Opłaty zrobione tak 20 Napisano wtorek o 23:53 (edytowany) 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nie jesteś minimalisto nie zakłamuj rzeczywistości Oczywiście że jestem bo minimalizm to nie jest nic takiego że się zmusasz do mnejszej wygody czy braku kolekcji żeby wszystko spakowane na plecak To jest jedna z możliwości Aby Ale minimalizm to porządek i brak zbędnych rzeczy zrobienie miejsce na rzeczy ważne dla ciebie nie dla innych Dla mnie płyty som ważne czy konsole Edytowano wtorek o 23:55 przez Opłaty zrobione tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano wtorek o 23:54 Nie bede się zmuszał do kompa i emulatory bo tak mniej wychodzi nie na tym to polega Ale mogę estetycznie zgromadzić 16 konsol na kallax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 140 Napisano wtorek o 23:56 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Oczywiście że jestem bo minimalizm to nie jest nic takiego że się zmusasz do mnejszej wygody czy braku kolekcji żeby wszystko spakowane na plecak To jest jedna z możliwości Aby Ale minimalizm to porządek i brak zbędnych rzeczy zrobienie miejsce na rzeczy ważne dla ciebie nie dla innych Dla mnie płyty som ważne czy konsole ale ja doskonale wiem co to minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 140 Napisano wtorek o 23:56 i dlatego nie jestem minimalisto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano wtorek o 23:59 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ale ja doskonale wiem co to minimalizm Wątpię żebys wiedział ja czytałem książkę oglądałem mase materiałów yt i dokumenty tesz oraz tiktoki miałem tesz konsultacje z największym minimalistom w Polsce swego czasu odnośnie właśnie komody płyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 140 Napisano wczoraj o 00:02 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Wątpię żebys wiedział ja czytałem książkę oglądałem mase materiałów yt i dokumenty tesz oraz tiktoki miałem tesz konsultacje z największym minimalistom w Polsce swego czasu odnośnie właśnie komody płyt tyle o mnie wiesz co zjesz xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 1 Napisano wczoraj o 00:24 24 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Wątpię żebys wiedział ja czytałem książkę oglądałem mase materiałów yt i dokumenty tesz oraz tiktoki miałem tesz konsultacje z największym minimalistom w Polsce swego czasu odnośnie właśnie komody płyt to on ci poradził żeby stolców nie spuszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu 16 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: skarpety się liczą jako 2 sztuki? jako jedna - bo w końcu noszę na lewej i prawej stopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, kris888 napisał: jako jedna - bo w końcu noszę na lewej i prawej stopie. W sensie że ty masz tak mało rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, kris888 napisał: jako jedna - bo w końcu noszę na lewej i prawej stopie. Czytałem historie że typ sprzedał kolekcje płyt cd audio po 1$ do gamestopu żeby wszystko nagrać na ipoda No i gdzie teraz te ipody bo nie widzę żeby produkcji i ktoś uzywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W sensie że ty masz tak mało rzeczy? Tak, mam mało. Ale nie będę pisał konkretnie co mam - wiadomo, prywatność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu Dla mnie to bez sensu jak już nie chciał na widoku to mógł kupić komode i minimalistyczny cd plajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@retrotechlab/video/7506387590929517866 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Czytałem historie że typ sprzedał kolekcje płyt cd audio po 1$ do gamestopu żeby wszystko nagrać na ipoda No i gdzie teraz te ipody bo nie widzę żeby produkcji i ktoś uzywal A jaki format plików czyta ipod? Mógł pozgrywać do MP3 320 kbps, WAV albo FLAC - i na prawie każdym urządzeniu mógłby odtwarzać. Edytowano 13 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: W sensie że ty masz tak mało rzeczy? Tak on codziennie pierze dwie skarpetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Tak on codziennie pierze dwie skarpetki System 3 par 1 parę piorę, 1 się suszy / w zapasie i 1 na sobie. Wieczorem zdejmuję z siebie, piorę i biorę z wieszaka już suche uprane poprzedniego wieczoru. Edytowano 13 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: A jaki format plików czyta ipod? Mógł pozgrywać do MP3 320 kbps, WAV albo FLAC - i na prawie każdym urządzeniu mógłby odtwarzać. No ale po co nadal będzie miał 300 plików zamiast 300 płyt jaki to sens rzeczywistości że zmieści do kieszeni zamiast komoda 48x80x78 dla mnie bez sensu jeśli masz mieszkanie Np mógł wywalic tylko wydania odstajace np papierowe dla estetyki otworzył by szufladzie i wszystkie cd te same pudełka komu to przeszkadza w minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 538 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: System 3 par 1 parę piorę, 1 się suszy / w zapasie i 1 na sobie. Wieczorem zdejmuję z siebie, piorę i biorę z wieszaka już suche uprane poprzedniego wieczoru. I chodzisz później cały dzień w tym samym co śpisz? Obleśne lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, salix napisał: I chodzisz później cały dzień w tym samym co śpisz? Obleśne lekko. Nie, do spania mam osobną - piżamę i koszulę. Nie śpię w tym co chodzę. I nie śpię w skarpetach Edytowano 13 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, kris888 napisał: Tak, mam mało. Ale nie będę pisał konkretnie co mam - wiadomo, prywatność Nie chciałam konkretnie co, tylko się zdziwiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie chciałam konkretnie co, tylko się zdziwiłam. A widzisz, potrafię zaskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, kris888 napisał: System 3 par 1 parę piorę, 1 się suszy / w zapasie i 1 na sobie. Wieczorem zdejmuję z siebie, piorę i biorę z wieszaka już suche uprane poprzedniego wieczoru. Mój boniu, ja jakbym same skarpetki policzyla to na bank więcej niż 100 par. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 538 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Nie, do spania mam osobną - piżamę i koszulę. Nie śpię w tym co chodzę. I nie śpię w skarpetach Aaaa, sorry źle zrozumiałam to co napisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: System 3 par 1 parę piorę, 1 się suszy / w zapasie i 1 na sobie. Ja mam 6 par ostatnio kupiłem nowych 5 a wszystkie stare wywalilem Jedne w butach strzymam jak chce szybko wyjsc tylko do wyrzecrnia smieci inpostu zabki max to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu A sorry jeszcze mam dwie pary hugo bossa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, kris888 napisał: A widzisz, potrafię zaskoczyć Ale że wszystkich rzeczy w domu masz tyle? Ja jakbym zaczęła liczyć to pewnie w dziesiątkach tysięcy bym się nie zmiesciła. Edytowano 13 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Jedne w butach strzymam jak chce szybko wyjsc tylko do wyrzecrnia smieci inpostu zabki max to ok Dobry patent. Przyda się - dokupię jeszcze jedną parę w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A wszystkich rzeczy w domu masz tyle? Ja jakbym zaczęła liczyć to pewnie w dziesiątkach tysięcy bym się nie zmiesciła. Ja tesz bo mam po mamie i swojej przeszłości chomika sporo rzeczy ale uwczesny minimalist nie mam duzo np ciuchów 1 komoda plus wieszak przedpokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A wszystkich rzeczy w domu masz tyle? Ja jakbym zaczęła liczyć to pewnie w dziesiątkach tysięcy bym się nie zmiesciła. No będzie trochę więcej. Bo nie uwzględniłem kilku rzeczy, których rzadko używam jak np. telewizor (do oglądania serialu i Wydarzeń na Polsacie), kilka rzeczy nie jest moją własnością, tylko innych członków rodziny itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Mój boniu, ja jakbym same skarpetki policzyla to na bank więcej niż 100 par. Sorry około 200 par bo 100 to ja kupiłam tylko w ciągu ostatniego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach