Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Biała czekolada tak

Jak się wita z prezydentem kto wie

Polecane posty

2 minuty temu, salix napisał:

Haha no czegoś takiego się spodziewałam po zapowiedzi.😄

no ale takei rzeczy to on robil publicznie to zadne zaskoczenie 😄

nie znasz jego nocnych konwersacji z lesnym ru./chadlem albo "seba sr.a do chleba" ?

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

nie znasz jego nocnych konwersacji z lesnym ru./chadlem albo "seba sr.a do chleba" ?

Ale zapewne wiesz, że są portale gdzie możesz edytować swoja nazwę i dziś jesteś Jan Nowak a jutro Seba srа do chleba. Prawda, że wiesz?

Przed chwilą, Bаzyl napisał:

Ale zapewne wiesz, że są portale gdzie możesz edytować swoja nazwę i dziś jesteś Jan Nowak a jutro Seba srа do chleba. Prawda, że wiesz?

ale oni nic nie edytowali mieli taki nicki jak z nim gadali przestan klamac

co za pisior oddany sprawie bedzie zaklamywal rzeczywistosc zeby wybielac idoli 

nie dziwie sie ze bierzesz leki mam nadzieje ze terapia farmakologiczna ci pomaga

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

wez sobie znajdz te wymiany zdan sa tam nicki ktore mieli wtedy bo nma twitterze zmiana nazwy nie dziala wstecz

Czyżby? No popatrz, jeśli na Kafe zmienisz awatar to zmieni się on we wszystkich wcześniejszych wpisach - tak to działa.

6 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

wez sobie znajdz te wymiany zdan sa tam nicki ktore mieli wtedy bo nma twitterze zmiana nazwy nie dziala wstecz

Kolejny raz nie masz racji.

"Na platformie X (dawniej Twitter) zmiana nazwy użytkownika (handle, czyli @nazwa) automatycznie aktualizuje się na wszystkich wcześniejszych wpisach (postach, tweetach). Twoje stare posty nie znikają ani nie tracą historii – po prostu obok awatara i w metadanych autora pojawia się nowa nazwa."

10 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Wiem ale jestem aferzystka wiec sadzilam że to bedzie coś grubszego.😄

2 minuty temu, Bаzyl napisał:

Kolejny raz nie masz racji.

"Na platformie X (dawniej Twitter) zmiana nazwy użytkownika (handle, czyli @nazwa) automatycznie aktualizuje się na wszystkich wcześniejszych wpisach (postach, tweetach). Twoje stare posty nie znikają ani nie tracą historii – po prostu obok awatara i w metadanych autora pojawia się nowa nazwa."

klamiesz pewnie celowo on rozmawial z takimi wllasnie nickami nikt ich nie zmeinial a nawet jakby zmienil to nie bbyyloby jak piszesz

Cytat

Zmiana nicku na Twitterze (obecnie X) nie zmienia automatycznie starych wpisów – one pozostają w archiwum pod starą nazwą użytkownika. Zmiana dotyczy tylko nowej nazwy, która pojawia się na profilu i w adresie URL, a wszystkie stare tweety, udostępnienia i wzmianki nadal odwołują się do pierwotnego nicka, choć linki do nich nadal działają. Zmiana nicku nie wpływa na starsze tweety, ale stare linki do profilu przestają działać, dlatego warto zaktualizować je wszędzie tam, gdzie są umieszczone, np. na innych stronach internetowych

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

klamiesz pewnie celowo on rozmawial z takimi wllasnie nickami nikt ich nie zmeinial a nawet jakby zmienil to nie bbyyloby jak piszesz

Chyba sam w to nie wierzysz. Nie brnij w to...

Tłumaczenie rodem z Misia: "Wszystko to zasługa naszego Marszałka Seniora i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało!"

Edytowano przez Bаzyl

Cytat

To nie pierwsza tego typu wpadka Andrzeja Dudy w mediach społecznościowych. Tych było szczególnie dużo w pierwszych latach jego prez/ydentury. Wówczas obserwował on wiele anonimowych kont o bardzo dziwnych nazwach. Chodzi m.in. o takie profile, jak "ruc/hadło leśne", "dzika foczka", "Pimpuś sadełko", "je**ij się daniel", "Gejowa Łafka z sosny" czy "seba s/ra do chleba".

Pre/zyde/nt nierzadko wchodził z anonimowymi internautami w dyskusje. "Panie pre/zyden/cie złamane serce, co robić?" — pytała jedna z użytkowniczek portalu, cytowana przez "Newsweek". "Spokojnie, do wesela się zagoi ;-))) Pozdrawiam!" — odpowiedział Andrzej Duda. "KWICZĘ" — napisał inny internauta po tym, jak jego konto zaobserwował prez/ydent. "Byle sąsiadów nie obudzić ;-)" — odpowiedział mu Duda.

w obrazy tez pewnie nie wierzysz

bi.im-g.pl/im/d6/dc/12/z19777494IH,Andrzej-Duda.jpg

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

to ty nie wierzysz albo klamiesz wiele wywiadow na ten temat bylo ci ktorzy pisali o nim ksiazki tez wspominali. mastalarek w wywiadzie powiedzial ze co rano zastanawiali sie co andrzej zrobil w nocy i czy z nowu z jakims ru...chadlem n ie gadal

Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl.

Prościej się tego nie da przedstawić i nie wiem czego nie rozumiesz. Chyba, że celowo idziesz w zaparte.

Przed chwilą, Bаzyl napisał:

Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl.

Prościej się tego nie da przedstawić i nie wiem czego nie rozumiesz. Chyba, że celowo idziesz w zaparte.

klamiesz 

masz wyzej na obrazku z kim pisal  i jaki wtedy mial nick

2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

w obrazy tez pewnie nie wierzysz

Ale ja ci coś tłumaczę a wszystko jak krew w piach, nic nie dociera. Podejrzewam złą wolę bo aż tak głupi chyba nie jesteś.

klamiesz 

masz wyzej na obrazku z kim pisal  i jaki wtedy mial nick

Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl. Robiliby zrzuty ekranu gdzie byłoby widać, że pisałeś z Libed to pedryl i wrzucali to do sieci. 

masz wyzej na obrazku masz w wikipedii a nadal forsujesz narracje ze tam nick sie zmienia przy archiwalnych postach 

znajde ci ten wywaid z piaseckim w ktorym mastalarek rpzyznal ze duda rozmaiwal z ru.chadlem lesnym a nie ze ktos zmienil nick pozniej. 

dzień dobry pani Agato albo dzień dobry panie Tadeuszu zależnie czy mieszkasz w świętokrzyskim czy podlaskim xD

41 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

co za pisior oddany sprawie bedzie zaklamywal rzeczywistosc zeby wybielac idoli 

nie dziwie sie ze bierzesz leki mam nadzieje ze terapia farmakologiczna ci pomaga

Nie sądzę 👹to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

dzień dobry pani Agato albo dzień dobry panie Tadeuszu zależnie czy mieszkasz w świętokrzyskim czy podlaskim xD

Chyba mu chodziło o prezydenta Warszawy, chociaż mogę się mylić. xd

Przed chwilą, Bambo napisał:

Nie sądzę 👹to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo

moze nie znam sie na farmakologii 

nie rozumiem twojego toku myslenia

Nie ma w tym przekazie a właściwie pytaniu nic niezrozumiałego, po prostu czytając cię odnoszę takie wrażenie. 😄

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

moze nie znam sie na farmakologii 

Dobranoc lajbed 👋

a powiedzcie mi czy na całym Śląsku ludzie szczają w gacie z wrażenia jak rozmawiają z panią prezes w podrzędnym urządku czy tylko u mnie xD

16 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Jakbym z kretуnem rozmawiał. Wklejasz mi obrazki ze zmienionymi nickami jak ci kolejny raz tłumaczę, że ich zmiana powoduje zmianę we wcześniejszych wpisach i potem możesz sobie robić bulwersujące obrazki. Weź wróć trochę wstecz i przeczytaj (ze zrozumieniem), jeżeli nie zakumasz to spróbuj raz jeszcze i raz jeszcze...

Edytowano przez Bаzyl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się