Barnaba 234 9 Napisano piątek o 10:12 Jak się rusza autem z miejsca , to sprzęgło z 2 sekundy się wstrzymuje. Czy popuszcza równocześnie jak przy wyższych biegach ?. 2 na 3 na 4 itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 9 Napisano piątek o 12:07 Tak ciężko odpowiedzieć na proste pytanie , a wyświetleń 43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RenataBe 0 Napisano piątek o 16:40 Trzymasz sprzęgło na maksa razem z gazem i ruszasz. Nie rozumiem co w tym trudnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 9 Napisano piątek o 21:05 4 godziny temu, RenataBe napisał: Trzymasz sprzęgło na maksa razem z gazem i ruszasz. Nie rozumiem co w tym trudnego. Tak pytam , ja też równocześnie popuszczałem sprzęgło i nie szarpło . Ale jakby trudniej tak , nie zawsze mi wychodzi . Sprzęgło trzeba mega pomalutku popuszczać. Jednak na rzeczy , instruktorzy każą chwilę przetrzymac jednak te sprzęgło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach