Lady Rowlands 58 Napisano 1 godzinę temu A ten serial oglądałeś? Reklamowali kiedyś na History, ale nigdy nie miałam okazji obejrzeć. Zastanawia mnie, czy jest zrealizowany w podobnie dobry sposób jak Starożytni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 1 godzinę temu Paradokument jak starożytni? Czy fabularne jak z archiwum x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu Z archiwum x moj ulubiony serial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu Też, ale najlepszy jest "jak zniszczyć ziemię na 10 sposobów" i 10 odcinków jest. Niewyjaśnione tajemnice też ciekawe jak satelita namierza jakieś nietypowe obiekty na ziemi i rozkładają to na części pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Paradokument jak starożytni? Czy fabularne jak z archiwum x Dokument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Też, ale najlepszy jest "jak zniszczyć ziemię na 10 sposobów" i 10 odcinków jest. Niewyjaśnione tajemnice też ciekawe jak satelita namierza jakieś nietypowe obiekty na ziemi i rozkładają to na części pierwsze. Też o UFO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Też o UFO? Zły tytuł Ci podałem i chodzi o ten dokument. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Z archiwum x moj ulubiony serial. Slajersi był fajniejszy raz trafili do świata gdzie wszyscy chodzili nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Z archiwum x moj ulubiony serial. No mój też 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 58 Napisano 1 godzinę temu Dziękuję. Włączyłam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: No mój też 🫡 I napewno najlepszy Duchowny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Slajersi był fajniejszy raz trafili do świata gdzie wszyscy chodzili nago I co tam robił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Out napisał: Zły tytuł Ci podałem i chodzi o ten dokument. Ja to oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: I co tam robił? Musieli się rozebrać bo by zostali aresztowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu Na granicy światów jeszcze był spoko ale gorszy jak z archiwum x. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 54 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I napewno najlepszy Duchowny. Razem ze Scully niezapomniana para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 52 minuty temu 17 minut temu, Lady Rowlands napisał: Dziękuję. Włączyłam sobie. Pozapominałem tytuły, a nie chce mi się szukać dzisiaj, bo jeszcze były dobre dokumentalne o Antarktydzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 52 minuty temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Ja to oglądałam. To nie podejrzewałem Cię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie podejrzewałem Cię . Ja siebie też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 40 minut temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ja siebie też nie Zaskakujesz jak to ciche wody mają w zwyczaju . To my dokumentalne będziemy oglądać o kosmosie , a nie jakieś przyziemne sprawy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 58 Napisano 37 minut temu 15 minut temu, Get Out napisał: Pozapominałem tytuły, a nie chce mi się szukać dzisiaj, bo jeszcze były dobre dokumentalne o Antarktydzie . To jak sobie przypomnisz, to daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 28 minut temu 8 minut temu, Lady Rowlands napisał: To jak sobie przypomnisz, to daj znać. Oczywiście , bo teraz trzaskam o Starożytnych i trzeba pomału udawać się na spoczynek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 22 minuty temu 16 minut temu, Get Out napisał: Zaskakujesz jak to ciche wody mają w zwyczaju . To my dokumentalne będziemy oglądać o kosmosie , a nie jakieś przyziemne sprawy . Czasem mogą być o kosmosie ale czasem Thierry i komedie polskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 14 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Czasem mogą być o kosmosie ale czasem Thierry i komedie polskie Urozmaicenie, to ja będę ufo przynosił, a Ty polskie komedie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach