Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ty ej to pytanie do Mary było chyba chamskie ale ja tu jestem tak nadwyrężona przez seksualistow że nie zauważyłam tylko wydawało się bekowe huh Edytowano 1 godzinę temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tygrys szablozębny był pamiętam, w power rengersach. Jak ja dawno tego nie oglądałem Dawno temu w weekendy leciało na Polsacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Jak ja dawno tego nie oglądałem Dawno temu w weekendy leciało na Polsacie Tak leciało o 9 pamiętam bo oglądałam zawsze. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak leciało o 9 pamiętam bo oglądałam zawsze. xD On jest śmierdzącym jajem zakazuje ci się do niego odzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 1 godzinę temu odpuszczam wam grzechy knury opasle i odchodze na zawsze do odwolania albo naprawde zegnajcie szczesc boze i wesolych swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 1 godzinę temu Nie przechodzi Elka kojarzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) No papa wesołych świąt tobie i może Elce a bicowi beznadziejnych i żeby płakał przy wigilijnym stole bo smierdzi i go nie lubię Edytowano 1 godzinę temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: odpuszczam wam grzechy knury opasle i odchodze na zawsze do odwolania albo naprawde zegnajcie szczesc boze i wesolych swiat Do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, big buu napisał: Nie przechodzi Elka kojarzysz? Tej przeróbki nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tej przeróbki nie widziałam. Ta świnia sobie wali teraz i myśli że ją kochasz, oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Ale jak lubisz obleśne świnie pokryte śluzem szczecina ekskrementami i UJ wie czym jeszcze to nie wnikam o tobie to też świadczy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tej przeróbki nie widziałam. A widzisz To też nowe nie jest 1 minutę temu, Bambo napisał: Ta świnia sobie wali teraz i myśli że ją kochasz, oblesne Ciągle seksualizowanie wszystkiego nie czyni cię nawet odrobinę bardziej dojrzałą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Srela lubisz różne nasty substancje i smród czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Srela bo się pogniewamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Srela bo zaznasz w końcu prawdziwego ogiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Srela to dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Chore goowno Srela, naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 1 godzinę temu Żeby gadać z jakimś bicem to chyba trzeba być w stanie kloca w Doobaju zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Bambo napisał: starczy byc madka chetna w kroku i wszyscy biegna jak na otwacie hipermarket leżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 58 minut temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: jak se z nim dziecko zrobiła to się zmieniło dotychczasowe życie to pewnie był wypadek za kamienica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 48 minut temu 1 godzinę temu, BabkaBunioBoża napisał: nom, na przyklad fajno prace dobre zarobki i rodzine, oraz niemieckosc dojczland. ale kto chce to niech jedzie nawet do kambodzy za januszem czy grazyno ja wspieram ludzkie pragnienia oraz potrzeby w sensie sie zeszwabic czy cokolwiek coz za zascianek nic dziwnego ze jestes pisiorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 9 Napisano 44 minuty temu 1 godzinę temu, BabkaBunioBoża napisał: umarly bo juz nie mogly na to patrzec co wyprawiasz mega chamskie ale smiechlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach