Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Muszę to przemyśleć i dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Muszę to przemyśleć i dam znać. szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Edytowano 1 godzinę temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 58 minut temu Haha jak Elcia ‚nie zdradzi’ tajemnicy to nie ma chója we wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: szybka decyzja bo juz sie pytają co tam napisalaś.. Tutaj mam to napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tutaj mam to napisać? zartowalem... dzis masz odpuszczone.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 53 minuty temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra nie powiem nikomu .... za nudesa Screan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Malowany napisał: Screan zartowalem nie wyciagam fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, miszluft napisał: Haha jak Elcia ‚nie zdradzi’ tajemnicy to nie ma chója we wsi jakiej tajemnicy? ja i tak o was wszystko wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zartowalem nie wyciagam fotek Za późno. Będziesz się tłumaczył zberezniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: jakiej tajemnicy? ja i tak o was wszystko wiem.. Elcia zawsze w taki sposób mowi, ze nie może czegos zdradzić ze praktycznie to zdradza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 49 minut temu Faktycznie jakis trojkat ze szwagrami z tego wszystkiego powstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zartowalem nie wyciagam fotek Nie? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Elcia zawsze w taki sposób mowi, ze nie może czegos zdradzić ze praktycznie to zdradza Przecież nic nie powiedziałam. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 42 minuty temu 7 minut temu, Malowany napisał: Za późno. Będziesz się tłumaczył zberezniku. oraz 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie? 🥺 nie wyciągam, zresztą takie teksty co chwile ktos wrzuca na kafe. A co Ela wyslalas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 41 minut temu 6 minut temu, miszluft napisał: Faktycznie jakis trojkat ze szwagrami z tego wszystkiego powstał patrzysz na to tendencyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz nie wyciągam, zresztą takie teksty co chwile ktos wrzuca na kafe. A co Ela wyslalas ? Zależy o co pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 31 minut temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Zależy o co pytasz. nie zartuj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 15 minut temu 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: nie zartuj sobie Nic nie wysyłałam, poza tym o nic nie prosiles. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach