Fifofa 183 Napisano 1 godzinę temu Oglądacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 13 Napisano 44 minuty temu Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 41 minut temu Rozprawa sądowa Für Deutschland opuścił już salę sądową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 31 minut temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Rozprawa sądowa Für Deutschland opuścił już salę sądową. Z tarczą czy na tarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Z tarczą czy na tarczy? W sprawach służbowych, teraz lecą dowody wideo Für Deutschland i każdy ogląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 14 minut temu 13 minut temu, Fifofa napisał: W sprawach służbowych, teraz lecą dowody wideo Für Deutschland i każdy ogląda Nie każdy. Ja nie oglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 9 minut temu 31 minut temu, Fifofa napisał: Rozprawa sądowa Für Deutschland opuścił już salę sądową. A tak bardziej zrozumiale dla takich średniorozgarniętych jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 9 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie każdy. Ja nie oglądam. Nie długo będzie głośno. Ciekawe jak sąd ocenił dowody przecież nie są spreparowane. Jak sam Her tak mòwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A tak bardziej zrozumiale dla takich średniorozgarniętych jak ja? Myślę dwa słowa każdy z Polski zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 6 minut temu A tak na marginesie. Mimo dobrosąsiedzkich stosunków, Niemcy nam nigdy w niczym nie pomogły. Historia nie kłamie, ale zawsze można ją zakłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Myślę dwa słowa każdy z Polski zna. Ogór, przejdź w końcu do rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 11 Napisano 4 minuty temu Kolejna afera na Onecie: Jakiś czas temu w sieci pojawiła się fala spekulacji o rozstaniu 85-letniego Ala Pacino z 31-letnią Noor Alfallah po tym, jak aktor został przyłapany na czułościach z równie młodą kobietą. Zaledwie kilka dni temu sam zainteresowany uciął plotki, pokazując się publicznie z dotychczasową, młodszą o ponad 50 lat partnerką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Myślę dwa słowa każdy z Polski zna. Znam symbol wywiezienia w bagażniku, strasznie wymowny i straszny w odbiorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1007 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Kolejna afera na Onecie: Jakiś czas temu w sieci pojawiła się fala spekulacji o rozstaniu 85-letniego Ala Pacino z 31-letnią Noor Alfallah po tym, jak aktor został przyłapany na czułościach z równie młodą kobietą. Zaledwie kilka dni temu sam zainteresowany uciął plotki, pokazując się publicznie z dotychczasową, młodszą o ponad 50 lat partnerką. Moje życie jest bardzo nudne, zdaję sobie z tego sprawę, ale nie na tyle nudne, by oceniać "celebrytów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Miecz napisał: Ogór, przejdź w końcu do rzeczy. Na republice idzie live z sądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1079 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Kolejna afera na Onecie: Jakiś czas temu w sieci pojawiła się fala spekulacji o rozstaniu 85-letniego Ala Pacino z 31-letnią Noor Alfallah po tym, jak aktor został przyłapany na czułościach z równie młodą kobietą. Zaledwie kilka dni temu sam zainteresowany uciął plotki, pokazując się publicznie z dotychczasową, młodszą o ponad 50 lat partnerką. bede rzygoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach