Kocham3lcie 0 Napisano 19 godzin temu W Anglii dzisiaj było 12 stopni Nawet kurtki nie trzeba. Lepiej dla sernika, że tak ciepło Śniegu chyba znowu nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 18 godzin temu Nudzi mi się zapent A u Ciebie jak tam? Może sobie zaraz książkę poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 4 Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, Kocham3lcie napisał: Nudzi mi się zapent A u Ciebie jak tam? Może sobie zaraz książkę poczytam Spałem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 4 godziny temu u mnie tez cieplej, snieg sie roztopil. troche szkoda dla dziedzi ze sniegu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Zapent napisał: Spałem już zwiędłes od spania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 1 godzinę temu Tutaj gorąco masakra ja w samej koszulce chodze A dzisiaj widziałem piękna blond sąsiadkę, była w kuchni jej domu a ja na chodniku, i ratowniczka mnie widziała znowu, jak w samych slipkach wychodzę z sauny parowej, cały czerwony na mordzie i rozgrzany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 1 godzinę temu Ja chciałbym dzisiaj do rana grać w League of Legends wild rift Dzisiaj 7 gier pod rząd wygrałem rankedowych XD Sona na supporcie, nunu na dzungli no i ezreal, a dla ezreala kupiłem wczoraj legendary skina za 50zl xD £10.50 Mam super handheld konsole z ekranem amoled, piękne kolory, no gram na najwyzszej grafice i rozdzielczość very high, dlatego zajeebiscie widzę wszystkie efekty w ogóle. Super sprawa, ta konsola to coś czego mi było trzeba xD Dostałem kasę od dziadka, mamy i babci na urodziny rok temu i sobie ja zamówiłem i mam dużo radocha, jest Mam nadzieję że z dziadkami się jeszcze zobaczę i im pokaże jaki fajny sprzęcik sobie sprawiłem na urodziny za ich kasę. To ja uciekam sobie pograć, pa ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 1 godzinę temu W...ia mnie tylko ta pogoda, bo słońca nie ma, a dookoła namiotu błoto i mnie wkuurwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Miłej gierki, idealna pogoda na to, byłam na spacerze z parasolka i weszłam do zoologicznego teraz w domku i se wypije herbatę i pozamulam... Edytowano 1 godzinę temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 1 godzinę temu A dzięki A kawiarni sobie siedzę i ładuje powerbanki do gamingowych sesji w namiocie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 44 minuty temu smacznej herbatki xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach