zxcxd 3 Napisano 10 godzin temu Cala polska huczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 3 Napisano 10 godzin temu https://wykop.pl/link/7839605/tak-zabil-18-latke-nagranie-z-wypadku-z-ustroniu-kolejne-bmw-zabija-niewinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 473 Napisano 5 godzin temu odnosze wrazenie ze BMW wyzwala w ćwiercmozgach jakies dziwne zachowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: odnosze wrazenie ze BMW wyzwala w ćwiercmozgach jakies dziwne zachowania. dobrze że nigdy cię na BMW nie będzie stać bo nie wiadomo co byś odje.bał Edytowano 5 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 473 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: dobrze że nigdy cię na BMW nie będzie stać bo nie wiadomo co byś odje.bał dobrze ze cie to zajmuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dobrze ze cie to zajmuje... On każdemu wmawia że go nie stać na coś tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 473 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: On każdemu wmawia że go nie stać na coś tam... nic lepszego nie wymysli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: On każdemu wmawia że go nie stać na coś tam... Nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, gnomee napisał: Nieprawda Płakaleś nawet dzisiaj za jakiś głupi smartfon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 70 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Smartfon zdaje się tysiaka kosztuje, więc nie jest z najdroższych - mid range Edytowano 4 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: nic lepszego nie wymysli... Ma ból dupy że inny coś mają ale do roboty nie pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Smartfon zdaje się tysiaka kosztuje, więc nie jest z najdroższych - mid range Kosztował by 3 stówy a i tak pravik by płakał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ma ból dupy że inny coś mają ale do roboty nie pójdzie. Odezwała się ta co pójdzie do roboty kiedykolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, gnomee napisał: No tak kolego ale ja muszę jak koń tydzień na to zapier... a taka cyganka Elka co nawet dziećmi własnymi się nie zajmuje dostaje na to od państwa i od byłego partnera który też ciężko pracuje. Ciekawe skąd wiesz czy on pracuje ciężko czy nie ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 12 Napisano 4 godziny temu Jeebac smartfony Czytalem w internecie, ze psuja mozg podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 70 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Mnie na smartfon za 400 zł taki co ma Leżak nie stać bo ja socjalu nie dostaje Ale pisałeś, że tydzień musisz pracować na taki smartfon... czyli cię stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ciekawe skąd wiesz czy on pracuje ciężko czy nie ciężko. No jak fizycznie tyra to chyba nie ma lekko. Edytowano 4 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, RC_+ napisał: Ale pisałeś, że tydzień musisz pracować na taki smartfon... czyli cię stać. Chodziło o to że gdybym pracował to bym musiał tydzień na niego zarabiać Na nic mnie nie stać jestem dziadem Edytowano 4 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, gnomee napisał: No jak fizycznie tyra to chyba nie ma lekko. Ale chłop wygrał życie że uciekł od ciebie i tylko alimenty musi płacić Tak uciekł że do tej pory ma nadzieje że jeszcze ze mną kiedyś będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, gnomee napisał: Chodziło o to że gdybym pracował to bym musiał tydzień na niego zarabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 70 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Kosztował by 3 stówy a i tak pravik by płakał. Leżak ma za cztery stówki... przyzwoity jak za taką cenę... Motorola którą mu doradziłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Leżak ma za cztery stówki... przyzwoity jak za taką cenę... Motorola którą mu doradziłem Wiem bo czytałam tamten temat. Juz pominę fakt że wziął go w allegro pay na 10 czy tam 20 rat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak uciekł że do tej pory ma nadzieje że jeszcze ze mną kiedyś będzie... Jak wróci do Polski to będzie, jestem pewny że jego pieniądze wygrają z dużym fiut.tem bezrobotnego małolata i wrócicie do siebie, tym bardziej że Brajan zara dorosły będzie i socjal sie skonczy na niego Edytowano 4 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 58 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: odnosze wrazenie ze BMW wyzwala w ćwiercmozgach jakies dziwne zachowania. To nie wina marki tylko duży moment obrotowy i napęd na tył nie wybacza błędów. Policjantom jak dali beemki też dochodziło do kolizji, bo to nie Kijanka z napędem na przód z którym nawet babcia se poradzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, RC_+ napisał: Leżak ma za cztery stówki... przyzwoity jak za taką cenę... Motorola którą mu doradziłem Sam chce taką kupić ale niestety państwo mi nie da jak Elci która w życiu dnia nie przepracowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 70 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Jak wróci do Polski to będzie, jestem pewny że jego pieniądze wygrają z dużym fiut.tem bezrobotnego małolata i wrócicie do siebie, tym bardziej że Brajan zara dorosły będzie i socjal sie skonczy na niego A skąd wiadomo, że Małolat ma dużego? Znów mnie lore forumowy ominął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, gnomee napisał: Jak wróci do Polski to będzie, jestem pewny że jego pieniądze wygrają z dużym fiut.tem bezrobotnego małolata Jest w każdy weekend jak juz musisz wiedziec i sråm na jego pieniądze. Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: A skąd wiadomo, że Małolat ma dużego? Znów mnie lore forumowy ominął Elcia swego czasu porównywała ich fiuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 27 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jest w każdy weekend jak juz musisz wiedziec i sråm na jego pieniądze. Niiby srasz ale na syna 11 letniego Brajana którego pewnie z rok nie widziałaś to alimenty chętnie bierzesz Edytowano 4 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 70 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: To nie wina marki tylko duży moment obrotowy i napęd na tył nie wybacza błędów. Policjantom jak dali beemki też dochodziło do kolizji, bo to nie Kijanka z napędem na przód z którym nawet babcia se poradzi . Oj nie wybacza... widziałem paskudny poślizg na zaśnieżonej drodze z którego kierowca z napędem na tył ledwo co się wydobył. Aż zrobiłem sobie zdjęcie śladów opon na pamiątkę, bo wyglądały dość znamiennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach