BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu Z butików trasmisje online jakieś są yebniete. Niektóre nawiedzone jak zwroty pokazują. Jakaś placze ze zwrot perfumami czuć. No jak się mierzy to czuć logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 37 Napisano 2 godziny temu O madko, ludzie już nie mają co w internecie oglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu Moje algorytmy tez zwariowały. Jakies niestworzone historie clickabaitowe (całość w komentarzu), szony, incele. a teraz wyskoczyła mi inba u Janiny Ochojskiej o psieski jak miałam świeże konto na fb w jego początkach to dało sie dojść do końca feedu gimby znajo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A i jeszcze jakies inby w stylu ‚oszukani na vinted’ albo jakies karyny co płaczą ze im modelka nie przyszła na rzęski. nie mam vinted ani rzęsek wiec skad te rzeczy Aha i jeszcze spotted z randomowych miast z którymi nie mam nic wspolnego - z historiami które mnie nie interesują. do tego na deser sporadycznie jakies rewelacje na temat Daniela magicala. czy mój algorytm myśli ze jestem Elcia? Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Moje algorytmy tez zwariowały. JakiesChyba niestworzone historie clickabaitowe (całość w komentarzu), szony, incele. a teraz wyskoczyła mi inba u Janiny Ochojskiej o psieski jak miałam świeże konto na fb w jego początkach to dało sie dojść do końca feedu gimby znajo? Mi się jeszcze zęby codziennie wyświetlają. Ludzie pokazują szczękę i się pytają co poprawić. Niektórzy nie mają nic do poprawy. Poyebani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Mi się jeszcze zęby codziennie wyświetlają. Ludzie pokazują szczękę i się pytają co poprawić. Niektórzy nie mają nic do poprawy. Poyebani O to tez jakies zęby i inne zaburzenia twarzoczaszki ale to to bardziej na instagramie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: O to tez jakies zęby i inne zaburzenia twarzoczaszki ale to to bardziej na instagramie Nie wiem nie mam bo nie chce mi się ogladac ludzi. Dużo guwna ogolnie wyświetla fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Ja takich rzeczy nie ogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu I jeszcze jakieś matki i ich dylematy ciągle widzę a to już nie wiem skąd się wzięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu I jeszcze te pseudopsychologiczne bzdury w stylu ‚jesli on robi te 19 rzeczy uciekaj’ oczywiscie żeby zobaczyc te rzeczy trzeba zjechać pod poziom morza i 50 reklam. Straszny śmietnik i zaczynam zaznaczać ‚nie interesuje mnie’ itd bo już mnie to wnerwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Masakra XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: I jeszcze te pseudopsychologiczne bzdury w stylu ‚jesli on robi te 19 rzeczy uciekaj’ oczywiscie żeby zobaczyc te rzeczy trzeba zjechać pod poziom morza i 50 reklam. Straszny śmietnik i zaczynam zaznaczać ‚nie interesuje mnie’ itd bo już mnie to wnerwia Albo te tytuły sugerujące sensacje.a i jeszcze mam ciągle przeróbki zdjęć. Jakaś patola wrzuca na tle kibla i prosi o sensualno sejse xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Popieerdolilo tych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu Aha mi sie jeszcze najwiekszy czerniak wyświetlił. Wyglądał jak pizza Ale nic nie przebije tych tasiemców z odbytu niedźwiedzia które określili sznurkami od latawca, a jeszcze gorsze od tego(nie jadłam po tym wędliny i mięsa dobry miesiac) jak ktos pokazał jakis kawałek miecha jakiegos sklepu osiedlowego z ktorego wyciekała taka ropa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Albo te tytuły sugerujące sensacje.a i jeszcze mam ciągle przeróbki zdjęć. Jakaś patola wrzuca na tle kibla i prosi o sensualno sejse xD O Jezu to tez ze grupy z ai i prośby o zdjęcia, zróbcie mi z tego paszportowe, ożywcie mi dziadka itd i inby w komentarzach: ta grupa do tego nie sluzy!! Wyp… a inni: trochę empatii! Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: I jeszcze te pseudopsychologiczne bzdury w stylu ‚jesli on robi te 19 rzeczy uciekaj’ oczywiscie żeby zobaczyc te rzeczy trzeba zjechać pod poziom morza i 50 reklam. Straszny śmietnik i zaczynam zaznaczać ‚nie interesuje mnie’ itd bo już mnie to wnerwia A te analizy to często prezentują ludzie którzy sami wygladaja jak jeden wielki red flag atencyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: O Jezu to tez ze grupy z ai i prośby o zdjęcia, zróbcie mi z tego paszportowe, ożywcie mi dziadka itd i inby w komentarzach: ta grupa do tego nie sluzy!! Wyp… a inni: trochę empatii! Na jakiej podstawie to wybiera wyświetlenia? Ciągle widzę rodzące baby i jakieś porodówki co to ma być wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Nie dziwie sie, ze spieerdolilem do lasu na odludzie I chowam sie przed ludzmi To chyba dni ostateczne nadchodza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu Chociaz czasami zdarza sie ze ryknę dziś mi wyskoczyło jakies smutne dziecko na tle klatki schodowej (wyglądało jak te ej ajowe bajty ale to chyba było prawdziwe zdj), ze ktos sie żalił ze bratu wykupili wszystkie pokemony w lidlu i żeby łaskawie coś zostawić dziedzgu, a ktos skomentował ‚pokemony pokemonami ale czy wam ktos drzwi guwnem wysmarował’? Bo były takie uwalone faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Na jakiej podstawie to wybiera wyświetlenia? Ciągle widzę rodzące baby i jakieś porodówki co to ma być wtf W teorii powinno wg zainteresowań w co klikasz wyszukujesz itd ale na tej podstawie to ja naprawdę nie wiem skad mam rzeczy które mam ale jak sie zatrzymujesz na tym (nawet nie musisz dać lajka ani nic) to on tez chyba traktuje ze to należy do twoich zainteresowań i ci podsyła więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu xD Ja tylko ogladalem jestem hardkorem urwiesz mi od internetu kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu No jestem hardkorem było dobre i jeszcze ale urwał ale to było dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Chociaz czasami zdarza sie ze ryknę dziś mi wyskoczyło jakies smutne dziecko na tle klatki schodowej (wyglądało jak te ej ajowe bajty ale to chyba było prawdziwe zdj), ze ktos sie żalił ze bratu wykupili wszystkie pokemony w lidlu i żeby łaskawie coś zostawić dziedzgu, a ktos skomentował ‚pokemony pokemonami ale czy wam ktos drzwi guwnem wysmarował’? Bo były takie uwalone faktycznie Ostatnio wiecej tego jakby. Znowu dzbany wchodzą na lód i go jeszcze z dziećmi. I tacy się rozmnazaja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu No i nowszy klasyk czyli bubr kuurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu A wczesniej kojarze cygana i ja dopiero zaczalem pracowac, ja bylem elektrykiem wysokich napiec A to sobie dorabiam do renty, bo cienka renta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Bubra nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu No jak saper raz sie myli, nie A jak sie pomyli to popiol zostaje I nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Ciekawe co to byla ta telewizja mlodziez haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 4 Napisano 2 godziny temu Bo mnie boli nie Ja na fejsach nie siedze I insta, nie ogladam filmikow, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Dimentio napisał: Bubra nie widzialem Nie mogę znaleźć tej wersji bez przeróbek chyba trzeba potwierdzić wiek, wpisz w Google bober kuurwa może znajdziesz na czyms innym niz youtube Edytowano 2 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach