RitardModeracja 55 Napisano środa o 18:15 Mój sen się spełnia właśnie. Cudownie 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 55 Napisano środa o 18:52 2 razy w Mekce byles Arabie z podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano 3 godziny temu No, jest taki u nas, są tam też porcje rosołowe, czosnek, buraki, marchew, pietruszka, nie wiem czy coś jeszcze/ Tak spojrzałem bo świeci się coś po ciemku na odludziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Kopytka dziś bendo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teresa Grzmot-Piardlewska 4 Napisano 35 minut temu Ziemniakomaty – czyli miejsce, gdzie marzenia o niekończącej się dostawie frytek i puree stają się rzeczywistością. Cudownie! Teraz tylko czekać na automat z kotletami i sałatką, a życie osiągnie pełnię szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach