Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

Byłem w hipermarket

Polecane posty

Nakupowałam z Nadręcznym upominków i słodyczy na Mikołajki dla bąbelka, tak. Oraz wybieraliśmy dla mnie body do spodni, marynarki i szpilek, tak 😋

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Nakupowałam z Nadręcznym upominków i słodyczy na Mikołajki dla bąbelka, tak. Oraz wybieraliśmy dla mnie body do spodni, marynarki i szpilek, tak 😋

znowu biedak całą rente wydał

Przed chwilą, Daniel86 napisał:

Ja wybrałem popiół z pieca. Tak.

Coś pożytecznego zrobiłeś.

6 minut temu, KróliczekZły napisał:

Znam ten ból jak się idzie z kobietą na zakupy do galerii czy gdzieś i trzeba godzinę, dwie czekać aż wreszcie coś wybierze 😆

Przekaż moje współczucia 😉 

2 minuty temu, xfce napisał:

znowu biedak całą rente wydał

Nie zazdrość grubasie z tira, tak 😋

• Haha 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

A ja wychodzę na spotkanie. Tak.

To udanego spotkania 😉

• Like 1

34 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Umyłam okno. Tak.

Napisano Październik 15, 2016

8Widmo8 dziś [20:22] Tylko ja bylem ostatnio w kontakcie z S.W. i jeszcze jakas kobieta (nicku nie podam) S.W. ujawnila kiedys na forum na co cierpi. Zawartosci poczty nie bede wklejal, napisze tylko ze ostatnie moje rozmowy z S.W. to bylo utrzymywanie Jej na duchu, bo lekarze dawali Jej niewiele czasu i byla tego swiadoma. Jakis czas temu zerwala ze mna kontakt, ale na drugi dzien wrocila. Mnie ta sytuacja przerastala momentami, bo oboje wiedzielismy co sie stanie. Ale staralem sie trzymac cisnienie i na forum nic nie dalem po sobie poznac dopoki jakas Jej przyjaciolka zakomunikowala co sie stalo. Na Weekendzie jeszcze zlozylismy sobie zyczenia urodzinowe (w moim przypadku przedwczesne)Pozniej wymiana rozmow, ale widzialem ze jest coraz gorzej z Jej stanem zdrowia. Plataly Jej sie litery, wyrazy i na dniach nastapila cisza z Jej strony. Obecnie jakiekolwiek proby kontaktu z S.W. koncza sie komunikatem "usluga niedostepna" jezeli chodzi o telefon, a email milczy z Jej strony jednak nie "odbija" wiadomosci. Po tym wszystkim nie sadze aby to byl zart. Przyjaznilismy sie i ufalismy sobie. To tyle co uznalem, ze moge napisac w tej sytuacji.

• Haha 1

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Znam ten ból jak się idzie z kobietą na zakupy do galerii czy gdzieś i trzeba godzinę, dwie czekać aż wreszcie coś wybierze 😆

moja szybko wybiera gorzej przez internet xD

Przed chwilą, RC_+ napisał:

😄 

Na szczęście tym razem przeglądaliśmy online ;D Poza tym to jego pomysł - zachciało nam się ruszyć z rodzinnej kanapy i może pobywać trochę klubowo, czy coś przy świętach i karnawale i w sumie nie wiem, jak do tego doszło, że potrzebuję stylizacji ;D 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Ale ameby 🦠 powtarzają te „tak” jak barany. Haa haaa 

Napij się już, Genia, to nie będziesz taka wściekła 😎

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Ale ameby 🦠 powtarzają te „tak” jak barany. Haa haaa 

To baranico. TO. Jak ty na maile oficjalne odpisujesz w robocie?

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Napij się już, Genia, to nie będziesz taka wściekła 😎

Chodzi wściekła bo brakuje jej bolca. Tak. 😄

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Nie zazdrość grubasie z tira, tak 😋

Zjadłam obiad i zaraz się  położę bo spać mi sie chce, tak.

Też mnie rozwaliło to autentyczne niedowierzanie, że innym facetom 'staje' bez fizycznej stymulacji. Problemy z erekcją w młodym wieku są raczej rzadkie więc jeśli dla kogoś normalna reakcja wygląda jak science fiction, to raczej jego nawyki są rozjechane, a nie zaden standard męskiej fizjologii.

• Like 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Odebrałam prezentu na Mikołajka z inpostem i kupiłam 2 wojanki w Żabku tak.

mam dziś 6 paczek w inpoście

5 minut temu, RC_+ napisał:

Kernel exploit jest już na mojom ps5 jeszcze czekajom na jelibrejka 

5 minut temu, miszluft napisał:

Napisano Październik 15, 2016

8Widmo8 dziś [20:22] Tylko ja bylem ostatnio w kontakcie z S.W. i jeszcze jakas kobieta (nicku nie podam) S.W. ujawnila kiedys na forum na co cierpi. Zawartosci poczty nie bede wklejal, napisze tylko ze ostatnie moje rozmowy z S.W. to bylo utrzymywanie Jej na duchu, bo lekarze dawali Jej niewiele czasu i byla tego swiadoma. Jakis czas temu zerwala ze mna kontakt, ale na drugi dzien wrocila. Mnie ta sytuacja przerastala momentami, bo oboje wiedzielismy co sie stanie. Ale staralem sie trzymac cisnienie i na forum nic nie dalem po sobie poznac dopoki jakas Jej przyjaciolka zakomunikowala co sie stalo. Na Weekendzie jeszcze zlozylismy sobie zyczenia urodzinowe (w moim przypadku przedwczesne)Pozniej wymiana rozmow, ale widzialem ze jest coraz gorzej z Jej stanem zdrowia. Plataly Jej sie litery, wyrazy i na dniach nastapila cisza z Jej strony. Obecnie jakiekolwiek proby kontaktu z S.W. koncza sie komunikatem "usluga niedostepna" jezeli chodzi o telefon, a email milczy z Jej strony jednak nie "odbija" wiadomosci. Po tym wszystkim nie sadze aby to byl zart. Przyjaznilismy sie i ufalismy sobie. To tyle co uznalem, ze moge napisac w tej sytuacji.

Co za smutna historia. Rozumiem, że to ta o sfingowanej śmierci, żeby się odczepić od zjepa.

2 minuty temu, salix napisał:

Zjadłam obiad i zaraz się  położę bo spać mi sie chce, tak.

Też mnie rozwaliło to autentyczne niedowierzanie, że innym facetom 'staje' bez fizycznej stymulacji. Problemy z erekcją w młodym wieku są raczej rzadkie więc jeśli dla kogoś normalna reakcja wygląda jak science fiction, to raczej jego nawyki są rozjechane, a nie zaden standard męskiej fizjologii.

Najprawdopodobniej za dużo ręcznej roboty i oglądania filmów rozbieranych. Po około 30 dniach od zaprzestania tych czynności powinno samo wrócić do normy.

Edytowano przez kris888

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Chodzi wściekła bo brakuje jej bolca. Tak. 😄

Tobie też dlatego małolat dostaje 100 zł z  socjalu za seks

Edytowano przez xfce

Sliwka wrzuć plis jeszcze walke żuli do kompletu nie mogę znaleźć bo chyba po edycji wstawiałaś 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się