Daniel86 77 Napisano 12 Grudzień (edytowany) Witam. Był grudzień 2019 roku. Ja siedziałem przy komputerze na stronie głównej YouTube'a, aż tu nagle YT proponuje mi poniższą kompilację wietnamskiej muzyki Zachęcony liczbą wyświetleń, ja postanowiłem kliknąć, a to odmieniło moje życie, bo ja lubię tę muzykę do tej pory Edytowano 12 Grudzień przez Daniel86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 42 Napisano 12 Grudzień wole kuchnie wietnamską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 77 Napisano 12 Grudzień 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: To już nie muzyka z Mega Manów? Wcześniej deklarowałeś, że to jedyna, słuszna. Ja nadal uwielbiam muzykę z Mega Manów, a że to niby muzyka jedynie służna to było półżartem pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 138 Napisano 13 Grudzień Zniszczysz sobie psyche czymś takim zobaczysz, bo to tak jakby wiertarka chodziła u sąsiada . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach