender to ona brzmiala jak ludzki glos XDD nigdy tego nie zapomne szkoda, ze w polsce juz nie robia takich imprez w lesie, a ja na swoim zestawie gralem gretsch, kumpel wiozl samochodem teraz w anglii tez bym gral koncerty jakbym mial perkusje i transport i pojechalbym w trase koncertowa XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu ale sie dzisiaj napieerdole i bede sluchal muzyki, tanczyl, spiewal, gral perkusje na padzie na odludziu za miastem i nikt mnie nie bedzie slyszal XDD i bezchmurne niebo ale gwiazdy dzisiaj beda, aaa ja to jestem szczesciarz, a wy hejterzy DO ROBOTY XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu ale sie ciesze, ze w namiocie nie mam internetu nie bede tutaj tracil czasu :DD bede sobie tanczyl spiewal i ogladal gwiazdy z dwiema butelkami piwa w rekach XDDD a jutro z rana saunowanie do wieczora a wieczorem gram live na imprezie przed ludzmi jee XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Bambo napisał: Hej Babo a czemu nie całujesz w Cavilla tylko w Srynika wstrętnego bo ponętna jestes a to nudziarz straszny a jak dobrze się bawisz kiełbasa to dodatkowa wartość za takie usługi Niestety kawil ma dziecko przez co stał się dla mnie aseksualny. Poza tym chyba nie pasujemy do siebie bo jest zbyt napompowany jak boją. Nasze drogi się rozeszły po prostu. Zabawa kiełbasa kosztuje zdrowie psychiczne zabawianego więc stawka jest wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 33 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Dogma napisał: Bambo nie jestem wstretny, jestem super, i co tydzien gram muzyke w jazz klubie, a ludzie tancza do moich rytmow zaluj, ze ty tez nie mozesz Czekamy na demo, pokaż jak grasz na perkusji, bo może mniej żenująco obecnie to wygląda niż kiedyś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: 0 twoim namiocie pomarzyć? Widzisz te drzwi? To udaj się wraz seksownym tyłkiem w ich stronę i opuść pomieszczenie tego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu to sobie czekasz, i sie nie doczekasz wpadaj do jazz klubu na impreze, kiedys klaudiusz chcial wpasc, ale jej sie odechcialo ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Niestety kawil ma dziecko przez co stał się dla mnie aseksualny. Poza tym chyba nie pasujemy do siebie bo jest zbyt napompowany jak boją. Nasze drogi się rozeszły po prostu. Zabawa kiełbasa kosztuje zdrowie psychiczne zabawianego więc stawka jest wysoka. Ok celujesz miało być On jest trochę jak dziecko ja wolę dedi bo sama jestem jak dziecko niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu Za chwilę będę robić anboxing z temu świątecznego badziewia. Tez czujecie ekscytacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: Ok celujesz miało być On jest trochę jak dziecko ja wolę dedi bo sama jestem jak dziecko niestety On jest moim przyszywanym wnukiem i żadnej kiełbasy nie będzie. Ja mam swój specyficzny stosunek do wariatów i się nimi opiekuje jako babka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu Duzo mi pomoglo, jak mi koledzy anglicy poczestowali mnie speedem, i muzyka leciala z mojej wiezy, a ja wzialem pada treningowego i paleczki i dostalem pieerdolca XDD 15 godzin bez przerwy napieerdalalem w pada do muzyki i tak 4 dni bez spania tylko napieerdalanie w pada, i 0 jedzenia, bo po speedzie czlowiek nie jest glodny a katiuszka wkuurwiona na mnie, ze jej napisalem, ze z nia nie jade do polski bo ja na padzie 4 dni napieerdalalem muzyke i przycpalem xDDD a teraz chodze do jazz klubu, a ludzie kochaja moja gre ;DDDDDDDDDDDDd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu umiem grac na instrumencie i jestem kozak B) a dedi to nudziarze, do domu sredii B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu Jestem teraz u mamy na kolacji, zjem spaghetti i wracam do siebie i bedzie impreza cala noc i wypije wszystkie piwa ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 3 godziny temu A jutro z rana wpadne do sauny haha a ja w nocy tanczylem spiewalem i gralem perke i mialem party, a z rana w saunie nikt nie bedzie o tym wiedzial, ja prdl ;P ciekawe jaka bede mial faze rano po 12 piwach ;dd corona extra fajnie, ze na dworze ...zi, to nie potrzbeuje lodowki ani zamrazarki ;PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Za chwilę będę robić anboxing z temu świątecznego badziewia. Tez czujecie ekscytacje? Ciuszki ? A ja mam ochotę na jakieś żelki z Azji, ostatnio jadłam takie ala żelki, mochi truskawkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 2 godziny temu ja juz 3 korony wypilem, i mi malo jedyne co czuje to piwo w moich zylach mam w plecaku jeszcze 11 butelek XDD wracam do namiotu i bedzie degustacja zimnego piwka mmm pod gwiezdzistym niebem jak zajeebiscie, ze dzisiaj nie pada deszcz tylko beda gwiazdy cala noc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 9 Napisano 2 godziny temu DLa was wariat, a w jazz klubie the best perkusista, phil on drums B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach