murb 566 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Czyli należysz do teamu: Śfinta Cecylija Z jednego konta nawija? Zasadniczo - z jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 566 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Kolejna piosenka na mojej liście najbardziej znienawidzonych. Ty i ja, Ty i ja! Mydełko fa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchaczu i 40 gwałcicieli 1 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Bania u Cygana! Bania u Cygana do rana! Z cyganem..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: chlopine z roboty wywalili a te uwierzyli ze poleciał... jak widać, mechanizm krytyczny w zaniku.. Moja wioska i tak lepsza, jak wroce z rajchu to jestem jak bók a ja mu wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 346 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ty i ja, Ty i ja! Mydełko fa! Mydełko fa zbywam milczeniem. Ale to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 21 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, aktoidi_ot_psaw napisał: o jezyk typowy dla pisiora badz czesciej soba No pacz, a to pewien peowiec jest aktualnie bardzo znany w sieci ze swojego kurturalnego języka. Zajrzyj na wp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach