Еlciаа 133 Napisano czwartek o 19:27 6 minut temu, Monty napisał: Bez nerw i tak tą twoja cipe wszyscy widzieli i nikt więcej nie chce, coraz niżej musisz sięgać. Nie widzialeś i nigdy nie zobaczysz. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano czwartek o 19:29 Przed chwilą, miszluft napisał: Zal femcel co jeszcze. Słownictwo kolesia po 50… żal peel że tez ci nie wstyd, czarne bolce na sniadanie a wieczorami marny podryw zonatego.. żal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 40 Napisano czwartek o 19:29 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie widzialeś i nigdy nie zobaczysz. Przykro mi. Juz wiedziałem i też mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 133 Napisano czwartek o 19:30 1 minutę temu, Sernike napisał: Ale sobie elcia badbojow znalazła, odlezyna jedzący goowno z sedesu poszedł w odstawkę to teraz Świrmok i lex peedofil, pewnie chciałby zgwałcic brajanka Elci xD Bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 40 Napisano czwartek o 19:31 3 minuty temu, miszluft napisał: Widze W tym okresie podobno drażliwości jest naturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano czwartek o 19:31 1 minutę temu, miszluft napisał: Picze najsłynniejszych kafeterianek powinny być dobrem wspólnym i wisieć na glownej w przypiętym Poście zaraz za twoją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 78 Napisano czwartek o 19:32 W sam raz na to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 51 Napisano czwartek o 19:32 Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nieee, to Leksiu napisał do ksysia przykład o podbijaniu lasek do kolegów na oczach faceta i zapytał go na koniec "ty wiesz o co chodzi, co nie" Aha no to raczej nie wie po incydencie po otumanieniu suchom tsipoom po bitwie żuli z nożem tle Krzysiu jest już innym człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 51 Napisano czwartek o 19:37 Bennie i ziemniak powinni sie zając organizacja wystawy piczek polskich, kafeterianek niezłomnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thotha 1 Napisano czwartek o 19:51 32 minuty temu, Еlciаа napisał: Screena dawaj że ja do ciebie napisałam, nie dasz bo nigdy nie pisałam. Co za kúrwa leszcz na strzała. Co to za oblech i mitoman ten Monty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rockstone1234567 4 Napisano czwartek o 20:08 53 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: po to bys wiedzial, ze dla kobiet jestesmy my faceci tylko dostawcami dobr, one nie są zdolne do milosci, mają inne mozgi. jesli ty ją wyroochasz i olejesz to poczujesz sie lepiej, tak to sie robi. Myślenie homo erectusa, poza tym jak ja zaliczysz to na następny dzień znów będziesz chciał, totalny kołowrotek i więzień własnego popedu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano czwartek o 20:39 1 godzinę temu, Monty napisał: Niestety tanich szlor to ja pod fioota nie wpuszczam bo strach, że czymś zarazi. ale ojcu pozwalasz na relax wieczorny... dziwne po2jne standardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano czwartek o 20:40 1 godzinę temu, Monty napisał: Niestety tanich szlor to ja pod fioota nie wpuszczam bo strach, że czymś zarazi. ale ojcu pozwalasz na relax wieczorny... dziwne po2jne standardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 16 Napisano piątek o 00:03 Chyba nie po to zrywałeś i decyzja nie była podjęta bez przemyślenia by po chwili wrócić jak bumerang po raz enty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thotha 1 Napisano 19 godzin temu Dnia 4.12.2025 o 20:30, Еlciаа napisał: Bez komentarza. Elcia, ponawiam pytanie powyższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 133 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Thotha napisał: Elcia, ponawiam pytanie powyższe. Temat był zablokowany wcześniej, nie wiem kto to ten Monty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach