Bаzyl 11 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Bambo napisał: Nie sądzę to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo Podła szuja bo wytyka ewidentne przekłamania w narracji kolegi? A nie lepiej spróbować zrozumieć o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Bambo napisał: Dobranoc lajbed dobranoc 21 minut temu, mr_Kumpir napisał: a powiedzcie mi czy na całym Śląsku ludzie szczają w gacie z wrażenia jak rozmawiają z panią prezes w podrzędnym urządku czy tylko u mnie xD tylku u ciebie im prostsi ludzie tym wiekszy szacunek dla byle urzedu a tam masz potomkow gornikow 15 minut temu, Bаzyl napisał: Jakbym z kretуnem rozmawiał. Wklejasz mi obrazki ze zmienionymi nickami jak ci kolejny raz tłumaczę, że ich zmiana powoduje zmianę we wcześniejszych wpisach i potem możesz sobie robić bulwersujące obrazki. Weź wróć trochę wstecz i przeczytaj (ze zrozumieniem), jeżeli nie zakumasz to spróbuj raz jeszcze i raz jeszcze... a ja ci mowie ze nie powoduje poza tym tam nie ma dziwnych nickow chodzi mi o wymiane zdan andrzejowi tez ktos zmienil tresc wiadomosci ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Bаzyl napisał: Podła szuja bo wytyka ewidentne przekłamania w narracji kolegi? A nie lepiej spróbować zrozumieć o co chodzi. ale to ty klamiesz wszyscy od jego doradcow po dziennikarzy i wikipedie podaja ze rozmawial z takimi nickami a nie ze ktos zrobil fotomontaż czy pozniej zmienil. poza tym zacytowalem ci zasady zmiany nickow i masz tam ze w archiwalnych wypowiedziach nick sie nie zmeinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Bаzyl napisał: Podła szuja bo wytyka ewidentne przekłamania w narracji kolegi? A nie lepiej spróbować zrozumieć o co chodzi. pewnie dobrze wiesz ze klamiesz alee moze ci matecki za to placi albo jestes zatwardzialym pisowskim komunista i robisz to celowo dla dobra partii, jesli nie to prawdopodobnie jestes jedynym czlowiiekiemk ktory nie zdaje sobie sprawy ze andrzej faktycznie gadal z takimi nickami o bzdurach i oni wtedy gdy z nim rozmawaili takowe mieli Edytowano 6 godzin temu przez aktoidi_ot_psaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 515 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał: Mógłbyś wyjaśnić te 'Alpy Austriackie'? Jestem tego bardzo ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 42 minuty temu Leżak idzie do Trzaskowskiego sprzedawać hektary, ale lemingi musiały zrobić bekę z witania się z Nawrockim. Jestem bardzo zaskoczona A czemu Duda by sobie nie miał gadać z dziwnymi nickami? Prez też człowiek, na kafe odnalazłby się na bank Mi tam się podoba polityka blisko zwykłych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach