RitardModeracja 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: nie hejtuj cudzych dzieci Myślę że powinnaś się stuknac w głowę i zastanowić co w niej masz skoro widzisz hejt w malowaniu bombek. Społeczeństwo obecne ma coś z głową ogółem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gienia Myjegablota napisał: Qwerty idź tam sobie botoks w wary wstrzykiwać ty ropuucho wstretna z rybymi ustami srejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Gienia Myjegablota napisał: Nie interesuj się Ali baba peedale,.bo są krótki w uszach jesteś, niedorozwinięty peedale Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Myślę że powinnaś się stuknac w głowę i zastanowić co w niej masz skoro widzisz hejt w malowaniu bombek. Społeczeństwo obecne ma coś z głową ogółem. temu mnie nie cytuj ja cie nie zaczepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: temu mnie nie cytuj ja cie nie zaczepiam A ten post jak się niby łączy z powyższym? Jesteś na forum i każdy może cię zacytować i się jakkolwiek włączyć do dowolnej dyskusji. Ja jebje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dobra a o której? ja bede o 21 ale oni pija od wczoraj... podesle adres i sie spotkamy na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: kolega wyszedl na przepustke... będą balety Czyli przyjść z flachą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: ja bede o 21 ale oni pija od wczoraj... podesle adres i sie spotkamy na miejscu Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: za co siedzi? za glowe ale na prawde fajny jest chlopaczyna, sztywny dobry chlopak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Czyli przyjść z flachą? Czy to twój ulubiony motyw? Edytowano 6 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 6 godzin temu Kartacze są bardzo dobre, nawet gotówce ehhh ten Strzelczyk robił jakieś otwarte pierożki śląskie że tez bym zjadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: srejzi? Chyba Filipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Chyba Filipek jego też triggeruje kwas w moich ustach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: za glowe ale na prawde fajny jest chlopaczyna, sztywny dobry chlopak no to grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Czyli przyjść z flachą? tak i kanapki wez, potem pojdziemy na miasto nogi rozprostowac. jeden taki frayer lezy andzejkowi sianko to sie go wyjasni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Czy to twój ulubiony motyw? Tak, flacha i gangbangi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: jego też triggeruje kwas w moich ustach? Wygląda na to że on bo wyzywa na oślep i od peedałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: no to grubo poszlabys do niego na widzenie, sam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak, flacha i gangbangi. Młody się zalogował na konto i troluje czy to jakiś dzień szczerości? A może ironii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 6 godzin temu Widziałam dziecioreksy co sobie z 2 metrowej może górki zjeżdżały na sankach a jakie podjarane tym 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: poszlabys do niego na widzenie, sam jest już lece, uwielbiam seks, a już najbardziej z zagrożeniem życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Widziałam dziecioreksy co sobie z 2 metrowej może górki zjeżdżały na sankach a jakie podjarane tym 🥲 Mnie to nie dziwi w ostatniej dekadzie był rzadko śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: już lece, uwielbiam seks, a już najbardziej z zagrożeniem życia daj focie, podesle mu. on jest dobry chlopak, siedzial w sztumie i wolowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Ali Baba napisał: tak i kanapki wez, potem pojdziemy na miasto nogi rozprostowac. jeden taki frayer lezy andzejkowi sianko to sie go wyjasni.. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: już lece, uwielbiam seks, a już najbardziej z zagrożeniem życia Jak koń owies nie lubisz abuzywnie i poniżająco dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Młody się zalogował na konto i troluje czy to jakiś dzień szczerości? A może ironii Nikt się nie loguje na moje konto poza mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: daj focie, podesle mu. on jest dobry chlopak, siedzial w sztumie i wolowie. to była ironia, Leksiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: to była ironia, Leksiu masz takie usta jak glony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 823 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: masz takie usta jak glony? Delikatnie ostrzyknięte 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Delikatnie ostrzyknięte no to lepiej, glony to tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach