Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Jak jakiś knur za bardzo kozaczy to robi się tak że idzie się do sąsiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Bambo napisał: A czemu focisz szlory z niedomyty mi piczkami żeby mi Owsik zazdrościł xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jak se z nim dziecko zrobiła to się zmieniło dotychczasowe życie każdy normalny rzuci no nie sadze, trzeba rozumu nie miec zeby rzucac wszystko co sie ma i leciec w kapciach za jakas miloscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: no nie sadze, trzeba rozumu nie miec zeby rzucac wszystko co sie ma i leciec w kapciach za jakas miloscio za ojcem dziecka i po chój w kapciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: za ojcem dziecka i po chój w kapciach Nie wiedzialam ze za ojcem bo nie czytam od poczatku, i tak nie wiem po co niewazne odmozdzam sie tylko nie zwracajta uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu laska nie ma pracy gościu ma w Niemczech lepszy socjal większe perspektywy jedno mieszkanie do utrzymania i ojciec na miejscu wybór logiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: za ojcem dziecka i po chój w kapciach A jakby w tydzień wyobracac Makarona potem Pjotera i lexa to szlora czy nie, oni mogą się koorwic za plecami zon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu Moze nie chciala sie szwabic wraz z dzieckiem i co, jej sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bambo napisał: A jakby w tydzień wyobracac Makarona potem Pjotera i lexa to szlora czy nie, oni mogą się koorwic za plecami zon czy ty masz ostatnio jakas fiksacje seksualna z ritardami? a moze masz jednak ochote na ktoregos w realu boj sie boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Moze nie chciala sie szwabic wraz z dzieckiem i co, jej sprawa tak się boisz żeby nie stracić że w efekcie możesz stracić coś waznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: czy ty masz ostatnio jakas fiksacje seksualna z ritardami? a moze masz jednak ochote na ktoregos w realu boj sie boga No nie mam ochotę na nich ale na skandal jakiś bekowy może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bambo napisał: A jakby w tydzień wyobracac Makarona potem Pjotera i lexa to szlora czy nie, oni mogą się koorwic za plecami zon ty też możesz się kórwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bambo napisał: No nie mam ochotę na nich ale na skandal jakiś bekowy może Iskrę poderwij i zrób z niej LGBT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tak się boisz żeby nie stracić że w efekcie możesz stracić coś waznego nom, na przyklad fajno prace dobre zarobki i rodzine, oraz niemieckosc dojczland. ale kto chce to niech jedzie nawet do kambodzy za januszem czy grazyno ja wspieram ludzkie pragnienia oraz potrzeby w sensie sie zeszwabic czy cokolwiek Edytowano 1 godzinę temu przez BabkaBunioBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ty też możesz się kórwić Nom tylko z koorwami jakimiś które by się bekowo burzyły i oburzały aż by im czajnik wybuchnął i żeby była gruba sraka 24 na 7 Chociaż jednak czeba lecieć na te koorwy męskie trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Lex by się cały obsrral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Bambo napisał: No nie mam ochotę na nich ale na skandal jakiś bekowy może nie to juz nie skandalizuje nikogo tylko obrzydza jak fifafofa uposlak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu a to musisz w choroszczy szukac takowych ewentualnie w sieci gdzie duzo smieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: nom, na przyklad fajno prace dobre zarobki i rodzine, oraz niemieckosc dojczland. ale kto chce to niech jedzie nawet do kambodzy za januszem czy grazyno ja wspieram ludzkie pragnienia oraz potrzeby w sensie sie zeszwabic czy cokolwiek nom jasne wiadomo dobra praca ważniejsza niż Grażyna czy Janusz prawdziwa miłość czai się za każdym rogiem a praca już nie zwłaszcza jak się jest niepracująco matko Edytowano 1 godzinę temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu haha nom kazdy myslal ze ta prawdziwa sie zaczaila xD nie badzmy dziecmi kartoflu, nie pojechala i chu'j. i tak ja stac na telefony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu dla dobrej pracy warto wszystko poświęcić bo jak masz umowę na nieokreślony to pracodawca nie może ciebie zwolnić do śmierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu czeba dac lezakowi szanse na romanse jemu bedzie czajnik skakal bambo na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu po smierci mnie tez nie zwolni bo nie zyje i mam wyebane logiczne dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Chyba jestem zła osoba i takie są kobiety w serialach że się puszczają i lądują w psychiatryku a główna bohaterra to niewinna skromna dama wartościowa i wygrywa a ta zua musi się palić w piekle bo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu kibicuję leżakowi i dumbo i leksowi i iskrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu albo leksowi iskrze i malowanemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 13 Napisano 1 godzinę temu Ehhh ale mi też musi pochwa się zwilżać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu te lilyje serialowe sa nude jak s'raka, lepsze som te zle psychopatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 1 godzinę temu oglądam serial ale trochę nudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 6 Napisano 1 godzinę temu bo nie ma psychopatek tylko nudne karyny niewinne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach