Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raczej jakieś dziesiątki osób na przestrzeni lat, jakieś 90 procent forum lało z twojego jukonu. Ale gratuluję optymizmu 😄

A te 90 % to ty na wylogu jak jeszcze można było z gościa pisać wspomagany przez tego z wąsem który  zdechł jak pies. 😅

Jestem realistą jeśli już cymbale .

1 minutę temu, salix napisał:

Nie mam zamiaru tego ciągnąć, ale jak ktoś rzekomo wielce urazony wulgaryzmem zwraca się do mnie rynsztokowym językiem, to mu po prostu odpowiadam bo hipokryzja az bije po oczach. Nie jestem święta klara żeby się z nią cackać.

No to nie udzielaj się tutaj i wyjdź 😁

Piszesz tu za karę?

21 minut temu, salix napisał:

Chyba nie sądzisz, że ja jakąś kronikę prowadzę kiedy ty dokładnie za kim chodziłaś ze swoimi wysrywami, a kiedy miałaś przerwy.

W jakim to języku w ogóle jest 'ciąg druta'? Bo brzmi jak twój własny. Wielkie oburzenie ze ktos ci po iluś miesiach obrzygiwania jego rodziny wulgaryzmem rzucił, a sama jedziesz rynsztokiem ogarnij może najpierw własną  hipokryzje i dopiero bierz sie do dyskusji bo śmiesznie wygląda to rzucanie sie do kogoś o coś co sama niczym nawet nieprowokowana uprawiasz.

Juz tak nie zgrywaj delikatną panienkę na byle tekścik który skopiowałam z kafeterii, gdy kurfowanie usprawiedliwiasz, tylko dlatego że  to robi gach Twojej psiapsi, oszczędź sobie wstydu hipokrytko.

• Like 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Relanium? Diazepam to zamiennik Relanium i dają go w większości alkoholikom. Mam kuzynkę lekarkę 🙂

Chyba pogrążasz fumfelę i zawartość jej apteczki 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 2

2 minuty temu, Get Out napisał:

A te 90 % to ty na wylogu jak jeszcze można było z gościa pisać wspomagany przez tego z wąsem który  zdechł jak pies. 😅

O kierwa jaki sqrwysyn. Ale iskrunie, jeżowe elcie i inne opóźnione lanie go ‚lubiom’ i tak mogą  lubić jego bo ja Lubie libeda.

ja p … widze ze domówka w Choroszczy dalej sie kreci  

Edytowano przez lufcik

Przed chwilą, Brat Kamrat napisał:

jak dają alkoholikom to też pewnie masz

No ty masz i brak dowodu osobistego. Wyrób, bo niedługo ci się przyda 😄

Szczerbatus pospolitus. 

Ty też bierzesz prochy, bo pisałeś. No i wrzucałeś zdjęcia Nimfy na wykop. Won stąd. 

Przed chwilą, Brat Kamrat napisał:

Z Anią Bagno, Nimfą, Poką, Klaudiusz, Agatką Czepek i wiele innych o których zapomniałem. Do każdej z nich spermiłeś miesiącami a potem wyzywałeś

Nimfa to miała pociągająca  osobowość i póki nie pokazała zdjęć to mogła oczarować. Ale jak już foty wyciekły, zwłaszcza nudesy to czar prysł  niestety.

Z poka od początku miałem kose taka typiara do siłowania się na pięści. 

Czepek i Ania fajne dziewczyny, ale czepek z facetem w Szwecji a do Ani bym musiał pojechać do Olsztyna xD 

Z żadna z nich nigdy nie miałem  dramy, wywalania brudów i prywaty  z priwa, proponowania seksu czy pisania że waliłem do nich. XD

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Relanium? Diazepam to zamiennik Relanium i dają go w większości alkoholikom. Mam kuzynkę lekarkę 🙂

Tak, relanium. Docelowo też lek nasenny. W mojej apteczce znalazł się przypadkiem. Mojej babci go kiedyś przepisano, ale chodziła po nim jak naćpana, bo był za mocny, więc go mi oddała. 

6 minut temu, Perihelion napisał:

Kupa ci pisała  że ma Aspergera ?

Na forum było jak kłócili się i on że jej śmierdzi, że fiuta ma i nieletnie jest, a ona że typ jest bezrobotnym alkusem.😁

Popieranie widmoka to szybki test na iq danej osoby, ale tez jak dumbo słusznie zauwazyla dowod na jakies emocjonalne zyebanie, mitomanie i zamulenie.

Sympatyczny sprytny  jezyk wczoraj stwierdziła ze ludzie do 18 rz nie maja empatii 🤣 

Co za parada ułomów 

1 minutę temu, salix napisał:

Nie mam zamiaru tego ciągnąć, ale jak ktoś rzekomo wielce urazony wulgaryzmem zwraca się do mnie rynsztokowym językiem, to mu po prostu odpowiadam bo hipokryzja az bije po oczach. Nie jestem święta klara żeby się z nią cackać.

Ja już tego nie komentuje, bo zaraz powiem coś za dużo. Niech się bawią beze mnie.

12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Było coś takiego, chyba pod jakimś lokalem z automatami 😄

3 minuty temu, Get Out napisał:

Ale ja mogę długo wymieniać nicki z ostatnich 10 lat które uważały cię za głupio kłamiącego de.b.ila. Sam wiesz, że zazwyczaj jak złapałeś jedną amebę to już.było święto. 

Dobra, nie chce mi się prostować co post twojego palenia głupa. Nara.

9 minut temu, Brat Kamrat napisał:

Z Anią Bagno, Nimfą, Poką, Klaudiusz, Agatką Czepek i wiele innych o których zapomniałem. Do każdej z nich spermiłeś miesiącami a potem wyzywałeś

Mnie tez zaczal od hejtowania, wypisywał jak ułom ze jestem jakaś babcia (to on w kolko dzwonił jak cos), raz sie uchlał to pisał ze sobie wyobraża czy jestem nago jak Agatka itd po czym dalej mnie hejtowal i wypierał sie tych postow a ja je znalazłam w Google 😄

tera mu sie wajcha przestawiła ale wg często tyra mnie z podszywow 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Coś się go tak uczepił? 🫢

To przeczytaj jego komentarz, bo ja dopiero teraz na spokojnie przeczytałem cały.

4 minuty temu, Perihelion napisał:

Nimfa to miała pociągająca  osobowość i póki nie pokazała zdjęć to mogła oczarować. Ale jak już foty wyciekły, zwłaszcza nudesy to czar prysł  niestety.

Jesteś pedałem?

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Tak, relanium. Docelowo też lek nasenny. W mojej apteczce znalazł się przypadkiem. Mojej babci go kiedyś przepisano, ale chodziła po nim jak naćpana, bo był za mocny, więc go mi oddała. 

A, oddala ci psychotropa. No spoko, to rzeczywiście przypadek. Nie miała.nic złego na myśli.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

4 minuty temu, lufcik napisał:

O kierwa jaki sqrwysyn. Ale iskrunie, jeżowe elcie i inne opóźnione lanie go ‚lubiom’ i tak mogą  lubić jego bo ja Lubie libeda.

Było chlane bo patola wjeżdża. 😅

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

🫣

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

To przeczytaj jego komentarz, bo ja dopiero teraz na spokojnie przeczytałem cały.

Która strona? 

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Ma datę ważności. Nie bierz tego. 

6 minut temu, lufcik napisał:

Każdy moze lubić kogo chce jeszcze to nie jest zakazane.

• Haha 1

4 minuty temu, Perihelion napisał:

Czepek i Ania fajne dziewczyny, ale czepek z facetem w Szwecji a do Ani bym musiał pojechać do Olsztyna xD 

Z żadna z nich nigdy nie miałem  dramy, wywalania brudów i prywaty  z priwa, proponowania seksu czy pisania że waliłem do nich. XD

Miesiącami mnie hejtowales tylko za to ze byłam i sobie usrałeś ze jesrem jakaś emerytka jakby to była jakaś zbrodnia.

doslownie ostatnio coś ci sie odmieniło ale z pokami itd miałeś jakies podobne modus operandi 

dodatkowo terwz w kolko normalizujesz swira i komentujesz w tonie ze ja czy sliwka tyramy zwyrola z powodu milosci. Taki pociąg czujesz do niego jako brata w incelskiej wierze? Bo nie rozumiem czemu broniąc takiego odpada wystawiasz sobie swiadectwo ze z iq nie jest najlepiej.

nie dołączaj do tego chóru bo potem takie opóźnione jeżyki sadza ze widmok jest spoko, bo sama myśleć nie umie a robisz sztuczny tłum. Po co to robisz? Nie widzisz ze to tępy mitoman? Piszący ohydne rzeczy? Jesli nie widzisz to faktycznie szkoda rozmawiać.

2 minuty temu, lufcik napisał:

Mnie tez zaczal od hejtowania, wypisywał jak ułom ze jestem jakaś babcia (to on w kolko dzwonił jak cos), raz sie uchlał to pisał ze sobie wyobraża czy jestem nago jak Agatka itd po czym dalej mnie hejtowal i wypierał sie tych postow a ja je znalazłam w Google 😄

tera mu sie wajcha przestawiła ale wg często tyra mnie z podszywow 

No w sumie możesz być i babcią, skąd ja mam wiedzieć. Tak samo jak to że cię zewsząd  atakuje z podszywów czy że JESTEM TREVVO BO NAPISAŁEM ZDANIE CAPSEM. :D

Ty też masz niezle odpaly  Beata 😄

3 minuty temu, Perihelion napisał:

No byla jakąś scena w Krakowie jak pojechał do tej Vikernes, nie poszło po jego myśli, potem byly jakieś psychotematy na nią. Ona chyba pracowała w jakimś lokalu z automatami do grania.

Zaczyna się wieczor na kafe 😆

Patola to jest całe twoje jestestwo. Masz niebywałe szczęście ze trafiłeś w ten odmęt internetu gdzie naprawdę procent ułomów i mitomanów wybija poza skale a i tak wciąż zdecydowana większość toczy z ciebie regularna bekę.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale ja mogę długo wymieniać nicki z ostatnich 10 lat które uważały cię za głupio kłamiącego de.b.ila. Sam wiesz, że zazwyczaj jak złapałeś jedną amebę to już.było święto. 

Dobra, nie chce mi się prostować co post twojego palenia głupa. Nara.

No właśnie nie możesz bo byś musiał podać jakie nicki miałeś i jeden co cię popierał przecież zdechł, to co ty chcesz ugrać jeszcze jak zyepem jesteś .😅

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Która strona? 

Najpierw napisał, że przegięcie, a później, żeby się przypucowac ewce

"Sam bym jej pojechał w takiej syt ale jednak nie od kórew

staram się czymać faktów  "

6 minut temu, Perihelion napisał:

Za Poką latasz do tej pory na netkobiety 

Czepka obrażałeś dopiero jak napisała że powie Kamilowi to dałeś jej spokój.

Anie Bagno to ty wszędzie widziałeś, nawet na ulicy w swojej wiosce takie miałeś urojenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się