Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 2 godziny temu a w ktorys dzien sobie sprawie prezent i kupie jakas torbe fajna, buty na silownie i podkoszulek i jak mi sie aeroby w basenie znudza to zaczne wpadac na silownie, bo tam fajnych kumpli angoli mam juz, oni na silce codziennie sa ja na razie tylko basen i sauny, ale dobrze jest rozruszac miesnie, stawy, potrenowac szpagaty itp ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 2 godziny temu niezle ostatnio potrenowalem, nawet kregoslup mi sie wyleczyl, w ogole zajeebiscie sie czuje lezak, jestem super okaz zdrowia a niedlugo podpisuje karnet w tej klinice na kolejny rok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1045 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Powinieneś zrobić degustację dla kafetetianek mówisz i masz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mam taki zaparzacz w domu - kilkanaście złotych na alledrogo z TanVietPolska mleko skondensowane w sumie nie wiem gdzie kupić ale jest to do ogarnięcia Jakoś to ogarnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Ty z Anastazja na tripa i jestescie razem, a ja u sasiadki blondynki na noc zostaje i sobie razem lezymy, a obok moj mis pluszowy xD Nie ja nie powinienem jej mewy wybaczyć nawet a co dopiero reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 1 godzinę temu Co za k#rwa mi zablokowała komunikator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co za k#rwa mi zablokowała komunikator. Malowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Anastazje przed mewa, zanim mewa sie pojawil. Tutaj w ogole same kuurvy sa, moderacja ktora banuja za nic Ja u mnie na forum teraz z goscia pisze, mysle ze tam spadam xD. Ale konta admina juz nie uzywam, Bo znowu wszystko skasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Malowana Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Mnie sie tu nie chce ciagle nowych kont zakladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu O przypomnialo mi się że gdzieś mam kierownicę do ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co No koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Moj kumpel mial dwie do ps2 Kierownice f1 williams I Logitech niezla z feedback To ukradli i baj baj kierownice : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Moj kumpel mial dwie do ps2 Kierownice f1 williams I Logitech niezla z feedback To ukradli i baj baj kierownice : / Tylko nie wiem gdzie pewnie w zsypie i nie znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu Ja bym sobie na ps4 ps5 pogral tak ciekawe czy jest fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Ja kiedys jak bylem w Polsce kupilem sobie jakas na peceta I gralem na niej w Richard Burns rally xD Nawet robert kubica w to ...lal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 14 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Co za k#rwa mi zablokowała komunikator. Jakaś MONIKA u mnie też zablokowała już zablokowany przez nią/niego komunikator : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Fajny simulator To byly czasy. Mialem 18 lat. Dobrze mi bylo w Polsce, nigdy nie chcialem wyjechac do Anglii, to mnie zmusili ze mam isc do pracy bo tu bez matury robote dostane I zarobie no I wlasnie tak pracuje, a do Polski nie chce juz wracac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A mnie jakis NOWY obserwuje, dlatego zalozylem nowe konto i dalem blokade obserwacji. Ch.. wie co to za menda stalkujaca Edytowano 1 godzinę temu przez Moderator na kolana rób aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Ja kiedys jak bylem w Polsce kupilem sobie jakas na peceta I gralem na niej w Richard Burns rally xD Nawet robert kubica w to ...lal. Właśnie rajdowki najbardziej lubię nie ma jak pędzic na pelnej koorwie i fartem miedzy drzewami przez kaluze jakies bloto piach chore rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu A jeszcze lepsze som motory ale brakuje realistycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Pewnie w realu jest fajnie tak pojezdzic, ale potem ci ludzie sie zabijaja Colin mcrae rozjeebal sie lecac helikopterem Richard Burns tez nie zyje Michael schumacher myslal ze na nartach jedzie w Ferrari F1 I warzywo juz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1045 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, yeya napisał: Jakaś MONIKA u mnie też zablokowała już zablokowany przez nią/niego komunikator : ) pół plaży tutaj marzy, że kiedyś się przydarzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 3 Napisano 1 godzinę temu Richard Burns jest wlasnie realistyczny I na ps2, ale to trzeba sie uczyc jak skrecac itp. Ale wciaga xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Pewnie w realu jest fajnie tak pojezdzic, ale potem ci ludzie sie zabijaja Colin mcrae rozjeebal sie lecac helikopterem Richard Burns tez nie zyje Michael schumacher myslal ze na nartach jedzie w Ferrari F1 I warzywo juz jest. No właśnie w realu nigdy bym nie chciał ryzyko kalectwa śmierci mózg na ścianę jeden błąd i lipa A w grze można perfekcyjnie jakieś fartmem wchodzić Na ps1 mój trzeci oryginał to był colin a ostati vrally Za ps2 też któraś z pierwszych wrc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu A ps3 kupiłem z motorstorm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 2 Napisano 1 godzinę temu I wrc chodzi za mnom od gdzieś pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, yeya napisał: Jakaś MONIKA u mnie też zablokowała już zablokowany przez nią/niego komunikator : ) Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach