Sernikozaur 1 Napisano 1 godzinę temu Spoko I tak muszę szopping zrobić i namiot rozstawić zanim się ściemni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Po co ci cípa jak nie używasz Jestem ostatnim jednorożcem, też możesz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bambo napisał: Jestem ostatnim jednorożcem, też możesz być Ja se zwalilem a teraz śniadanie będę jadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 1 Napisano 1 godzinę temu ja siurka też nie używam chyba że do sikania I tak wolę sobie muzyki posłuchać niż baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernikozaur napisał: ja siurka też nie używam chyba że do sikania I tak wolę sobie muzyki posłuchać niż baby No nademnom tesz już mocy nie majom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem po co ja tu siedzę i tracę pieniądze miałbym 1100 pączków za same opłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 1 Napisano 1 godzinę temu Ja siedzę bo lubię popisać z Klaudiuszem, tak to bym odszedł xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 6 Napisano 1 godzinę temu Ja to idę się zdrzemne jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Po co ci cípa jak nie używasz schowek na 2 sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 1 Napisano 1 godzinę temu A ja w nowym namiocie będę sobie grał w league of legends wild rift I spamowal z ziomkami fanami diablo 2 na innym forum XD Mam tam konto z 2011 roku i prawie 8000 postów. Żadnej moderacji xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 21 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Po co ci cípa jak nie używasz idac tym tokiem to ciebie trzeba by zapytac po co ci rozum skoro nie uzywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 1 Napisano 1 godzinę temu Namiot kupiony jee xD Ale fajnie będzie sobie pograć w league of legends wild rift dzisiaj w nowym namiocie, jak rozstawie xD Gram na mojej konsolce retroid pocket 5 xD. Gram na najwyższej grafice 60fps xD. 3 powerbanki naładowane do maxa xD Można Maraton grania outdoor odjeebac dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach