Margherite 58 Napisano 3 godziny temu Mi odpisał, chyba Kris i Rym cym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 3 godziny temu I skasowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 3 godziny temu Hej, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 574 Napisano 3 godziny temu Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, kris888 napisał: Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. Mam sugerowanie korekty texu. I mam jeszcze przewidywanie tekstu. Edytowano 3 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 2 godziny temu Najlepiej metodą prób i błędów ustawia się pożądane opcje. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, kris888 napisał: Tam gdzie piszesz smsy czy notatki, wejdź w ikonę koła zębatego czy/następnie Ustawienia, Korekta tekstu i odznacz opcję Autokorekta. Dałam rady. Ok. Dziękuję . Pod "przewidywanie teksu to było".To wyłączyłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Najlepiej metodą prób i błędów ustawia się pożądane opcje. Hehe No tak. Tylko pierwsza podpowiedz też naprowadza.I tak się szybko łapię. To dobrze chyba.Zważywszy że dzierlatką nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Margherite napisał: No tak. Tylko pierwsza podpowiedz też naprowadza.I tak się szybko łapię. To dobrze chyba.Zważywszy że dzierlatką nie jestem Tylko wyobraźnia ogranicza i już sobie tak nie ujmuj, bo poradzisz sobie z jakimiś ustawieniami bez podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Margherite napisał: Dałam rady. Ok. Dziękuję . Pod "przewidywanie teksu to było".To wyłączyłam. Czyli to tak jakby tego problemu wcale nie było , a z tematu można zrobić pogawędki albo muzyczny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Get Out napisał: Tylko wyobraźnia ogranicza i już sobie tak nie ujmuj, bo poradzisz sobie z jakimiś ustawieniami bez podpowiedzi. Tak jak mówisz metodą prób i błedów. Ty wiesz ile osób z mojego pokolenia nie ma pojecia jak z tym sobie radzić? Sms nie umieją napisać a i odebrać , ogólnie nie mają pojecia jak i co. A co dopiero laptop obsłużyć poukładać w nim wszystko. Może nie zajmuje ich to. A jak co do czego, to do 30 latków ze wszystkim.A dzisiaj bez internetu to ciężko jest, takie czasy No i bez telefonu. Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Czyli to tak jakby tego problemu wcale nie było , a z tematu można zrobić pogawędki albo muzyczny . Można Czemu nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Margherite napisał: Tak jak mówisz metodą prób i błedów. Ty wiesz ile osób z mojego pokolenia nie ma pojecia jak z tym sobie radzić? Sms nie umieją napisać a i odebrać , ogólnie nie mają pojecia jak i co. A co dopiero laptop obsłużyć poukładać w nim wszystko. Może nie zajmuje ich to. A jak co do czego, to do 30 latków ze wszystkim.A dzisiaj bez internetu to ciężko jest, takie czasy No i bez telefonu. Ja tak robię metodą prób i błędów ale w wielu sferach aż plan wypali. A ci którzy mają problemu z dotykowym telefonem mogą przerzucić się na taki z klawiaturą zwykłą. Hehe Edytowano 2 godziny temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 34 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Margherite napisał: Można Czemu nie. Może dopiero jak zjem . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ali Baba napisał: Hej, co tam? Awatar Lexia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Awatar Lexia? Tak to łon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak to łon. Lex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Lex? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ali Baba napisał: Hej, co tam? Ali baba, Arab z bajki Nie chce wina ani fajki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak. To się bany posypały, ciekawe co przesmarował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 380 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Margherite napisał: Tak jak mówisz metodą prób i błedów. Ty wiesz ile osób z mojego pokolenia nie ma pojecia jak z tym sobie radzić? Sms nie umieją napisać a i odebrać , ogólnie nie mają pojecia jak i co. A co dopiero laptop obsłużyć poukładać w nim wszystko. Może nie zajmuje ich to. A jak co do czego, to do 30 latków ze wszystkim.A dzisiaj bez internetu to ciężko jest, takie czasy No i bez telefonu. Rok temu kupowałam laptopa, gdy już wiedziałam który chcę, sprzedawca mnie pyta czy myszkę też mi dobrać. Odparłam, że absolutnie, gładzik jest idealny dla mnie. Był mocno zaskoczony. Widział, że nie stoi przed nim 20-tka Pewno chciał powiedzieć: Dziewczyno... idziesz z postępem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Margherite napisał: To się bany posypały, ciekawe co przesmarował. Ja lepiej nie będę mówić. Sam powie jak przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Ja lepiej nie będę mówić. Sam powie jak przyjdzie. Ja bylem grzeczny, tylko te femecele mnie banują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Margherite napisał: To się bany posypały, ciekawe co przesmarował. Film oglądam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: Ja bylem grzeczny, tylko te femecele mnie banują No. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No. nie wiem za co nawet.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Margherite napisał: Mi odpisał, chyba Kris i Rym cym? Coś tam odpisywałem, jednak moje wpisy nie mieszczą się we sztywnych ramach regulaminu w przeciwieństwie do zaznaczonych w załączniku postów., które spełniają bez popity wszystkie regulaminowe wymogi i nie muszą podlegać moderowaniu https://ibb.co/cK60gdDX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: nie wiem za co nawet.. Też nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: Coś tam odpisywałem, jednak moje wpisy nie mieszczą się we sztywnych ramach regulaminu w przeciwieństwie do zaznaczonych w załączniku postów., które spełniają bez popity wszystkie regulaminowe wymogi i nie muszą podlegać moderowaniu idziesz na wojenną scieżke z modkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: idziesz na wojenną scieżke z modkami? Nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach