specyfik podanydomięsniowo 12 Napisano 50 minut temu Wiadome było ze poleci raczej prędzej niz pozniej ale co posmiane to moje milego popołudnia slodziaki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 13 Napisano 49 minut temu Ciekawe kto jest uposledzony i dlaczego w moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 12 Napisano 47 minut temu (edytowany) Takie rzeczy lecą pewnikiem, w nocy bez modow to swirmok blokuje a w dzień klika:) on ma jakies znajome cioteczki w moderację które dmuchają i chuchają na swojego greja z przeszłości przynajmniej 1 osoba w moderacji to jakaś jego emerytowana znajoma Edytowano 46 minut temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 45 minut temu Co tam jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 13 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Takie rzeczy lecą pewnikiem, w nocy bez modow to swirmok blokuje a w dzień klika:) on ma jakies znajome cioteczki w moderację które dmuchają i chuchają na swojego greja z przeszłości przynajmniej 1 osoba w moderacji to jakaś jego emerytowana znajoma Jez genowefa i nibusia były i są zachwycone naszym denczelmentem z Ameryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 45 Napisano 25 minut temu Jejciu, jak mi się nie chceee. Cierpię dziś w tej fabryce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 12 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Jejciu, jak mi się nie chceee. Cierpię dziś w tej fabryce Czytałaś nasze heheszki usunięte niedawno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 12 Napisano 19 minut temu 4 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Jejciu, jak mi się nie chceee. Cierpię dziś w tej fabryce Nic mi nie mow. Ja zara spłynę z krzesła a nocne nawalanie na Kafe nie powiem żeby pomagało specjalnie. czas na postanowienia noworoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 18 minut temu Haha a ja sobie w namiocie leżę od rana i się opieerdalam, a wy zasuwać baby w pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 18 minut temu Do pracy Polacy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 13 Napisano 17 minut temu Koniec z kafeterio w 2026. Na zawsze ostatecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 16 minut temu To fajnie xD Żegnajcie ;O. Nie możecie tu być bo musicie DO ROBOTY, DO PRACY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 45 Napisano 15 minut temu 5 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Czytałaś nasze heheszki usunięte niedawno? Nie zdążyłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 15 minut temu A ja zaraz może na saunowanie i basen uderze, będę odpoczywał od odpoczywania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 45 Napisano 15 minut temu 4 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Nic mi nie mow. Ja zara spłynę z krzesła a nocne nawalanie na Kafe nie powiem żeby pomagało specjalnie. czas na postanowienia noworoczne Kawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Koniec z kafeterio w 2026. Na zawsze ostatecznie. Nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 15 minut temu Dobrze że mam nie daleko, 15 minut na piechotę i jestem w cieplutkiej saunie a obok kobiety w bikini xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 14 minut temu Myślałem, że krejzi nie robi, ale jakby była bezrobotna to libed by ją pewno rzucił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 13 Napisano 14 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wierzę. Dekada mija jakby. Koniec tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Dekada mija jakby. Koniec tego. No weź, nie rób mi tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 13 minut temu (edytowany) A niedługo Świrmok wróci z pracy i Jeżowa i znowu będą zanudzali caly wieczór Edytowano 13 minut temu przez Sernikozaur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 13 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No weź, nie rób mi tego. Muszę odejść Elżbieto. Jeszcze czas do styczniu napawaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 13 minut temu Fajnie by było, gdyby Świrmok i Jeżowa zdechli w robocie dzisiaj. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 12 minut temu Klaudiusz też miała odejść w styczniu rok temu, a do tej pory tu jest A ja już 1000 razy odchodziłem na zawsze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 10 minut temu (edytowany) Dobrze widzieć jak Maryś czołowa hejterka, która mnie tu zawsze obraża od bezrobotnych przegrywow meczy się w robocie, tak Miod na me oczy. Lekarstwo na mą duszę. Edytowano 9 minut temu przez Sernikozaur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 96 Napisano 9 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Muszę odejść Elżbieto. Jeszcze czas do styczniu napawaj sie No weź bo tu już nawet nie mam z kim pogadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 16 Napisano 8 minut temu 15 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Jejciu, jak mi się nie chceee. Cierpię dziś w tej fabryce 9 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Nic mi nie mow. Ja zara spłynę z krzesła a nocne nawalanie na Kafe nie powiem żeby pomagało specjalnie. czas na postanowienia noworoczne Też już odliczam minuty, ale zaraz do domciu, obiadek, podusia i kocyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 8 minut temu Zegnaj elcia i babka też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 8 minut temu Ale jutro znowu musicie do pracy wrócic I po niedzieli tak samo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 176 Napisano 8 minut temu 8 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Koniec z kafeterio w 2026. Na zawsze ostatecznie. Byś ambitniejsze zadanie wyznaczyła na Nowy Rok . Zarobisz milion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach