Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Budżetowy miś

Najbardziej w swoim życiu żałuję tego że

Polecane posty

Nie miałem powodzenia u kobiet i nigdy nie udało mi się poderwać oraz uprawiać seksu z kobietą która mnie naprawdę bardzo kręci zawsze jak do takich startowałem to dostawałem kosza a te z którymi byłem lub uprawiałem seks co były bardzo przeciętne na które szczerze mówiąc nie zwróciłbym żadnej uwagi gdyby tylko jakaś atrakcyjna się mną zainteresowała

16 minut temu, Budżetowy miś napisał:

Nie miałem powodzenia u kobiet i nigdy nie udało mi się poderwać oraz uprawiać seksu z kobietą która mnie naprawdę bardzo kręci zawsze jak do takich startowałem to dostawałem kosza a te z którymi byłem lub uprawiałem seks co były bardzo przeciętne na które szczerze mówiąc nie zwróciłbym żadnej uwagi gdyby tylko jakaś atrakcyjna się mną zainteresowała

Masz spore kompleksy, może warto odwiedzić psychologa.

I ty się dziwisz ciapciaku, że kobiety nie chcą z tobą uprawiać seksu. Nawet najbrzydsza chce się czuć najpiekniejsza i najbardziej pożądana kobieta na świecie. Jak ja przekonasz, że tak ja właśnie widzisz będzie chętna. Nie umiesz grać to nie roochasz. 

• Like 1

21 minut temu, Budżetowy miś napisał:

To kobieta wybiera, a ten temat był już wiele razy powtarzany. Więc krótko i zwięźle <Paszoł won >😄

4 minuty temu, Tadek niejadek napisał:

Masz spore kompleksy, może warto odwiedzić psychologa.

No Mam kompleksy bo trudno ich nie mieć jak się całe życie dostawało kosę i wiecznie muszę konia walić

Zobacz se Fritz Honka, sobie zabijał baby równie brzydkie jak on bo słabo się rûchaly znaczy im się nie chciało po alkoholu, ale smutne życie Szwaba

Napisano (edytowany)

Prawie każdy człowiek ma coś, czego nie docenia, a inni mu tego zazdroszczą. Z Twojego posta wynika, że Ty nie jesteś prawiczkiem, a szansę na związek Ty też masz, bo wystarczy nie być wybrednym pod względem wyglądu, a Ty nadal narzekasz.

Edytowano przez Daniel86
Dodano brakującą spację i zaimek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować