Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A bird never apologizes for the beauty of its wings.

Polecane posty

6 minut temu, Get Out napisał:

Na forum było jak kłócili się i on że jej śmierdzi, że fiuta ma i nieletnie jest, a ona że typ jest bezrobotnym alkusem.😁

Aaa jak się z munkiem pokłócili to już na siebie brudem rzucali typowe dla patusów

1 minutę temu, Brat Kamrat napisał:

Za Poką latasz do tej pory na netkobiety 

I zawsze  jak wchodzę raz na ruski rok to widzę twoje posty przemas 😄 

7 minut temu, lufcik napisał:

Mnie tez zaczal od hejtowania, wypisywał jak ułom ze jestem jakaś babcia (to on w kolko dzwonił jak cos), raz sie uchlał to pisał ze sobie wyobraża czy jestem nago jak Agatka itd po czym dalej mnie hejtowal i wypierał sie tych postow a ja je znalazłam w Google 😄

tera mu sie wajcha przestawiła ale wg często tyra mnie z podszywow 

A coś tam było pamiętam, typowy Knur

Edytowano przez Brat Kamrat

3 godziny temu, Icebound Harpy napisał:

Haaa haaaa chciała, ponoć śpiewa na przyjęciach jakichś, ma podobne urojenia jak parch w sali jazzowej wypełnionej po brzegi grając na cymbałkach. 

Haha ale jak w krzokach siedziała na temacie razem ze świrem z Jukonu jak pisałam o tym śpiewaniu 😀 a Ewka wróżyła ze pęknie ci ..., coz za niespodzianka powyższy komentarz 😉

tak spiewam, chluśnij sobie żebyś ze złości i zazdrosci  nie zejszla.

Przed chwilą, lufcik napisał:

Patola to jest całe twoje jestestwo. Masz niebywałe szczęście ze trafiłeś w ten odmęt internetu gdzie naprawdę procent ułomów i mitomanów wybija poza skale a i tak wciąż zdecydowana większość toczy z ciebie regularna bekę.

Tysiąc razy musisz powtórzyć żeby stało się prawdą i może jeszcze tą metodą urodzisz po tym ułomnym bełkoczącym. 😅Kto by w ogóle się przejmował opinią podstarzałej alkuski która nie potrafi nawet dnia funkcjonować bez kłótni. 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zaczyna sie podlizywanie pedo fantaście na kafe.

Zaczyna sie udawanie ze nie dotarło sie do strony gdzie sympatyczny widmor z deficytami empatii pisze o kims ze ‚zdechł Jak pies’.

zalosna jest ta baba udajac tego glupa wiecznie. Częściowo widać ze przytepa ale częściowo mocno udaje.

zenada ale jak ona sądzi ze empatii dzieci nie maja to mamy do czynienia pewnie z pdoobna degeneratka 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zaczyna sie podlizywanie pedo fantaście na kafe.

Napisał amator przedszkolaków aż musiał zmyślać, że synek pobił sobie twarz na samochodziku . 😅

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tysiąc razy musisz powtórzyć żeby stało się prawdą i może jeszcze tą metodą urodzisz po tym ułomnym bełkoczącym. 😅Kto by w ogóle się przejmował opinią podstarzałej alkuski która nie potrafi nawet dnia funkcjonować bez kłótni. 

Fakty są takie ze nie dość ze jesteś skrajnie tępy, to najgorsze jest to ze masz zachowania i teksty psychopatyczne.

kazdy kto sie zapoznał z twoja twórczością a nadal cie lubi / broni / normalizuje i porownuje twoja osobę do normalsow jest kompletnym deebilem. 

• Like 1

6 minut temu, Get Out napisał:

No właśnie nie możesz bo byś musiał podać jakie nicki miałeś i jeden co cię popierał przecież zdechł, to co ty chcesz ugrać jeszcze jak zyepem jesteś .😅

Człowieku, ciotki, magdy, karuzele, sparrowy, błędni, nowi w mieście, kokeje tutaj liibedy, krejzi, malowani, nawet leżak. 

No.nie było okresu w historii tego forum, żebyś mial za sobą.ze 30 procent chociaż. Teraz masz święto, jeżyk, leksio i gienia. Normalnie.na twoje jukońskie farmazony łapał się promil najbardziej upośledzonych.

A za hejterską naturę i wynaturzenia cala reszta byla.na ciebie cięta.

Ale pewnie to wszystko moje nicki 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, lufcik napisał:

Zaczyna sie udawanie ze nie dotarło sie do strony gdzie sympatyczny widmor z deficytami empatii pisze o kims ze ‚zdechł Jak pies’.

zalosna jest ta baba udajac tego glupa wiecznie. Częściowo widać ze przytepa ale częściowo mocno udaje.

zenada ale jak ona sądzi ze empatii dzieci nie maja to mamy do czynienia pewnie z pdoobna degeneratka 

To jak mam pisać o kimś kogo nie darzyłem żadnym szacunkiem i jeszcze może pomnik mu wystawić. 😅

6 minut temu, lufcik napisał:

Miesiącami mnie hejtowales tylko za to ze byłam i sobie usrałeś ze jesrem jakaś emerytka jakby to była jakaś zbrodnia.

Sama tak pisałaś o sobie, ja nie jestem detektywem Rutkowskim żeby wnikać ile ty masz naprawdę lat.

Z Krzychem to ty masz jakiś problem, a nie ja.

Nienawidzisz ale do ignora nie dasz, tylko będziesz  ciągle pisać na jego temat. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Napisał amator przedszkolaków aż musiał zmyślać, że synek pobił sobie twarz na samochodziku . 😅

Jeżyk, chodź, zaczynają się pedo aluzje. Chyba to lubisz.

11 minut temu, lufcik napisał:

Popieranie widmoka to szybki test na iq danej osoby, ale tez jak dumbo słusznie zauwazyla dowod na jakies emocjonalne zyebanie, mitomanie i zamulenie.

Sympatyczny sprytny  jezyk wczoraj stwierdziła ze ludzie do 18 rz nie maja empatii 🤣 

Co za parada ułomów 

Widziałam to o empatii i mnie zatkało ale w sumie nie zdziwiło bo jezyk wydaje mi się taka bezemocjonalna, że można by pomyśleć, że wciąż nie ma 18 lat 😏 Bo serio, kto może poważnie twierdzić, że ludzie poniżej 18 roku życia nie mają empatii? To kompletny nonsens empatia rozwija się i ujawnia w różnym tempie, ale jest naturalną cechą już w dzieciństwie a tu dorosła baba matka nastolatka chyba wyjeżdża z takim tekstem.

2 minuty temu, lufcik napisał:

Fakty są takie ze nie dość ze jesteś skrajnie tępy, to najgorsze jest to ze masz zachowania i teksty psychopatyczne.

kazdy kto sie zapoznał z twoja twórczością a nadal cie lubi / broni / normalizuje i porownuje twoja osobę do normalsow jest kompletnym deebilem. 

Każdy czyli kto ty i twój ułomny narzeczony, a od spodu puka śliwkowy zwyrol który ukrywa przeszłość, bo masturbował. Aha 😆 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Jakby napluł jej na twarz, to patrzyłaby z której to chmury pada.

• Like 1
  • Thanks 1

5 minut temu, lufcik napisał:

Nic nie zrobisz. Udaje milusińską, a ucieszy się z jakichś obrzydliwych tesktow o dzieciach.

Zwyrol jak głupa pali, bo niewygodna kwestia. 😆

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Człowieku, ciotki, magdy, karuzele, sparrowy, błędni, nowi w mieście, kokeje tutaj liibedy, krejzi, malowani, nawet leżak. 

No.nie było okresu w historii tego forum, żebyś mial za sobą.ze 30 procent chociaż. Teraz masz święto, jeżyk, leksio i gienia. Normalnie.na twoje jukońskie farmazony łapał się promil najbardziej upośledzonych.

Ale pewnie to wszystko moje nicki 🙂

A ze stałych obrończyń nawet baba sie od niego odcięła jak go poczytała mimo ze poczatkowo była broniąca co my chcemy od Krzysia.

greta tez jakos tak oględnie odpowiada zawsze w jego temacie

realnie z ameb zostały mu iskra, jezowa, Gienia i seven. Jakie każda z nich ma zaburzenie każda wie. Seven wg mnie to jakaś mocna trollica wiec można uznać za błąd statystyczny

Z chłopów broni go bicu nie wiem po co i lex ale lex wg mnje trolluje i po prostu go nie czyta jakos szczególnie i po prostu jak ma okazje dowalic femcelom to podczepi sie pod byle guano.

tak ze to naprawdę nie jest dużo osób choc i tak ta liczba powinna być  na poziomie zero. Ale biorąc pod uwagę współczynnik świrów podwyższony znacznie na tym forum to wg mnie to jest mało osób na szczęście  

Nic nie zrobisz. Udaje milusińską, a ucieszy się z jakichś obrzydliwych tesktow o dzieciach.

Ależ zrobisz to samo co twój wąsaty przyjaciel, bo lat ci raczej nie będzie ubywać.😅

2 minuty temu, salix napisał:

Widziałam to o empatii i mnie zatkało ale w sumie nie zdziwiło bo jezyk wydaje mi się taka bezemocjonalna, że można by pomyśleć, że wciąż nie ma 18 lat 😏 Bo serio, kto może poważnie twierdzić, że ludzie poniżej 18 roku życia nie mają empatii? To kompletny nonsens empatia rozwija się i ujawnia w różnym tempie, ale jest naturalną cechą już w dzieciństwie a tu dorosła baba matka nastolatka chyba wyjeżdża z takim tekstem.

Może tez psychopatka i ona tez mitomani wiec ona pewnie nie kuma co my chcemy tylko skupiła sie na argumentacji typu ze zazdrościmy amanta i w takim czyms utwierdzają ja jakies trollujace bice 

ona jest wredna i hejtuje ale jest tez głupia. Czasami widać ze słowo pisane nie w całości do niej dociera jak sie ja poczyta w tych rozmowach z leżakiem czy makaronem. Często sprawia wrażenie jakby mocno nie ogarniała kuwety dlatego ja mam watpliwosci czy ona jest hejtera czy  po prostu głupia.

jest tez szurem a to tez wiadomo dobrze nie rokuje na ocene intelektu

5 minut temu, salix napisał:

Nie pisałam że nie mają empati tylko że mają czesto mniejszą ale wy zawsze coś dodacie od siebie. Często mają stany zachwiania nastrojów czy wybuchy złości i to sie przekłada że 12 latek może nie myśleć logicznie i pod wpływem tych emocji zribic coś złego. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ależ zrobisz to samo co twój wąsaty przyjaciel, bo lat ci raczej nie będzie ubywać.😅

Zaczynają się desperackie riposty bez sensu 😄

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Nie pisałam że nie mają empati tylko że mają czesto mniejszą ale wy zawsze coś dodacie od siebie. Często mają stany zachwiania nastrojów czy wybuchy złości i to sie przekłada że 12 latek może nie myśleć logicznie i pod wpływem tych emocji zribic coś złego. 

I znowu kłamiesz.

Mam wkleić cytat?

wielokrotnie wypierasz sie swoich slow, uczysz sie od najlepszych czy zawsze tak miałaś? Pani informatyk architekt?

13 minut temu, lufcik napisał:

i tak wciąż zdecydowana większość toczy z ciebie regularna bekę.

nie większosc tylko ty i plaska, i nie bekę tylko ssacie o atencje. powtarzacie te same tematy byle wam odpowiedzial. kazdy to widzi i sie za was wstydzi

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Piszecie o 12 latku czy 18 latku, bo się gubię?

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Niektóre z tych wymienionych zostały wystalkowane i każde bez wyjątku miało hejt łącznie z tobą, bo na ero nie było nikogo kto nie miałby hejtu więc słaby argument. A co do wynaturzeń, to akurat ty musisz się ukrywać z ich powodu . 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zwyrol jak głupa pali, bo niewygodna kwestia. 😆

Wstawiaj te emotki na początku zdania i na końcu. Wtedy będziesz bardziej przekonywujący, że ten głupi uśmieszek nie schodzi ci z ryja. Ja to kupuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się