Daniel86 72 Napisano 15 godzin temu Jeśli już, to mnie bardziej dołuje listopad, ale akurat w tym roku nie było źle. Grudzień wręcz mnie cieszy. Przecież to miesiąc świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 487 Napisano 8 godzin temu 15 godzin temu, Margherite napisał: Zresztą faceci też mogą powiedzieć wiadomo krótki dzień nie sprzyja pozytywnemu samopoczuciu. rano ide do pracy to ciemno , wracam tez ciemno. praktycznie caly dzien w domu sie spędza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 487 Napisano 8 godzin temu choroby cykliczne potrafią wykonczyć, teraz przy takich zmianach pogody organizm jest slabszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 177 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 16 godzin temu, Margherite napisał: Czy Wy też ciężko znosicie czas grudniowy? 15; 26 jeszcze na dworze coś widać. Tydzień temu przed 15:00 było ciemno. Nieraz cały dzień jest jak wieczór. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 33 Napisano 3 godziny temu Grudzień leci tak szybko że sie orientuje w połowie stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 3 godziny temu No i dobrze niech już będzie o swietach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 31 Napisano 3 godziny temu Nie mam problemów, bo akurat jesień dobrze znoszę i bardziej już upały dawały popalić. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 10 Napisano 3 godziny temu Swirmok twoja matka to kvrwa. Hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach