Icebound Harpy 13 Napisano 2 godziny temu - nalać wody do czajnika. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 31 Napisano 1 godzinę temu Gabloty zasłużonych w urzędzie polerujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Icebound Harpy napisał: - nalać wody do czajnika. Raczej zapalić światło i przebrać się w uniform służbowy Kiedyś chcialam pracować w Sanepidzie, ale życie inaczej się potoczyło. Przy mnie restauracje byłyby biedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Raczej zapalić światło i przebrać się w uniform służbowy Kiedyś chcialam pracować w Sanepidzie, ale życie inaczej się potoczyło. Przy mnie restauracje byłyby biedne Też bym mogła być w sanepidzie, ale jest to bardzo znienawidzony zawód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Też bym mogła być w sanepidzie, ale jest to bardzo znienawidzony zawód. Dla mnie wtedy wydawał się całkiem fajnym zawodem i już prawie witałam się z gąską ale.. Zmieniłam plany w ostatniej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 622 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Icebound Harpy napisał: - nalać wody do czajnika. Cywilizacja wkroczyła na salony urzędnicze i korzysta się z ekspresów do kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 13 Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Dla mnie wtedy wydawał się całkiem fajnym zawodem i już prawie witałam się z gąską ale.. Zmieniłam plany w ostatniej chwili Ja bym chciała pracować w PIPie i chyba będę działać w tym kierunku. Chociaż rozważam też podjęcie pracy zgodnej z moim wykształceniem, ale to w przyszłym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 13 Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, murb napisał: Cywilizacja wkroczyła na salony urzędnicze i korzysta się z ekspresów do kawy. A herbata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 622 Napisano 23 minuty temu 14 minut temu, Icebound Harpy napisał: A herbata? Picie herbaty odbywa się poza mną. Nie wiem jak to robią ludzie. Piję herbatę bardzo rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agata ze Skierniewic 1 Napisano 10 minut temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Dla mnie wtedy wydawał się całkiem fajnym zawodem i już prawie witałam się z gąską ale.. Zmieniłam plany w ostatniej chwili Pewnie wyżerałabyś próbki kału lysa, wyglądasz na taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 79 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Agata ze Skierniewic napisał: Pewnie wyżerałabyś próbki kału lysa, wyglądasz na taką Kogo masz w awku? Franczeska Pierdziełłe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 13 Napisano 8 minut temu 15 minut temu, murb napisał: Picie herbaty odbywa się poza mną. Nie wiem jak to robią ludzie. Piję herbatę bardzo rzadko. Natomiast dla mnie herbata to sens życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 622 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Natomiast dla mnie herbata to sens życia. Masz rytuał, czajniczki, zaparzaczki, filiżanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach