Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 +2 przyznać się, kto to zrobił, bo mi nie pokazuje. Pożałujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 433 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Malowany napisał: +2 przyznać się, kto to zrobił, bo mi nie pokazuje. Pożałujecie. Tylko +2 i twoje czary poszły w pisssdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Już dodaję na czarną listę. Nie będę się z wami cackał i nie myślcie sobie, że tego nie zglosze. A terz żegnam ozięble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 Nie potrzebnie wspominałam o tych trzech szóstkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Ale do prokuratury? Najpierw do dzielnicowego. Wystarczy, że przejdę przez ulicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie potrzebnie wspominałam o tych trzech szóstkach... Taka właśnie z ciebie koleżanka eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Malowany napisał: Taka właśnie z ciebie koleżanka eh Stwierdziłam tylko że ci pasowały, jak na antychrysta przystało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 19 minut temu, miszluft napisał: Ja proponuje zaangażować jeszcze NATO oooo zaraz zalatwie.... kogo anonsowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, miszluft napisał: Beatka Kempa Ty masz Beata, ale nazwisko ukradlas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 26 minut temu, miszluft napisał: Ja proponuje zaangażować jeszcze NATO Może Rutkowskiego od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, miszluft napisał: Haha nie jestem Beata, moon to wymyslil i wziął z tzw dupy Ktos kto daje sobie krejzi musi miec na imie Mariola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, miszluft napisał: Rutkowski w twojej hierarchii stoi nad NATO? Myślę, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, miszluft napisał: Ja jstem miszluft znaczy sie skladasz plastikowe samoloty.. a w kuchni bajzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Ktos kto daje sobie krejzi musi miec na imie Mariola A ja wiem która babka z forum ma tak na imię ale nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja wiem która babka z forum ma tak na imię ale nie powiem. Niewielki wybor.. odpada dumbo, ruda, iskra, ty, salowa. zostaje brum, pokraka, salix , baba, boni . 5 nickow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Niewielki wybor.. odpada dumbo, ruda, iskra, ty, salowa. zostaje brum, pokraka, salix , baba, boni . 5 nickow. Na całym forum jest 10 kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na całym forum jest 10 kobiet? ok, czyli nie te dalej.. pieprz i gina. stawiam ze pieprz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ok, czyli nie te dalej.. pieprz i gina. stawiam ze pieprz. Tylko mi nie chodziło o to żebyś zgadywal bo i tak nie mogę napisać która. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tylko mi nie chodziło o to żebyś zgadywal bo i tak nie mogę napisać która. wygadalas sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wygadalas sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Еlciаа napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Muszę to przemyśleć i dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Muszę to przemyśleć i dam znać. szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Edytowano Grudzień 2, 2025 przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 432 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Tutaj mam to napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tutaj mam to napisać? zartowalem... dzis masz odpuszczone.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Screan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Malowany napisał: Screan zartowalem nie wyciagam fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Grudzień 2, 2025 6 minut temu, miszluft napisał: Haha jak Elcia ‚nie zdradzi’ tajemnicy to nie ma chója we wsi jakiej tajemnicy? ja i tak o was wszystko wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 686 Napisano Grudzień 2, 2025 Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zartowalem nie wyciagam fotek Za późno. Będziesz się tłumaczył zberezniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach