Bаzyl 8 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Bambo napisał: Podobno grecki bóg wojny Ares był jedynym dziadem wg ich mitologii który nie gwaucil, pasuje mi do Libeda On gwałci sam siebie, dziwny przypadek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Bаzyl napisał: Ciekawe spostrzeżenie pod warunkiem, że chcesz się jarać. No mnie nie jaraja gwauty za kamienica a Elka czy salowa może lubia ale to wyjątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Madzia a ja profilaktycznie 5 screenów zrobiłam i Ci wysłałam, gdyby się wypierała wyzwisk przy akompaniamencie koleżanki hułdry. Ale jak widać sama zobaczyłaś, co to za diabelskie nasienie. Austria jest cudowna, byłam tam w 2015. Dokładniej w Vienna. Edytowano 12 godzin temu przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 8 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Bambo napisał: Podobno grecki bóg wojny Ares był jedynym dziadem wg ich mitologii który nie gwaucil Zgwałcił Astynome (Chryse) – według jednej z wersji (Ferekydes) Ares porwał i zgwałcił tę kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: W sumie takiego prawdziwego mizoginia to w swym życiu nie spotkałam więc nie wiem czy lubię. mizoginy mają kly i zjadają biedne niewiasty... uwazaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 21 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: jaka wierzaca jak cycki wysylala dla onanistów.. to grzech jest Ty wysyłałeś dambo wyniki kolonoskopii. To zboczone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Ty wysyłałeś dambo wyniki kolonoskopii. To zboczone. No, on jest pasywny chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu ciekawe ze tak nagle z czapki wyszedl temat guatow... podobno pozorowany guat przez chada lubią te kobity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Ty wysyłałeś dambo wyniki kolonoskopii. To zboczone. ciekawe bo nie narzekala.. zla jedynie ze chodze z wędliną w rence... kazdy winien sie przebadac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Bambo napisał: No mnie nie jaraja gwauty za kamienica a Elka czy salowa może lubia ale to wyjątki A mówiłam że kamienica przejdzie do historii tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Elka Salowa i murb sa chętne do obsługi zboczonych dziadów może jeszcze Jeżowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 566 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: mizoginy mają kly i zjadają biedne niewiasty... uwazaj.. Po takim starym mięsku to by niestrawność mieli przez tydzień. A może i płukanie żołądka by trzeba było robić. Osobiście - odradzałabym konsumpcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Po takim starym mięsku to by niestrawność mieli przez tydzień. A może i płukanie żołądka by trzeba było robić. Osobiście - odradzałabym konsumpcję. stare do beczki i solą posypać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Bambo napisał: Elka Salowa i murb sa chętne do obsługi zboczonych dziadów może jeszcze Jeżowa duzo tych fanak coś.. a gdzie hejkerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Po takim starym mięsku to by niestrawność mieli przez tydzień. A może i płukanie żołądka by trzeba było robić. Osobiście - odradzałabym konsumpcję. Cokolwiek innego od żony się nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: duzo tych fanak coś.. a gdzie hejkerki? W dûpie u zboka kogo hejtery interesują normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Towarzystwo mlmowe pierdzące o rzeczach których nie kumam bo jestem dèbilem dajcie mi wolnego Libeda jakiegoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Elka Salowa i murb sa chętne do obsługi zboczonych dziadów może jeszcze Jeżowa Przynudzasz już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 566 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Bambo napisał: Cokolwiek innego od żony się nada Często lepsze jest wrogiem dobrego więc rozczarowania może być dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Bambo napisał: Towarzystwo mlmowe pierdzące o rzeczach których nie kumam bo jestem dèbilem dajcie mi wolnego Libeda jakiegoś tak chorą łanie byś zlapala za jajka... aha. on jest niesprawny mentalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 8 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Towarzystwo mlmowe pierdzące o rzeczach których nie kumam bo jestem dèbilem dajcie mi wolnego Libeda jakiegoś tak Ofiara libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 26 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, KróliczekZły napisał: Taka praca w wieku 30 lat wieszczy potężną karierę, nie może być inaczej Wieszczy zapewne bardziej prestiżową, niżeli bezrobocie ponad dekadę starszej „koleżanki” nie posiadającej uprawnień do kierowania aut osobowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przynudzasz już. To się pobudz maszyna co tam podobno posiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 566 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: duzo tych fanak coś.. a gdzie hejkerki? Gdzie Kucharek 6, tam nie ma co jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Ofiara libido? Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 566 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: stare do beczki i solą posypać... Ludożercy są wśród nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ludożercy są wśród nas? wiesz ze kiedys bylo ich sporo, moze jakis sie uchowal w jaskini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 474 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Bambo napisał: To się pobudz maszyna co tam podobno posiadasz nudna jestes juz, nie masz poczucia humoru i atakujesz te laski ktorym zazdroscisz.. slabe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nudna jestes juz, nie masz poczucia humoru i atakujesz te laski ktorym zazdroscisz.. slabe One to lubią skoro lubio cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 8 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Bambo napisał: Co? Męczy cię niespełnienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach