Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Dam ci dwie stówki na flaszkę jak ze swirmokiem zrobicie sobie felliato i to tu nagracie i wrzucicie B) Biedaku Edytowano 7 godzin temu przez Gienia Myjegablota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: księcinio na rękach nosi a badboj przetrzepie tylek jak trzeba... yin i yang, kazda to wie Aha ja jestem abuzywna i mnie to tylko zmęczy psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 7 godzin temu Koleżanka mi mówiła że zostań domina taka trochę bi ale ona jest psycho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: daj na flaszke jeszcze znaczy sie ze dwie stowki Dobra wyślę trzy ale będziesz miał roboty... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu Tak lubie lizac stopy sernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Aha ja jestem abuzywna i mnie to tylko zmęczy psychicznie sprobuj ksieciunia to ci bokiem wyjdzie, musi byc troche jaja w tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu Ali baba to peedal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gienia Myjegablota napisał: Tak lubie lizac stopy sernika kim jestes nieszczesliwy czlowieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Kocopol, chcialabys być abuzywna, ale jedynie kim jesteś to goownem i zawsze nim bedziesz Edytowano 7 godzin temu przez Gienia Myjegablota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: ja jestem AS, robie research tylko co to AS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu Nie interesuj się Ali baba peedale,.bo są krótki w uszach jesteś, niedorozwinięty peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 5 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: ja jestem AS, robie research tylko Wez skoncz xD asem się rodzisz a nie zostajesz gdy ci chłopy brzydna i libido spada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gienia Myjegablota napisał: Kocopol, chcialabys być abuzywna, ale jedynie kim jesteś to goownem i zawsze nim bedziesz Zabrakło wielkiej czcionki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra wyślę trzy ale będziesz miał roboty... jesli chcesz to wpadnij do mnie na Ząbkowską, dzis mamy spożnione Andzejki z kolegami..bedzie fajnie.. Edytowano 7 godzin temu przez Ali Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu Wypad do swojego chłopaka swirmoka ty pieerdolony oblechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Wez skoncz xD asem się rodzisz a nie zostajesz gdy ci chłopy brzydna i libido spada xD Nie wtrącaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: co to AS? Aseksualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 5 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Nie wtrącaj sie To forum więc będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gienia Myjegablota 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Zabrakło to tobie mózgu kiedy stara cię wysrywała na świat Edytowano 7 godzin temu przez Gienia Myjegablota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: To forum więc będę Idź bombki pomalować lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: jesli chcesz to wpadnij do mnie na Ząbkowską, dzis mamy spożnione Andzejki kolegami..bedzie fajnie.. A dzisiaj to chyba powinny być mikołajki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Kocopoł napisał: E dzień jak codzień, zapomniałam że mikolajki 🫣 Myślałem że chociaż tobie ktoś coś do skarpety wrzucił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Idź bombki pomalować lepiej To raczej zadanie dla dzieci więc ty idz bo ja ich nie mam a ty możesz pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A dzisiaj to chyba powinny być mikołajki. Możesz sie przebrać za seksi mikołajke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: To raczej zadanie dla dzieci więc ty idz bo ja ich nie mam a ty możesz pomóc. nie hejtuj cudzych dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Co się cieszysz tu co chwilę ktoś ma nowy Nick i skąd ja mam wszystko wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 6 godzin temu Wiesz jak polujom w Hameryce na migrantów, masz szczęście że jesteś wolny i żyjesz wsrod spoko britisz pipol imigrancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A dzisiaj to chyba powinny być mikołajki. kolega wyszedl na przepustke... będą balety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: jesli chcesz to wpadnij do mnie na Ząbkowską, dzis mamy spożnione Andzejki kolegami..bedzie fajnie.. Dobra a o której? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: kolega wyszedl na przepustke... będą balety za co siedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach