Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

Chociaż w sumie nie jakaś brzydka tylko androgyniczna urodę ma

3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Wszyscy czyli kto? Sekcja ułomów? Chyba sie popłacze 😛

ci z rozumem i rigczem często mnie popierają zwłaszcza w wyjaśnianiu sekcji niepelnosprytnych 😃

skoncz pitolić bzdury w eter bo to wszystko jest do zweryfikowania w 5 min 

Nawet ochoty nie mam ci odpowiadać, boś ułomna. Idź pampersa zmień swemu opasłemu lubemu z ego porównywalnym do twojego. 

27 minut temu, konto inkoguto napisał:

Upośledzony miękkiszon z jukonu bierze Pieprz za mnie (niemożliwe, że piękny umysł znowu źle trafił w oczywistość)? 😉

Jeden UJ krótko ostrzyżony tylko w innym opakowaniu, to co za różnica i już tak nie projektuj na mnie niedyspozycję tatusia. 😅

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Kiedy zapiszesz się na kurs prawa jazdy? Czy funduszów brak? Ponoć z roku na rok co raz to droższe…

Niestety nie mogę prowadzić, z powodów zdrowotnych w postaci zbyt małych cycków, tak pisze salowa 😞 😎 Na szczęście całe życie mam przy sobie kochających mężczyzn albo szoferów 😎

2 minuty temu, Get Out napisał:

Jeden UJ krótko ostrzyżony tylko w innym opakowaniu, to co za różnica i już tak nie projektuj na mnie niedyspozycję tatusia. 😅

Mam długie włosy, Pieprz chyba też nie ścina się na krótko. Płyń, miękka kiełbaso, bo brzydzisz. 

• Like 1

4 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Niestety nie mogę prowadzić, z powodów zdrowotnych w postaci zbyt małych cycków, tak pisze salowa 😞 😎 Na szczęście całe życie mam przy sobie kochających mężczyzn albo szoferów 😎

I córkę z odzysku. Chociaż umiesz jakieś podstawowe potrawy jej przyrządzać jak rosół czy pierogi?

Lepiej o kredkach pogadać ale już chyba blokniete pewnie Mr Plastickowe Wiadro sie zesrauo.

a nie jednak działa 

Edytowano przez paprykarz szczecinski

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

I córkę z odzysku. Chociaż umiesz jakieś podstawowe potrawy jej przyrządzać jak rosół czy pierogi?

Córka jest kochana, rozpieszczana, ma wszystko, a jej przyszłość jawi się w świetlanych barwach. W przeciwieństwie do twojego porzuconego syna. 

Zaryzykowałabym twierdzenie, że być może potrafię gotować lepiej niż ty, salowa i pozostałe panie z poziomu "Ania gotuje", tyle że nie widzę za bardzo powodu przechwalania się kuchnią na takim właśnie poziomie (jak rosół, czy pierogi) 😉 

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Córka jest kochana, rozpieszczana, ma wszystko, a jej przyszłość jawi się w świetlanych barwach. W przeciwieństwie do twojego porzuconego syna. 

Zaryzykowałabym twierdzenie, że być może potrafię gotować lepiej niż ty, salowa i pozostałe panie z poziomu "Ania gotuje", tyle że nie widzę za bardzo powodu przechwalania się kuchnią na takim właśnie poziomie (jak rosół, czy pierogi) 😉 

Daj spokoj z tym odszczepieńcem 😛 czy ktos tu ja uważa za normalna? Z kobiet? Bo nawet Madzia miała jej dosyć. 
z facetow zreszta tez niewiele osób prócz swira widmo koniunkturalnego który kazdy ochłap przygarnie 😛

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Wszyscy wiedzą, że nie mam syna, tylko to twoje urojenie. Chyba, że zwierzęcego. Ale na ten temat nie mam zamiaru się rozwodzić. Przecież ty jedyne co robisz to leżysz całymi dniami i wyzywasz innych w Internecie, może wróć na ero skąd się wyklułaś i nie racz nas swoją toksyną już dłużej. 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Wszyscy wiedzą, że nie mam syna, tylko to twoje urojenie. Chyba, że zwierzęcego. Ale na ten temat nie mam zamiaru się rozwodzić. Przecież ty jedyne co robisz to leżysz całymi dniami i wyzywasz innych w Internecie, może wróć na ero skąd się wyklułaś i nie racz nas swoją toksyną już dłużej. 

Wszyscy to raczej widzieli ze do niego wyjesz w nocy:p twoj kolega widmo twierdzi ze wypowiadanie sie w liczbie mnogiej świadczy o potężnej chorobie psychicznej 😃

Gienia i ksysio widzę dają show swojej odklejki.

A później leksio odwraca kotka że to dziwni ludzie łażą za tą dwójką normalsów :D

• Like 1
  • Haha 1

41 minut temu, konto inkoguto napisał:

Upośledzony miękkiszon z jukonu bierze Pieprz za mnie (niemożliwe, że piękny umysł znowu źle trafił w oczywistość)? 😉

Chyba kłania się brak znajomości polszczyzny u tego zacnego stronnictwa, no bo to niemożliwe wpaść, że monarchini jest synonimem carycy.

50 minut temu, Icebound Harpy napisał:

A co dziś te kury domowe takie czepialskie są? Mało roboty na roli? Jak tam mąż rolnik pozyskany na naszej klasie?

Mąż rolnik pozyskany na naszej klasie to cud, miód, malina. W porównaniu do pozyskiwania facetów na tinderze w celu pozyskania flaszki za rozłożenie nóg. 

Edytowano przez Monty
  • Like 1
  • Haha 2

9 minut temu, konto inkoguto napisał:

Mam długie włosy, Pieprz chyba też nie ścina się na krótko. Płyń, miękka kiełbaso, bo brzydzisz. 

Jasne pewnie tak jak śliwkowy aka agent Orange masz długie płaska deseczko. 😅

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Napisałaś publicznie po pijaku, że masz dwuletniego syna, którego przepraszałaś na forum. Przede mną nie ma sensu zaprzeczać, nie uwierzę ci. 
Nie mów za innych i nie rządź się. Jesteś tutaj na zasadzie klauna i tylko w twoich urojeniach możesz rozporządzać ludźmi. 

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

A później leksio odwraca kotka że to dziwni ludzie łażą za tą dwójką normalsów 😄

Hahahaha 

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

A później leksio odwraca kotka że to dziwni ludzie łażą za tą dwójką normalsów 😄

Szybko z krzaków wyskakujesz już nawet nie wywołany i pewnie znowu w życiu ci wyszło. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jasne pewnie tak jak śliwkowy aka agent Orange masz długie płaska deseczko. 😅

AO wygląda jak Jason Statham, ty jak nastoletnia pipka 😎 

• Haha 1

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Chyba kłania się brak znajomości polszczyzny u tego zacnego stronnictwa, no bo to niemożliwe wpaść, że monarchini jest synonimem carycy.

Ja od razu skojarzyłam wczoraj ale towarzycho widziałam mocno sie głowiło wczoraj 😃

No coz pamiętajmy ze nie jesteśmy na obozie integracyjnym Mensy 😛

• Haha 1

5 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Daj spokoj z tym odszczepieńcem 😛 czy ktos tu ja uważa za normalna? Z kobiet? Bo nawet Madzia miała jej dosyć. 
z facetow zreszta tez niewiele osób prócz swira widmo koniunkturalnego który kazdy ochłap przygarnie 😛

Nie widzę, by salowa miała jej dosyć, raczej jest jej mocno przydatna. Ale rzeczywiście jest to wyjątkowy troll. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Szybko z krzaków wyskakujesz już nawet nie wywołany i pewnie znowu w życiu ci wyszło. 😆

Nie tak szybko jak ty wczoraj wróciłeś z plebanii jak tylko Krejzi wrzuciła pastę o małym siusiaku 😄

• Haha 4

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Nie widzę, by salowa miała jej dosyć, raczej jest jej mocno przydatna. Ale rzeczywiście jest to wyjątkowy troll. 

Miewała zwracała jej uwagę jak mi cisnęła pijana po chamsku. Raz sie nawet pożarły bo Madzia ‚stanęła po mojej stronie’ a ona po prostu stanęła po str rozumu radząc zakonczyc alkoholowy wulgarny bełkot w moja str 😛

to wtedy Gienia postanowiła być bezprecedensowa i wygarnąć madzi wprost co myśli 😆😃

Edytowano przez paprykarz szczecinski

3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Hahahaha 

No prawdziwy wygryw z niego , bo cały dzień warował. 😅

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

AO wygląda jak Jason Statham, ty jak nastoletnia pipka 😎 

A później tam były smoki jeszcze płaska decho. 😅

Nie tak szybko jak ty wczoraj wróciłeś z plebanii jak tylko Krejzi wrzuciła pastę o małym siusiaku 😄

😆😂

weźcie bo muszę wyjść spóźnię sie na tramwaj 😛

Twoja pasta twój problem , a nie mój i już tak nie nawiązuj do nieletnich przyrodzeń , bo załapią czemu ukrywasz się jak pdfek. 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się