aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, salix napisał: Haha no czegoś takiego się spodziewałam po zapowiedzi. no ale takei rzeczy to on robil publicznie to zadne zaskoczenie nie znasz jego nocnych konwersacji z lesnym ru./chadlem albo "seba sr.a do chleba" ? Edytowano 7 godzin temu przez aktoidi_ot_psaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no ale takei rzeczy to on robil publicznie to zadne zaskoczenie nie znasz jego nocnych konwersacji z lesnym ru./chadlem albo "seba sr.a do chleba" ? Ale zapewne wiesz, że są portale gdzie możesz edytować swoja nazwę i dziś jesteś Jan Nowak a jutro Seba srа do chleba. Prawda, że wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Ale zapewne wiesz, że są portale gdzie możesz edytować swoja nazwę i dziś jesteś Jan Nowak a jutro Seba srа do chleba. Prawda, że wiesz? ale oni nic nie edytowali mieli taki nicki jak z nim gadali przestan klamac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu wez sobie znajdz te wymiany zdan sa tam nicki ktore mieli wtedy bo nma twitterze zmiana nazwy nie dziala wstecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu (edytowany) co za pisior oddany sprawie bedzie zaklamywal rzeczywistosc zeby wybielac idoli nie dziwie sie ze bierzesz leki mam nadzieje ze terapia farmakologiczna ci pomaga Edytowano 7 godzin temu przez aktoidi_ot_psaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał: wez sobie znajdz te wymiany zdan sa tam nicki ktore mieli wtedy bo nma twitterze zmiana nazwy nie dziala wstecz Czyżby? No popatrz, jeśli na Kafe zmienisz awatar to zmieni się on we wszystkich wcześniejszych wpisach - tak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: wez sobie znajdz te wymiany zdan sa tam nicki ktore mieli wtedy bo nma twitterze zmiana nazwy nie dziala wstecz Kolejny raz nie masz racji. "Na platformie X (dawniej Twitter) zmiana nazwy użytkownika (handle, czyli @nazwa) automatycznie aktualizuje się na wszystkich wcześniejszych wpisach (postach, tweetach). Twoje stare posty nie znikają ani nie tracą historii – po prostu obok awatara i w metadanych autora pojawia się nowa nazwa." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: no ale takei rzeczy to on robil publicznie to zadne zaskoczenie nie znasz jego nocnych konwersacji z lesnym ru./chadlem albo "seba sr.a do chleba" ? Wiem ale jestem aferzystka wiec sadzilam że to bedzie coś grubszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Bаzyl napisał: Kolejny raz nie masz racji. "Na platformie X (dawniej Twitter) zmiana nazwy użytkownika (handle, czyli @nazwa) automatycznie aktualizuje się na wszystkich wcześniejszych wpisach (postach, tweetach). Twoje stare posty nie znikają ani nie tracą historii – po prostu obok awatara i w metadanych autora pojawia się nowa nazwa." klamiesz pewnie celowo on rozmawial z takimi wllasnie nickami nikt ich nie zmeinial a nawet jakby zmienil to nie bbyyloby jak piszesz Cytat Zmiana nicku na Twitterze (obecnie X) nie zmienia automatycznie starych wpisów – one pozostają w archiwum pod starą nazwą użytkownika. Zmiana dotyczy tylko nowej nazwy, która pojawia się na profilu i w adresie URL, a wszystkie stare tweety, udostępnienia i wzmianki nadal odwołują się do pierwotnego nicka, choć linki do nich nadal działają. Zmiana nicku nie wpływa na starsze tweety, ale stare linki do profilu przestają działać, dlatego warto zaktualizować je wszędzie tam, gdzie są umieszczone, np. na innych stronach internetowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: klamiesz pewnie celowo on rozmawial z takimi wllasnie nickami nikt ich nie zmeinial a nawet jakby zmienil to nie bbyyloby jak piszesz Chyba sam w to nie wierzysz. Nie brnij w to... Tłumaczenie rodem z Misia: "Wszystko to zasługa naszego Marszałka Seniora i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało!" Edytowano 7 godzin temu przez Bаzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu to ty nie wierzysz albo klamiesz wiele wywiadow na ten temat bylo ci ktorzy pisali o nim ksiazki tez wspominali. mastalarek w wywiadzie powiedzial ze co rano zastanawiali sie co andrzej zrobil w nocy i czy z nowu z jakims ru...chadlem n ie gadal pl.wikipedia.org/wiki/Działalność_Andrzeja_Dudy_w_mediach_społecznościowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu Cytat To nie pierwsza tego typu wpadka Andrzeja Dudy w mediach społecznościowych. Tych było szczególnie dużo w pierwszych latach jego prez/ydentury. Wówczas obserwował on wiele anonimowych kont o bardzo dziwnych nazwach. Chodzi m.in. o takie profile, jak "ruc/hadło leśne", "dzika foczka", "Pimpuś sadełko", "je**ij się daniel", "Gejowa Łafka z sosny" czy "seba s/ra do chleba". Pre/zyde/nt nierzadko wchodził z anonimowymi internautami w dyskusje. "Panie pre/zyden/cie złamane serce, co robić?" — pytała jedna z użytkowniczek portalu, cytowana przez "Newsweek". "Spokojnie, do wesela się zagoi ;-))) Pozdrawiam!" — odpowiedział Andrzej Duda. "KWICZĘ" — napisał inny internauta po tym, jak jego konto zaobserwował prez/ydent. "Byle sąsiadów nie obudzić ;-)" — odpowiedział mu Duda. w obrazy tez pewnie nie wierzysz bi.im-g.pl/im/d6/dc/12/z19777494IH,Andrzej-Duda.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: to ty nie wierzysz albo klamiesz wiele wywiadow na ten temat bylo ci ktorzy pisali o nim ksiazki tez wspominali. mastalarek w wywiadzie powiedzial ze co rano zastanawiali sie co andrzej zrobil w nocy i czy z nowu z jakims ru...chadlem n ie gadal Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl. Prościej się tego nie da przedstawić i nie wiem czego nie rozumiesz. Chyba, że celowo idziesz w zaparte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl. Prościej się tego nie da przedstawić i nie wiem czego nie rozumiesz. Chyba, że celowo idziesz w zaparte. klamiesz masz wyzej na obrazku z kim pisal i jaki wtedy mial nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: w obrazy tez pewnie nie wierzysz Ale ja ci coś tłumaczę a wszystko jak krew w piach, nic nie dociera. Podejrzewam złą wolę bo aż tak głupi chyba nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał: klamiesz masz wyzej na obrazku z kim pisal i jaki wtedy mial nick Jeszcze raz - pisał z dziwnymi osobami i Wiki to stwierdza. Gdybyś był kimś ważnym i pisał ze mną a ja bym zmienił nick na Libed to pedryl to wszystkie moje wpisy byłyby tak oznaczone. Wtedy lemingi podniosły by raban, że pisałeś z Libed to pedryl. Robiliby zrzuty ekranu gdzie byłoby widać, że pisałeś z Libed to pedryl i wrzucali to do sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 7 godzin temu voilà Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu masz wyzej na obrazku masz w wikipedii a nadal forsujesz narracje ze tam nick sie zmienia przy archiwalnych postach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu bi.im-g.pl/im/df/dc/12/z19777503IH,Andrzej-Duda.jpg bi.im-g.pl/im/d7/dc/12/z19777495IH,Andrzej-Duda.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu znajde ci ten wywaid z piaseckim w ktorym mastalarek rpzyznal ze duda rozmaiwal z ru.chadlem lesnym a nie ze ktos zmienil nick pozniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 7 godzin temu dzień dobry pani Agato albo dzień dobry panie Tadeuszu zależnie czy mieszkasz w świętokrzyskim czy podlaskim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 7 godzin temu Libed co dzisiaj ćpałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 7 godzin temu 41 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: co za pisior oddany sprawie bedzie zaklamywal rzeczywistosc zeby wybielac idoli nie dziwie sie ze bierzesz leki mam nadzieje ze terapia farmakologiczna ci pomaga Nie sądzę to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Libed co dzisiaj ćpałeś? nie rozumiem twojego toku myslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dzień dobry pani Agato albo dzień dobry panie Tadeuszu zależnie czy mieszkasz w świętokrzyskim czy podlaskim xD Chyba mu chodziło o prezydenta Warszawy, chociaż mogę się mylić. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bambo napisał: Nie sądzę to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo moze nie znam sie na farmakologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał: nie rozumiem twojego toku myslenia Nie ma w tym przekazie a właściwie pytaniu nic niezrozumiałego, po prostu czytając cię odnoszę takie wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał: moze nie znam sie na farmakologii Dobranoc lajbed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 6 godzin temu a powiedzcie mi czy na całym Śląsku ludzie szczają w gacie z wrażenia jak rozmawiają z panią prezes w podrzędnym urządku czy tylko u mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, aktoidi_ot_psaw napisał: Jakbym z kretуnem rozmawiał. Wklejasz mi obrazki ze zmienionymi nickami jak ci kolejny raz tłumaczę, że ich zmiana powoduje zmianę we wcześniejszych wpisach i potem możesz sobie robić bulwersujące obrazki. Weź wróć trochę wstecz i przeczytaj (ze zrozumieniem), jeżeli nie zakumasz to spróbuj raz jeszcze i raz jeszcze... Edytowano 6 godzin temu przez Bаzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach