250GodzinTak 687 Napisano 10 godzin temu Może jakoś zlot wariatów z kafe zrobimy? Chętnie kilku bym poznała z tej Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie bo po pierwsze że to drogie a po drugie nie mam na kim. No mo mówią że mam na kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, lufcik napisał: Czy ty jesteś naprawdę tak głupia czy tylko sie podlizujesz? Jesteś żenującą kobieta a twojemu pato wybrankowi i tak konar nie zapłonie ani nawet nie wylezie z rudery, wiec skoncz sie ośmieszać tym lizaniem mu dupy bo może jakis sensowniejszy amant cie dostrzeże i nie zobaczy jak tępa jesteś. Zostaw to, bo Widmo zaraz zablokuje temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Tak. Po jajach, chyba że filemon po kastracji. Tobie wystarczy powiedzieć dobre słówko i z mózgu kisiel. Nic mi nie trzeba mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, lufcik napisał: Czy ty jesteś naprawdę tak głupia czy tylko sie podlizujesz? Jesteś żenującą kobieta a twojemu pato wybrankowi i tak konar nie zapłonie ani nawet nie wylezie z rudery, wiec skoncz sie ośmieszać tym lizaniem mu dupy bo może jakis sensowniejszy amant cie dostrzeże i nie zobaczy jak tępa jesteś. Bo z tobą sie inaczej nie da. Cały czas sue czepiasz. Wyluzuj trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zostaw to, bo Widmo zaraz zablokuje temat. To do kupy pisać bo ja nie wiem jak . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 687 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Perihelion napisał: To dziwne masz pragnienia Nie zrozumiałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, lufcik napisał: Pamketam jak sie pisało jeszcze i ryło z tego Jukonu (co inteligentniejsi szybko sie raczej orientowali ) to ameby jakies niburdiamy broniły w stylu - a czemu niby nie może zyc w jukonie? Zazdrościcie!!!1!! i taka wlsnie jest dyskusja z amebami Ta. I jeszcze wypytywały o jukońską chatkę a ten na drugi dzień wrzucał skrin z gry że był pod kinem.. Ale wiesz, to my jesteśmy ...ami że nas to dziwi, śmieszy, wysłałybyśmy do wariatkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: Chcesz powiedzieć, że Śliwka miała nick Gloria wcześniej? V 34 i na ero w zarchiwizowanych tematach są posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ta. I jeszcze wypytywały o jukońską chatkę a ten na drugi dzień wrzucał skrin z gry że był pod kinem.. Ale wiesz, to my jesteśmy ...ami że nas to dziwi, śmieszy, wysłałybyśmy do wariatkowa I dziwnym przypadkiem nie potrafisz nawet podać tej gry przygłupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Bo z tobą sie inaczej nie da. Cały czas sue czepiasz. Wyluzuj trochę Tak jest. Jeżyk ma prawo akceptować pedo teksty i co się czepiacie :,D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 119 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, lufcik napisał: Tez tak uwazam. no gość ma ewidentnie ciągoty psychopatyczne nie wiem czy ktokolwiek śmieszą takie żarty w stylu jak zakładał nicki typu Glorii zmarł syn (śliwka) czy o mnie pisał ze jestem bezpłodna bo ktos mnie zgwałcił (nic z tego nie jest oczywiscie prawda). Najwiecej Ewka chyba od niego oberwała dlatego sie od niego na długi czas odcięła i w ogóle z nim sie nie nawalala ale on rzuca taki wysryw a jezowa przyjdzie i poheheszkuje i zadek wyliże. gardzę kobietami które sie z nim wąchają i udaja tak greka "Bo dla mnie jest w porządku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: I dziwnym przypadkiem nie potrafisz nawet podać tej gry przygłupie Masz pecha, ludzie którzy widzieli te skriny nadal są na forum i nie przypalisz głupa. Ale próbuj, widocznie lepszych tłumaczeń nie wymyślisz Edytowano 9 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, lufcik napisał: Chój mu w dupe Nerwy znowu puszczają tutce paryskiej jeszcze bardziej. Szanuj zdrowie bo się wykończysz i będzie spokój . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 119 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, lufcik napisał: Przynajmniej malowany jest myślący lex to w ogóle bez komentarza to jakaś teatralna poza a bicu z tym porównywaniem sie do moona - mimo wszystko jest różnica między durnym pojazdem od nacpanego a napisaniem komuś ze po gwałcie nie może mieć dzieci. tylko asperger cie bicu tłumaczy ze tego nie kumasz. poza tym rzesza twoich koleżaneczek powtarza te ksywke wiec mam sie rzucać o te tutkę do całego świata? ciebie nazywaja wieprzem Tez nie miłe ale uważasz ze np napisanie ze ktos cie zgwałcił byłoby tym samym? Jesli nie czujesz tej różnicy bo tego nie czujesz to po prostu uwierz mi na słowo ze jest różnica w napisaniu do kogos ty qrvo a tworzeniem elaboratu o rzekomym gwałcie czy fantazjowanie ze komuś dziecko zmarło. no qrwa asperger aspergerem ale orientuj sie minimalnie. To tez sie terapiuje nie? To masz darmowa sesje Zaraz ci napisze, że się ośmieszasz, jak nie masz dowodów taktyka na widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, lufcik napisał: Przynajmniej malowany jest myślący lex to w ogóle bez komentarza to jakaś teatralna poza a bicu z tym porównywaniem sie do moona - mimo wszystko jest różnica między durnym pojazdem od nacpanego a napisaniem komuś ze po gwałcie nie może mieć dzieci. tylko asperger cie bicu tłumaczy ze tego nie kumasz. poza tym rzesza twoich koleżaneczek powtarza te ksywke wiec mam sie rzucać o te tutkę do całego świata? ciebie nazywaja wieprzem Tez nie miłe ale uważasz ze np napisanie ze ktos cie zgwałcił byłoby tym samym? Jesli nie czujesz tej różnicy bo tego nie czujesz to po prostu uwierz mi na słowo ze jest różnica w napisaniu do kogos ty qrvo a tworzeniem elaboratu o rzekomym gwałcie czy fantazjowanie ze komuś dziecko zmarło. no qrwa asperger aspergerem ale orientuj sie minimalnie. To tez sie terapiuje nie? To masz darmowa sesje Tak myślący jest aż moczu nie trzyma i prawdziwy autorytet z niego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Perihelion napisał: A ty przestań chociaż głupkowato im przyklaskiwac bo to żałosne Liczy na priv z tutką więc musi sie przymilać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, lufcik napisał: Beka z Jukonu tez świadczyła o naszej milosci i kompleksach a jak sprawa sie rypla ze jukon to po prostu nasz Olkusz to sie po prostu szybko zamiotło pod dywan i nie ma tematu Ja p.. To są takie absurdy, że każdy normalny człowiek by złapał bekę albo krindż od razu. A tu sama zaczynasz się czuć absurdalnie, bo zaraz ktoś napisze, że te psycho mitomanie są normalne. Jeszcze Napoleona tu brakuje i mamy komplet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, lufcik napisał: Przepchane Co tam Świrmo nerwy puszczają ze już blokowanko wjeżdża? Patologio? Nie, to Magda wrzuciła tyle screenów naraz, że się zapchało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, lufcik napisał: Masz może obserwacje na poczcie i mój post który napisałam do malowanego o prowokowaniu swira? Jest na zablokowanej stronie a nie chce mi sie pisać znów:/ Nie, jestem na jednorazowym mailu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 119 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: A ty przestań chociaż głupkowato im przyklaskiwac bo to żałosne Wyobraź sobie, że mogę nie tolerować takiego zachowania, a po drugie, to hu mnie twoje zdanie obchodzi. Coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Przepchane Co tam Świrmo nerwy puszczają ze już blokowanko wjeżdża? Patologio? Kupa pomaga widocznie tutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Masz może obserwacje na poczcie i mój post który napisałam do malowanego o prowokowaniu swira? Jest na zablokowanej stronie a nie chce mi sie pisać znów:/ No wejdź se na swój profil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie, jestem na jednorazowym mailu. Pech to pech i biednemu zawsze wiatr w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu Czyim nickiem jest.ten perihelion? Broni widmoka jak bicuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 686 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Pech to pech i biednemu zawsze wiatr w oczy. Ty nawet na jednorazowym nie jesteś bo ci inni muszą zakładać konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: No nie kumam że Krzychu cię bulwersuje na 100 % a munek na 0 % Że wyzywał ordynarnie od k7rew i dzifek ale potem dobry człowiek przeprosił? Aha, to już wiem czemu trwają te pato malzenstwa gdzie chłop chla i bije ale zawsze na drugi dzień kupi kwiatki przeprosi zone i jest zgoda. No k7rwa cud, miód i orzeszki. Nie mówię , że tak masz ale trochę taka mentalność, jakaś taka Munek za nudny dla niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, lufcik napisał: A ja na tel nie mogę rozwinąć skopiujesz ? Jak to nie możesz? Możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 119 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Liczy na priv z tutką więc musi sie przymilać. No kur wolę jej niż tobie. Twój target, to chore zagubione łanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty nawet na jednorazowym nie jesteś bo ci inni muszą zakładać konto No i co skoro wystarczy hasło zmienić i mam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach