Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Z plebsami, kłamcami, dziewicami i mitomanami nie gadam. Edytowano 21 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 21 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@dzity_reuploads/video/7556321832475823382 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu W takim razie z tego forum malo z kim będziesz gadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: W takim razie z tego forum malo z kim będziesz gadał. W przeciwieństwie do ciebie, kiedy każdemu próbujesz równo trzymać rękę w dupie. Ja nie dbam tutaj o dobre imię, poklaski, czy akceptację. Jak ktoś kiedyś napisał, życie toczy się gdzieś indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 21 godzin temu W takim razie Wypiërdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: W przeciwieństwie do ciebie, kiedy każdemu próbujesz równo trzymać rękę w dupie. Ja nie dbam tutaj o dobre imię, poklaski, czy akceptację. Jak ktoś kiedyś napisał, życie toczy się gdzieś indziej. A o co ci w tym momencie chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A o co ci w tym momencie chodzi? Zupełnie o nic. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zupełnie o nic. Dobranoc. Powiedziałeś a to powiedz też b. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 21 godzin temu Kurde fochy jak u baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Powiedziałeś a to powiedz też b. Beeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Beeeee Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu A podobno to faceci muszą się domyślac o co chodzi kobietom bo nie mówią wprost... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Beeeee Malowany będę cię mieć na oku. Stałam tyłem teraz przodem. Pamiętaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Malowany będę cię mieć na oku. Stałam tyłem teraz przodem. Pamiętaj Mam się czegoś obawiać?🥺 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A podobno to faceci muszą się domyślac o co chodzi kobietom bo nie mówią wprost... Może chodzi o to żeby pogwiazdorzyć tylko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 14 Napisano 21 godzin temu Faceci walacy tajemnicze fochy są gorsi od bab. Coś okropnego fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 58 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mam się czegoś obawiać?🥺 Się okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A podobno to faceci muszą się domyślac o co chodzi kobietom bo nie mówią wprost... Witam w labiryncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Się okaże A takim razie będę się pilnował i oglądał za siebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 7 Napisano 21 godzin temu Ha ha haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu Jestem czujny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Może chodzi o to żeby pogwiazdorzyć tylko . Coś jest na rzeczy, czuje to ale domyslac się to może być ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Witam w labiryncie Mów, nie lubię zagadek ani takich sytuacji gdy nie wiem o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mów, nie lubię zagadek ani takich sytuacji gdy nie wiem o co chodzi. Ale w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Coś jest na rzeczy, czuje to ale domyslac się to może być ciężko. Wygląda jak ściągnięcie uwagi na siebie , bo z tymi tajemnicami to zwykle tak bywa że tam nic nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 75 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mów, nie lubię zagadek ani takich sytuacji gdy nie wiem o co chodzi. Powiem Ci , bo tacy chłopcy są zawsze jednakowi w działaniu. Że rozmawiasz normalnie z tymi których nie trawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 138 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Ale w czym problem? Dobra. nie chcesz nie mów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 7 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Wygląda jak ściągnięcie uwagi na siebie , bo z tymi tajemnicami to zwykle tak bywa że tam nic nie ma. Komorniczak się nudzi i wierutne bzdury wymyśla, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach