Get Out 76 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ja nie wiem czy ty tak poważnie teraz czy sobie jaja ze mnie robisz ale nie chce mieć z tamtym osobnikiem nic doczynienia. Od samego początku mu chodziło żebym Cię zwyzywał, ale że tak się nie stało to nie będzie miał nagrody w mózgu. Tak to działa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: To, jak tu na publiku piszecie na siebie świadczy o tym że macie siebie wszyscy wzajemnie za cuchnące odpady bez prawa do prywatności i intymności. Haha Wiem że tak można to odebrać. Myślę, że to jest jak Widmo pisze - gdy relacja głęboka, gdy są ważni dla siebie, to własne racje idą na drugi plan, dla pojednania, jeśli inaczej się nie da, oczywiście nie mówię o jakimś ekstremum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie ma żadnej relacji od dawna i nie ma co ratować. No jak Ty napisałaś mu wtedy że mnie lubisz , to dużo bym dał żeby zobaczyć jego minę , bo on jak tylko się pojawił na forum to uczulony był na mnie bardziej niż munek. UJ z nimi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 19 godzin temu Lex też dobrze to rozkminiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No jak Ty napisałaś mu wtedy że mnie lubisz , to dużo bym dał żeby zobaczyć jego minę , bo on jak tylko się pojawił na forum to uczulony był na mnie bardziej niż munek. UJ z nimi . Wkúrwił się wtedy bo takiej mojej odpowiedzi się nie spodziewał. A kij z tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wkúrwił się wtedy bo takiej mojej odpowiedzi się nie spodziewał. A kij z tym wszystkim. Poczuł się pewnie oszukany bo co innego z priv wywnioskował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wkúrwił się wtedy bo takiej mojej odpowiedzi się nie spodziewał. A kij z tym wszystkim. Życie płynie dalej i nikt nie jest niezastąpiony. Poradzisz sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Poczuł się pewnie oszukany bo co innego z priv wywnioskował. To on pierwszy zaczął do mnie coś na widmo nagadywać więc nie wiem czego mógł się spodziewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Życie płynie dalej i nikt nie jest niezastąpiony. Poradzisz sobie. Wiadomo że poradzę, cięzko tylko w tych czasach zaufać komukolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 8 Napisano 18 godzin temu Truuuudneee sprawyyyy Żalosne ludzie bez żadnego prawdziwego życie prywatnego, tylko forume o kupie i priwy dla ułomnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To on pierwszy zaczął do mnie coś na widmo nagadywać więc nie wiem czego mógł się spodziewać. Dziś nagabywać czy wtedy na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 8 Napisano 18 godzin temu Zmalowaniec sprzedaje każdą, Elke sprzedaje każdego i tak się kreci wśród fałszywców a od spodu puka świrmok 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dziś nagabywać czy wtedy na priv? Wtedy, ja juz nie pamietam kiedy to było nawet, dziś nie bo ja już z nim nie piszę spory kawalek czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Wiadomo że poradzę, cięzko tylko w tych czasach zaufać komukolwiek. To ma być lekcja żeby zachować tajemnice, bo w kłótni druga strona to wykorzysta zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wtedy, ja juz nie pamietam kiedy to było nawet, dziś nie bo ja już z nim nie piszę spory kawalek czasu. O dziś to mi chodziło o publik, myślałam że może tu nagabywał w jakimś temacie. Nie wiem czy dobrze rozumiem ten post, szczególnie drugiej części: 13 minut temu, Еlciаа napisał: To on pierwszy zaczął do mnie coś na widmo nagadywać więc nie wiem czego mógł się spodziewać. Nagabywał bo spodziewał się że powiesz szczerze co sądzisz o Widmo. No i dałaś bekowy screen, to uznał że podzielasz jego zdanie o Widmo, a wyszło co innego po czasie. A chcesz powiedzieć że powinien spodziewać się, że tylko dla niego będziesz się naśmiewać i nie powinien brać tego za prawdziwe zdanie o Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Wtedy, ja juz nie pamietam kiedy to było nawet, dziś nie bo ja już z nim nie piszę spory kawalek czasu. Coś w nim pękło i nie mogę się przestać śmiać z tego , bo gadamy normalnie i piersi mi się podobają temu nie wytrzymał. Miękkie kluchy budzi się pies ogrodnika identycznie jak u munka. Jest głupi bo tu fotki swoje dawał i w tej sytuacji zadzierać o byle bzdurę. No ale nienawiść tak właśnie zaślepia tych moich oponentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Coś w nim pękło i nie mogę się przestać śmiać z tego , bo gadamy normalnie i piersi mi się podobają temu nie wytrzymał. Miękkie kluchy budzi się pies ogrodnika identycznie jak u munka. Jest głupi bo tu fotki swoje dawał i w tej sytuacji zadzierać o byle bzdurę. No ale nienawiść tak właśnie zaślepia tych moich oponentów. widmok będziesz jakies przedstawianie dawal ? czy za pozno przyszedlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: O dziś to mi chodziło o publik, myślałam że może tu nagabywał w jakimś temacie. Nie wiem czy dobrze rozumiem ten post, szczególnie drugiej części: Nagabywał bo spodziewał się że powiesz szczerze co sądzisz o Widmo. No i dałaś bekowy screen, to uznał że podzielasz jego zdanie o Widmo, a wyszło co innego po czasie. A chcesz powiedzieć że powinien spodziewać się, że tylko dla niego będziesz się naśmiewać i nie powinien brać tego za prawdziwe zdanie o Widmo? Chciał dwie pieczenie na jednym ogniu zrobić, czyli zdyskredytować Elkę i że ja ją będę wyzywał, a reszta będzie się śmiać po czym ogłoszą go miszczem taktyki. Tak głupi sposób, bo na emocjach pod wpływem nienawiści nie ma rozumu jak w panice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, Mgła napisał: O dziś to mi chodziło o publik, myślałam że może tu nagabywał w jakimś temacie. Nie wiem czy dobrze rozumiem ten post, szczególnie drugiej części: Nagabywał bo spodziewał się że powiesz szczerze co sądzisz o Widmo. No i dałaś bekowy screen, to uznał że podzielasz jego zdanie o Widmo, a wyszło co innego po czasie. A chcesz powiedzieć że powinien spodziewać się, że tylko dla niego będziesz się naśmiewać i nie powinien brać tego za prawdziwe zdanie o Widmo? Nie naśmiewałam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: widmok będziesz jakies przedstawianie dawal ? czy za pozno przyszedlem Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarze psychiatrzy mają płacone podczas wizyty z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Może i robią ale nie powinni. Ja bym nie chciała by moje ktoś komuś wrzucał choć pisze nieciekawie. jak tylko przestaniesz odwzajemniac jego sympatie to kazdy bedzie wiedzial co pisalas a twoja gebe zobaczy w awatarze jakiegos nicku w stylu zmarle dziecko sliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie naśmiewałam się. To w jakim celu bekowy post dałaś z waszego priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarze psychiatrzy mają płacone podczas wizyty z tobą. ja nie chce rozmawiac z aktorami tylko ogladac do rozmowy sie nie nadzajesz ale beke mozna miec z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: To w jakim celu bekowy post dałaś z waszego priv? a ty co znowu drazysz kazdy srednio rozgarniety czlowiek sie nabija z widmoka bo to bekowy user nie wiem co cie dziwi. z toba podobnie kazdy ma beke z twoich odpalow nawet jak ci tego wprost nie pisze bo np. sie nad toba lituje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarze psychiatrzy mają płacone podczas wizyty z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarze psychiatrzy mają płacone podczas wizyty z tobą. juz wyjmuje i ci place z dolarach kanadyjskich moze byc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, knur na wózku napisał: jak tylko przestaniesz odwzajemniac jego sympatie to kazdy bedzie wiedzial co pisalas a twoja gebe zobaczy w awatarze jakiegos nicku w stylu zmarle dziecko sliwki Wykluczone bo się szanujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 76 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarze psychiatrzy mają płacone podczas wizyty z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 3 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wykluczone bo się szanujemy. tak tak widzialem twoj szacunek w twoich awatarach i wypowiedziach widzialem tez posty jak dla ewki zbierales lilie wodne i czeresnie a teraz ja wyzywasz od najgorszych i wklejasz jej zdjecie z dziecinstwa w awatary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 270 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, knur na wózku napisał: a ty co znowu drazysz kazdy srednio rozgarniety czlowiek sie nabija z widmoka bo to bekowy user nie wiem co cie dziwi. z toba podobnie kazdy ma beke z twoich odpalow nawet jak ci tego wprost nie pisze bo np. sie nad toba lituje. Ty na to liczyć nie możesz, choć tak bardzo się starasz albo zabłysnąć wiedzą i inteligencją, albo humorem, a ni chu w żadną stronę nie powalasz nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach