Kocopoł 206 Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, big buu napisał: Ssspaniale 🥰 Najlepiej chyba jak się jest zakochanym to inna chemia w mózgu jest. Była jakaś kiedyś w Bicu zakochana? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Ostatnio pisał że wielka baba to ponad 165 wzrostu i ponad 65 kg wagi. On ma juz dokładne wytyczne. Elka jest duza 175 stalem obok niej w hipermarket jak kradla mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Kocopoł napisał: Najlepiej chyba jak się jest zakochanym to inna chemia w mózgu jest. Była jakaś kiedyś w Bicu zakochana? Tak, u facetów wbrew pozorom jest podobnie Pozwól droga koleżanko, że nie będziemy tego tematu na publiku poruszać, gdyż twój betaorbiter z Wrocka mógłby dostać zawału, gdybym coś napisał. I co wtedy? Nawet orbitera bym miał na sumieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Czasem warto tak napisał: Elka jest duza 175 stalem obok niej w hipermarket jak kradla mleko Ale że jak wzięła te mleko pod pachę i uciekła czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale że jak wzięła te mleko pod pachę i uciekła czy jak? Nie skasowala na samoobsługowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Czasem warto tak napisał: Elka jest duza 175 stalem obok niej w hipermarket jak kradla mleko Dla ciebie nie powinna być wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Czasem warto tak napisał: Elka jest duza 175 stalem obok niej w hipermarket jak kradla mleko Jeszcze mnie stać na mleko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dla ciebie nie powinna być wysoka. Była tak gdzieś w pół twarzy ja wolę niższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeszcze mnie stać na mleko. Ale dopiero jak 800+ przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 206 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, big buu napisał: Tak, u facetów wbrew pozorom jest podobnie Pozwól droga koleżanko, że nie będziemy tego tematu na publiku poruszać, gdyż twój betaorbiter z Wrocka mógłby dostać zawału, gdybym coś napisał. I co wtedy? Nawet orbitera bym miał na sumieniu A, spoko wiem że dyskusja tu potrafi być bardzo ożywiona a wbrew pozorom ciągle kłótnie mnie nie radują nawet jak ktoś za mną nie przepada bo nie widzę w tym sensu jak tu i tak nie chodzi o to, żeby dojść do jakiegoś porozumienia tylko o to żeby bić pianę bez celu a na zimę spada mi energia jeno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Czasem warto tak napisał: Była tak gdzieś w pół twarzy ja wolę niższe Małolat ma 185 i jest wyższy prawie o głowę więc przestań pisać bajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Małolat ma 185 i jest wyższy prawie o głowę więc przestań pisać bajki Taki chudy dryblas z dużym kuutasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: A, spoko wiem że dyskusja tu potrafi być bardzo ożywiona a wbrew pozorom ciągle kłótnie mnie nie radują nawet jak ktoś za mną nie przepada bo nie widzę w tym sensu jak tu i tak nie chodzi o to, żeby dojść do jakiegoś porozumienia tylko o to żeby bić pianę bez celu a na zimę spada mi energia jeno... Hhttps://www.tiktok.com/@panii_paulina/video/7564469191361858818 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Małolat ma 185 i jest wyższy prawie o głowę więc przestań pisać bajki Wiem widziałem długi i chudy a ty tak gdzieś mi w okolicach żuchwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 56 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: A, spoko wiem że dyskusja tu potrafi być bardzo ożywiona a wbrew pozorom ciągle kłótnie mnie nie radują nawet jak ktoś za mną nie przepada bo nie widzę w tym sensu jak tu i tak nie chodzi o to, żeby dojść do jakiegoś porozumienia tylko o to żeby bić pianę bez celu a na zimę spada mi energia jeno... Jeśli chodzi o mnie to ja do ciebie zawsze w ramach satyry, żadnej nienawiści. W sumie nie ma realnego powodu, żebym cię nienawidził jak i większość osób tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Czasem warto tak napisał: Była tak gdzieś w pół twarzy ja wolę niższe Niemożliwe przecież ty wysoki. Pewnie gdzieś by byla ci do szyi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Niemożliwe przecież ty wysoki. Pewnie gdzieś by byla ci do szyi. 10cm różnicy to mało, glowa ma z 17cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niemożliwe przecież ty wysoki. Pewnie gdzieś by byla ci do szyi. Do pasa , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Czasem warto tak napisał: 10cm różnicy to mało, glowa ma z 17cm A kurde pomyliłam że masz 20 cm więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1318 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Do pasa , Do pasa to musiałaby byc karłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 644 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Czasem warto tak napisał: Elka jest duza 175 stalem obok niej w hipermarket jak kradla mleko Dlaczego nie zagadałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 122 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dlaczego nie zagadałeś? Przecież on głupoty wygaduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 644 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przecież on głupoty wygaduje. Wiem, tu już grube urojenia wchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 42 Napisano 3 godziny temu 56 minut temu, Czasem warto tak napisał: Była tak gdzieś w pół twarzy ja wolę niższe Trza było rzucić, że widziałeś jak kradnie i niech frycowe płaci, bo to twój hiper market. Hehe Ale mleko nie wierzę, bo to duże małej wartości i schab jakby brała albo jakieś drogie sery małe i wartościowe. Ewentualnie kosmetyki drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach