miszluft 84 Napisano 4 Grudzień Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. kisne a wy ile znacie wśród znajomych partnerek które porzuciły faceta bo przegrał w bójce? Ja 15 osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 184 Napisano 4 Grudzień 2 minuty temu, miszluft napisał: Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. kisne a wy ile znacie wśród znajomych partnerek które porzuciły faceta bo przegrał w bójce? Ja 15 osób Ja nie znam ale patrzę tutaj np. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 62 Napisano 4 Grudzień 2 minuty temu, miszluft napisał: Ty dluzej zyjesz na tym swiecie 39 lat i dłużej? No Ciekawe ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 84 Napisano 4 Grudzień 4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Tak, czytałam i napisałam ci, że widmok ma gadane strasznie był kiedyś...otwarty No chyba nie przewidział ze brud za uszami będzie sie ciągnął 2 dekady za nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 84 Napisano 4 Grudzień 4 minuty temu, Fifofa napisał: Ja nie znam ale patrzę tutaj np. To zlot Kafe u jeżowej na Podkarpaciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 84 Napisano 4 Grudzień 4 minuty temu, big buu napisał: 39 lat i dłużej? No Ciekawe ciekawe Tak. Bo to mój tekst z 1 posta. Laska mnie zostawiła bo mnie 2 dresy pobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 184 Napisano 4 Grudzień Przed chwilą, miszluft napisał: To zlot Kafe u jeżowej na Podkarpaciu Ta podbija internety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach