Biała czekolada tak 0 Napisano 7 godzin temu Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś Rękę do pocałowania tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś Dzień dobry, Panie Prezydencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś Poważnie odpowiadam. Czekaj na jego ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 7 godzin temu Zapytaj chat gpt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 6 godzin temu ja bym wołał: Tato! Tato! ale by była draka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Baba napisał: Poważnie odpowiadam. Czekaj na jego ruch. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bаzyl napisał: Dokładnie. Zazwyczaj czeka się na ruch osoby starszej od nas wiekiem i rangą. Dwa razy podawałam rękę prezydentowi i przed spotkaniem byliśmy instruowani jak się zachować. Do takich osób nie wchodzi się z ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu najpierw spiewasz swoja kibicowska piesn a pozniej on swoja, po wystepach mozecie przybic zolwika albo umowic sie na ustawke. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: najpierw spiewasz swoja kibicowska piesn a pozniej on swoja, po wystepach mozecie przybic zolwika albo umowic sie na ustawke. Pora na kolejną porcję wieczornych leków i pamiętaj, uśmiechamy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Pora na kolejną porcję wieczornych leków i pamiętaj, uśmiechamy się. nie wiem po co mnie infromujesz ze leki bedziesz bral jak ci lekarz przepisal to bierz ale po co sie tak uzewnetrzniasz ? nie widze nic dziwnego w powiedzeniu ze sie w pale nie miesci zwlaszcza ze czepiaja sie tego wyborcy kibola o skandalicznym jezyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: nie wiem po co mnie infromujesz ze leki bedziesz bral jak ci lekarz przepisal to bierz ale po co sie tak uzewnetrzniasz ? nie widze nic dziwnego w powiedzeniu ze sie w pale nie miesci zwlaszcza ze czepiaja sie tego wyborcy kibola o skandalicznym jezyku. Uśmiechaj się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, Bаzyl napisał: Dzień dobry, Panie Prezydencie. Serio w sytuacjach nieoficjalnych bijesz czołem w pokłonach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 49 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Pytam poważnie nvm cześć mam mu dać czy coś zapomnialem dopisac ze sadze ze jak zaintonujesz "legia to stara kur...., legia je....jest " to on sie przylaczy ewentualnie mozesz tego tekstu sie nauczyc i jak wiecej was jest to na wejsciu mu zaintonujcie w grupie i macie ulaskawienie gratis na przyszlosc za takie przyjecie goscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Serio w sytuacjach nieoficjalnych bijesz czołem w pokłonach? Nieoficjalnie to jest pełna dowolność, np. żona może mu w łóżku szeptać sprośności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Serio w sytuacjach nieoficjalnych bijesz czołem w pokłonach? on bije mu poklony na kafeterii mimo ze nigdy nie widzial na zywo w dodatku z 20 nickow to robi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: zapomnialem dopisac ze sadze ze jak zaintonujesz "legia to stara kur...., legia je....jest " to on sie przylaczy ewentualnie mozesz tego tekstu sie nauczyc i jak wiecej was jest to na wejsciu mu zaintonujcie w grupie i macie ulaskawienie gratis na przyszlosc za takie przyjecie goscia Nie mam dobrych wiadomości - reprezentujesz sobą skrajny przypadek niedоjеbаnia mózgowego. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu powiedzialbym wam o jednym pre.zydencie z ktorym mialem stycznosc w sklepie ale nie wiem czy mnie ktos nie rozpozna ale naprawde zabawne to bylo i nie do wiary co zrobil ten gosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Bаzyl napisał: Nie mam dobrych wiadomości - reprezentujesz sobą skrajny przypadek niedоjеbаnia mózgowego. Przykro mi. a merytorycznie ? przeciez to kibol od ustawek sadzisz ze nie spiewal "legia to star.... kura..." a muslisz ze co sobie w tym lesie nucili jak wybierali sei na "aktywnosc sportowa" ? bogurodzice spiewali a jak jechali to odmawiali rozaniec ? przeciez to kibol pospolity, bandzior byl zanim go wybrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Bаzyl napisał: Nie mam dobrych wiadomości - reprezentujesz sobą skrajny przypadek niedоjеbаnia mózgowego. Przykro mi. Oj, filozofia zaczyna sięgać bruku. A było tak górnolotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu dobra opowiem wam bo juz tam nie pracuje, pewnego razy potrzebowalem zdjecie czegos a nie moglem sie dodzwonic do jednego pracownika wiec podjechalem do niego. on ustawial expozycje taka z okazji mistrzostw w jednymz hipermarketow no i jak przyjechalem to mu pomoglem bo tam byl jakis przetermionowany towar i zebrac to do wozka. nagle z tylu podchodzi andrzej duda i pyta czy moze wziac jedna sztuke. ten gosc zaskoczony mowi mu ze tak i wzial ten rpzeterminowany a ja do niego "niech pan ten wezmie tu jest konkurs mozna cos wygrac" i wiecie ze ten chlop ktory mogl sobei swoim samolotem latac wzial to samo tylko z inna etykieta bo chcial cos wygrac pozniej podchodzi do naas kierownik tego marketu i taki blady mowi dobrze ze mu wymieniles te ..... bo pis by nam sklep zamknal moge wam powiedziec ze andrzej taki tylko rpzed wyborami byl patriotyczny i zakupy robil na placu imbramowskim albo kleparzu a na zakupy zawsze chodzi do auchan podobno tam co 2 tygodnie bywal. jak pozniej widzialem te rozmowy z lesnymi r.... to w ogole mnie to nie dziwilo chlop jest naprawde przasny na wskros i lasy na byle loterie nie wiem czy tam nie jaksi bilet mozna wygrac a moze samochod juz nie pamietam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: powiedzialbym wam o jednym pre.zydencie z ktorym mialem stycznosc w sklepie ale nie wiem czy mnie ktos nie rozpozna ale naprawde zabawne to bylo i nie do wiary co zrobil ten gosc O matko zmien szczegóły umożliwiające identyfikacje i dawaj, chyba że faktycznie się nie nadaje to nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oj, filozofia zaczyna sięgać bruku. A było tak górnolotnie. "Gwałt i słabość bronią wchodu: Gwałt niech się gwałtem odciska" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu to bylo przed mistrzostwami w rosji w pilce noznej kawal czasu temu i wllasnie te etykiety z mistrzostwami to byly z mozliwoscia wygranej a te bez to byly przeterminowane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: dobra opowiem wam bo juz tam nie pracuje, pewnego razy potrzebowalem zdjecie czegos a nie moglem sie dodzwonic do jednego pracownika wiec podjechalem do niego. on ustawial expozycje taka z okazji mistrzostw w jednymz hipermarketow no i jak przyjechalem to mu pomoglem bo tam byl jakis przetermionowany towar i zebrac to do wozka. nagle z tylu podchodzi andrzej duda i pyta czy moze wziac jedna sztuke. ten gosc zaskoczony mowi mu ze tak i wzial ten rpzeterminowany a ja do niego "niech pan ten wezmie tu jest konkurs mozna cos wygrac" i wiecie ze ten chlop ktory mogl sobei swoim samolotem latac wzial to samo tylko z inna etykieta bo chcial cos wygrac pozniej podchodzi do naas kierownik tego marketu i taki blady mowi dobrze ze mu wymieniles te ..... bo pis by nam sklep zamknal moge wam powiedziec ze andrzej taki tylko rpzed wyborami byl patriotyczny i zakupy robil na placu imbramowskim albo kleparzu a na zakupy zawsze chodzi do auchan podobno tam co 2 tygodnie bywal. jak pozniej widzialem te rozmowy z lesnymi r.... to w ogole mnie to nie dziwilo chlop jest naprawde przasny na wskros i lasy na byle loterie nie wiem czy tam nie jaksi bilet mozna wygrac a moze samochod juz nie pamietam Mój boniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 5 godzin temu to tez poakzuje ze pis wielu ludziom kojarzyl sie z takim tyypowo komunistycznym zamordyzmem oni naprawde tam sie bali ze jakby kupil przez przypadek cos przeterminowanego to by ich pis do lochu wtracil a to byli prosci ludzi pewnie nawet wyborcy pisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: dobra opowiem wam bo juz tam nie pracuje, pewnego razy potrzebowalem zdjecie czegos a nie moglem sie dodzwonic do jednego pracownika wiec podjechalem do niego. on ustawial expozycje taka z okazji mistrzostw w jednymz hipermarketow no i jak przyjechalem to mu pomoglem bo tam byl jakis przetermionowany towar i zebrac to do wozka. nagle z tylu podchodzi andrzej duda i pyta czy moze wziac jedna sztuke. ten gosc zaskoczony mowi mu ze tak i wzial ten rpzeterminowany a ja do niego "niech pan ten wezmie tu jest konkurs mozna cos wygrac" i wiecie ze ten chlop ktory mogl sobei swoim samolotem latac wzial to samo tylko z inna etykieta bo chcial cos wygrac pozniej podchodzi do naas kierownik tego marketu i taki blady mowi dobrze ze mu wymieniles te ..... bo pis by nam sklep zamknal moge wam powiedziec ze andrzej taki tylko rpzed wyborami byl patriotyczny i zakupy robil na placu imbramowskim albo kleparzu a na zakupy zawsze chodzi do auchan podobno tam co 2 tygodnie bywal. jak pozniej widzialem te rozmowy z lesnymi r.... to w ogole mnie to nie dziwilo chlop jest naprawde przasny na wskros i lasy na byle loterie nie wiem czy tam nie jaksi bilet mozna wygrac a moze samochod juz nie pamietam Eee myślałam że masz coś mocniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Eee myślałam że masz coś mocniejszego. no a co mam miec sadzilas ze znam jakas babe z ktora andrzej o 2 w nocy pisal przez twittera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no a co mam miec sadzilas ze znam jakas babe z ktora andrzej o 2 w nocy pisal przez twittera ? Haha no czegoś takiego się spodziewałam po zapowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no a co mam miec sadzilas ze znam jakas babe z ktora andrzej o 2 w nocy pisal przez twittera ? Spotkałam go w Zakopcu podczas PŚ w skokach narciarskich. Jego sanie zatrzymały się obok naszego sektora. Ochroniarzy od zatrzęsienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach