Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

A jeśli o kielubase się rozchodzi to owszem lubie. Zwłaszcza slasko z cebulo albo z grila zjarana aż węgiel się sypie.

Witaj kochana Babko Boza

ja mam dzisiaj szczesliwy dzien. od rana sloneckzo, bezchmurne niebo xD

dzisiaj beda gwiazdy, a pod hipermarket znalazlem 13 butelek corona extra i dzisiaj bede cala noc pil sluchajac muzyki i tanczac w lesie ogladajac gwiazdy XDD

a jutro z rana na saunowanie :P

a wieczorem do jazz klubu bede gral na perkusji przed 100 ludzi XDDDD

• Like 1

Hej Babo a czemu nie całujesz w Cavilla tylko w Srynika wstrętnego bo ponętna jestes a to nudziarz straszny a jak dobrze się bawisz kiełbasa to dodatkowa wartość za takie usługi 

Edytowano przez Bambo

saunowanie dobre na wytrzezwienie, bo rano o 6 pewnie bede najeebany, mam zamiar dzisiaj w nocy wychlac 10 butelek corona extra pod gwiazdami mmm

a jutro z rana saunowanie, to wypoce alkohol i wymyje sie moimi kosmetykami Bramley to nie bede smierdzial xD

BOG MNIE KOCHA wy nie musicie

Bambo nie jestem wstretny, jestem super, i co tydzien gram muzyke w jazz klubie, a ludzie tancza do moich rytmow

zaluj, ze ty tez nie mozesz :p

to jest cos pieknego, jak raz gralem na perkusji, a przede mna blondynka wokalistka spiewa, ludzie tancza na scenie, faceci z babami to cos niesamowitego, ale widok

wy mozecie sobie o tym pomarzyc hejterzy

kiedys poznalem kolege damiana i pojechalismy gdzies do lasu w Polsce i ja spalem w namiocie, i gralismy muzyke, kolega Jimmy mial gitare fender i wygladala jak panterka i ludzie tez tanczyli ja prdl to byl trip zajeebisty

a na nastepny dzien pojechalismy do lasu i byly kapiele w jeziorze XDD

to byl ostatni koncert jaki gralem w Polsce w 2013, fajnie bylo

2 minuty temu, Dogma napisał:

to jest cos pieknego, jak raz gralem na perkusji, a przede mna blondynka wokalistka spiewa, ludzie tancza na scenie, faceci z babami to cos niesamowitego, ale widok

wy mozecie sobie o tym pomarzyc hejterzy

0 twoim namiocie pomarzyć? 😄

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dubel słowa 💃

Edytowano przez 250GodzinTak

Ten kolega Jimmy jak gral na tej gitarze fender to ona brzmiala jak ludzki glos XDD

nigdy tego nie zapomne

szkoda, ze w polsce juz nie robia takich imprez w lesie, a ja na swoim zestawie gralem gretsch, kumpel wiozl samochodem

teraz w anglii tez bym gral koncerty jakbym mial perkusje i transport i pojechalbym w trase koncertowa XDDD

ale sie dzisiaj napieerdole i bede sluchal muzyki, tanczyl, spiewal, gral perkusje na padzie na odludziu za miastem i nikt mnie nie bedzie slyszal XDD

i bezchmurne niebo ale gwiazdy dzisiaj beda, aaa ja to jestem szczesciarz, a wy hejterzy DO ROBOTY XDD

ale sie ciesze, ze w namiocie nie mam internetu nie bede tutaj tracil czasu :DD

bede sobie tanczyl spiewal i ogladal gwiazdy z dwiema butelkami piwa w rekach XDDD

a jutro z rana saunowanie do wieczora a wieczorem gram live na imprezie przed ludzmi jee XDDD

9 minut temu, Bambo napisał:

Hej Babo a czemu nie całujesz w Cavilla tylko w Srynika wstrętnego bo ponętna jestes a to nudziarz straszny a jak dobrze się bawisz kiełbasa to dodatkowa wartość za takie usługi 

Niestety kawil ma dziecko przez co stał się dla mnie aseksualny. Poza tym chyba nie pasujemy do siebie bo jest zbyt napompowany jak boją. Nasze drogi się rozeszły po prostu. Zabawa kiełbasa kosztuje zdrowie psychiczne zabawianego więc stawka jest wysoka.

8 minut temu, Dogma napisał:

Bambo nie jestem wstretny, jestem super, i co tydzien gram muzyke w jazz klubie, a ludzie tancza do moich rytmow

zaluj, ze ty tez nie mozesz 😛

Czekamy na demo, pokaż jak grasz na perkusji, bo może mniej żenująco obecnie to wygląda niż kiedyś xD

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

0 twoim namiocie pomarzyć? 😄

Widzisz te drzwi? To udaj się wraz seksownym tyłkiem w ich stronę i opuść pomieszczenie tego tematu.

to sobie czekasz, i sie nie doczekasz

wpadaj do jazz klubu na impreze, kiedys klaudiusz chcial wpasc, ale jej sie odechcialo ;P

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Niestety kawil ma dziecko przez co stał się dla mnie aseksualny. Poza tym chyba nie pasujemy do siebie bo jest zbyt napompowany jak boją. Nasze drogi się rozeszły po prostu. Zabawa kiełbasa kosztuje zdrowie psychiczne zabawianego więc stawka jest wysoka.

Ok celujesz miało być 

On jest trochę jak dziecko ja wolę dedi bo sama jestem jak dziecko niestety 

Przed chwilą, Bambo napisał:

Ok celujesz miało być 

On jest trochę jak dziecko ja wolę dedi bo sama jestem jak dziecko niestety 

On jest moim przyszywanym wnukiem i żadnej kiełbasy nie będzie. Ja mam swój specyficzny stosunek do wariatów i się nimi opiekuje jako babka tak

Duzo mi pomoglo, jak mi koledzy anglicy poczestowali mnie speedem, i muzyka leciala z mojej wiezy, a ja wzialem pada treningowego i paleczki i dostalem pieerdolca XDD

15 godzin bez przerwy napieerdalalem w pada do muzyki i tak 4 dni bez spania tylko napieerdalanie w pada, i 0 jedzenia, bo po speedzie czlowiek nie jest glodny

a katiuszka wkuurwiona na mnie, ze jej napisalem, ze z nia nie jade do polski bo ja na padzie 4 dni napieerdalalem muzyke i przycpalem xDDD

a teraz chodze do jazz klubu, a ludzie kochaja moja gre ;DDDDDDDDDDDDd

umiem grac na instrumencie i jestem kozak B)

a dedi to nudziarze, do domu sredii B)

Jestem teraz u mamy na kolacji, zjem spaghetti i wracam do siebie i bedzie impreza cala noc i wypije wszystkie piwa ;P

A jutro z rana wpadne do sauny haha a ja w nocy tanczylem spiewalem i gralem perke i mialem party, a z rana w saunie nikt nie bedzie o tym wiedzial, ja prdl ;P

ciekawe jaka bede mial faze rano po 12 piwach ;dd corona extra

fajnie, ze na dworze ...zi, to nie potrzbeuje lodowki ani zamrazarki ;PP

6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Za chwilę będę robić anboxing z temu świątecznego badziewia. Tez czujecie ekscytacje?

Ciuszki 🤔? A ja mam ochotę na jakieś żelki z Azji, ostatnio jadłam takie ala żelki, mochi truskawkowe 

ja juz 3 korony wypilem, i mi malo

jedyne co czuje to piwo w moich zylach

mam w plecaku jeszcze 11 butelek XDD

wracam do namiotu i bedzie degustacja zimnego piwka mmm

pod gwiezdzistym niebem

jak zajeebiscie, ze dzisiaj nie pada deszcz tylko beda gwiazdy cala noc xD

DLa was wariat, a w jazz klubie the best perkusista, phil on drums B)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się