Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Pozamieniałyście się mózgami ze salową? Coś konkretnego cię interesuje w kwestii mojego męża?

Tak irytującej krėtynki dawno na tym forum nie było (mowie o płci zenskiej) - co nie?

• Like 1

3 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Dokładnie, głupolu. Ani twój, ani twojej upośledzonej zachlanej psiapsi, która próbuje ustawiać userów jak swoje laleczki w domowym barłogu.

Albo jak półlitrówki po czystej 😛

• Haha 1

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Pozamieniałyście się mózgami ze salową? Coś konkretnego cię interesuje w kwestii mojego męża?

Zaczyna się o małżu bo tylko ty masz małża i niedługo całą rodzinę tutaj przyprowadzisz uzurpując sobie prawo do prywatnego folwarku dzidzia piernik. 😅

47 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Proponuję jednej i drugiej troszkę dystansu, bo wychodzi na to, że za bardzo to forum przeżywacie. Albo za robotę się wziąć. Ani jednej ani drugiej nie prosiłam o wypowiedzenie się, ale jak zwykle trzy grosze musiały wtrącić. A zwłaszcza ty - tubo - ostatnio sie zbytnio ekscytujesz, na co dałaś upust w ostatnich tygodniach robiąc swoje kilkustronicowe anaIizy psychologiczne osób, które mają Cię totalnie gdzieś. To na tyle, zbyt duzo literek ci poświęciłam. 

Mocne słowa jak na bezrobola 

Dobra nie dawać sie jak babka mowi sprowokować pinkiemu i mózgowi. Bekę należy mieć jedynie i wyjaśniać chociaz ja dzisiaj czytałam, ze podobno gina mnie tak wyjaśnia ze aż sie chowam w krzaki 😃 wydawało mi sie ze zazwyczaj ona jakos tak dziwnie urywa jak wspomnę o amantach z wódą za pazuchą 😃

Upośledzony miękkiszon z jukonu bierze Pieprz za mnie (niemożliwe, że piękny umysł znowu źle trafił w oczywistość)? 😉

6 minut temu, Get Out napisał:

To płaska decha na utrzymaniu sponsora i szeryfowanie za mocno wjechało ,bo real się skleił z rzeczywistością. Jak temu zapobiec w prosty sposób, bo nie ma większej kary dla płaskiej jak eliminacja jej poprzez uniemożliwienie jej aktywności tutaj. 😆

Oho władca lalek planuje swoja wielka strategie przejęcia świata 😛

ważne zeby przed rozpoczęciem akcji ktos go yebnal mocno prętem 50cm o średnicy 10mm na rozpęd  😃

Edytowano przez paprykarz szczecinski

2 godziny temu, RitardModeracja napisał:

Jedz 🙏 i zabierz pampersine ze sobo prosimy

Wystarczy, jak sama będzie udawała dowolne miejsce na ziemi, pijanica bez niej nie jest taka harda w rzucaniu się do ludzi 😉 I pomyśleć, że jeszcze wczoraj Madzia deklarowała brak zaczepek 😉

7 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Dokładnie, głupolu. Ani twój, ani twojej upośledzonej zachlanej psiapsi, która próbuje ustawiać userów jak swoje laleczki w domowym barłogu.

Mam podejrzenia graniczące z pewnością , że cierpisz na tą samą przypadłość co namiotowy, bo ten sam ślinotok i naprzemiennie bluzgi albo przymilanie się . 😆

• Haha 1

1 godzinę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Ona jest kompletnie zalosna i infantylna jak na swój wiek. I mam spory mindfuck w jej obrazie bo niby stare baby na profilu i ciuchy śmierdzące naftalina, poza na wielko humanistkę i kino z lat 20, a głupota, brak klasy i nieogarnięcie jakiejś siksy z patologii. Skad ta baba sie urwala?

Mam podobnie, nie wiadomo, czy to stara ciotka z fatalnym gustem urodowym (tamta aktorka z avków), czy malo bystra, niedouczona siksa. 

Edytowano przez konto inkoguto

1 minutę temu, paprykarz szczecinski napisał:

Oho władca lalek planuje swoja wielka strategie przejęcia świata 😛

ważne zeby przed rozpoczęciem akcji ktos go yebnal mocno prętem 50cm o średnicy 10mm na rozpęd  😃

To już do śliwkowego kwestie pręta zbrojeniowego. 😅

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Mam podobnie, nie wiadomo, czy to stara ciotka z fatalnym gustem urodowym (ta aktorka z avków), czy malo bystra, niedouczona siksa. 

Jak widze te brzydka babę blondynke która z uporem maniaka wstawia to mi sie od razu z nią kojarzy czyli stara brzydka baba. Ale niby ma 30 lat i głupote nastolatki 

4 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał:

Dobra nie dawać sie jak babka mowi sprowokować pinkiemu i mózgowi. Bekę należy mieć jedynie i wyjaśniać chociaz ja dzisiaj czytałam, ze podobno gina mnie tak wyjaśnia ze aż sie chowam w krzaki 😃 wydawało mi sie ze zazwyczaj ona jakos tak dziwnie urywa jak wspomnę o amantach z wódą za pazuchą 😃

Pytanie brzmi czy tutka paryska będzie znowu dawać szoł jak namiotowy żeby wiadomo było kiedy przedstawienie będzie 🤔😆

2 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

"Jazda z ku... ą" na dlugo zostanie mi w pamięci.

A kontekst i powód też zostały ci w pamięci?

Jak widze te brzydka babę blondynke która z uporem maniaka wstawia to mi sie od razu z nią kojarzy czyli stara brzydka baba. Ale niby ma 30 lat i głupote nastolatki 

Jeszcze żebyś ty chociaż pierwszej młodości była babciu tołdi. 😅

Przed chwilą, paprykarz szczecinski napisał:

To pinki to pinki to pinki jest i mozg mozg mozg mozg mozg mozg mozg mozg 🎶🎵😃

Może ci posypać białego do nocha jak Wermachtowi , bo tracisz kontur tutko paryska 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

Pytanie brzmi czy tutka paryska będzie znowu dawać szoł jak namiotowy żeby wiadomo było kiedy przedstawienie będzie 🤔😆

W sensie darcie łacha totalne? Najpierw z wysrywow z wiadrem w tle uwieńczone informacja, ze twoja rzekoma psiapsi ma z ciebie i twoich zalotów bekę na priv?
Zależy co tam wygrzebią na ciebie Mr komproma 😃 

Ta aktorka może w bardzo wczesnej młodości była ładna, potem już tylko zniszczona życiem, z takimi charakterystycznymi "podpuchnięciami" jak u alkoholiczek poniżej oczodołów. Pewnie Genia wstawia to, do czego jest podobna.

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Ta aktorka może w bardzo wczesnej młodości była ładna, potem już tylko zniszczona życiem, z takimi charakterystycznymi "podpuchnięciami" jak u alkoholiczek poniżej oczodołów. Pewnie Genia wstawia to, do czego jest podobna.

Ale ona ja wstawia z czasow mlodosci i ona w czasach mlodosci wygladala już jak stara baba 😃

Nie mój typ, blondi z zezem rozbieżnym i wredna twarzą 😛

• Haha 1

W sensie darcie łacha totalne? Najpierw z wysrywow z wiadrem w tle uwieńczone informacja, ze twoja rzekoma psiapsi ma z ciebie i twoich zalotów bekę na priv?
Zależy co tam wygrzebią na ciebie Mr komproma 😃 

Nie jest dobre podawanie sytuacji ze mną jako argument bo malowany przekręcił fakty.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie jest dobre podawanie sytuacji ze mną jako argument bo malowany przekręcił fakty.

Nie wiem ale skoro wstawiałaś skriny z rozmowy z nim to raczej nie celem podkreślenia sympatii i podziwu dla jego kunsztu pisarskiego 😃

Elcia znamy widmoka wszyscy, wiemy jak jest 😛 nie ma nic złego w darciu łacha z niego, to jest wrecz odruch bezwarunkowy u osób z trzycyfrowym iq wiec już sie tak nie kryguj 😃

8 minut temu, Get Out napisał:

Jeszcze żebyś ty chociaż pierwszej młodości była babciu tołdi. 😅

Tyle pomyj ile dziś wylewają na mnie i Ciebie to już dawno tak nie było. Mąż rolnik pewnie po obchodzie w oborze nawet się nie myje, dzieci biegają i krzyczą „mamo jeść, jeść”. Taka kościołowa a bluzgami rzuca na prawo i lewo. Jak już powtarzałam kto modli się pod figurą ten 👺 ma za skórą.

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

dzieci biegają i krzyczą „mamo jeść, jeść”.

A twojego syna kto karmi, kiedy ty codziennie ośmieszasz się w internetach? 🤔

14 minut temu, paprykarz szczecinski napisał:

Przestań tak skakać, bo wszyscy oprócz twojej kliki się z ciebie śmieją. I nie rechocz się tak, bo widać, że to śmiech przez łzy. Brzydka to jesteś ty. 

17 minut temu, konto inkoguto napisał:

Mam podobnie, nie wiadomo, czy to stara ciotka z fatalnym gustem urodowym (tamta aktorka z avków), czy malo bystra, niedouczona siksa. 

Kiedy zapiszesz się na kurs prawa jazdy? Czy funduszów brak? Ponoć z roku na rok co raz to droższe…

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Przestań tak skakać, bo wszyscy oprócz twojej kliki się z ciebie śmieją. I nie rechocz się tak, bo widać, że to śmiech przez łzy. Brzydka to jesteś ty. 

Wszyscy czyli kto? Sekcja ułomów? Chyba sie popłacze 😛

ci z rozumem i rigczem często mnie popierają zwłaszcza w wyjaśnianiu sekcji niepelnosprytnych 😃

skoncz pitolić bzdury w eter bo to wszystko jest do zweryfikowania w 5 min 

Fajna byla ta wielka co grała faceta, Hilary Swank

Edytowano przez Kocopoł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się